Bunları Hatırlayan Var Mı? [Güncellendi] (3. sayfa)
-
-
ahh be ben paylaşacaktim. tanesi 10 krs tan 1 liraya alir 10 tane yerdik o sira max klasikler 60 kurus kornetto falan 1.75 falandi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mantarın Başıhayatımda yediğim en güzel şey bu
2-3 yıl önce eski bi bakkalda bulup almıştım tadı yine hatırladığım kadar güzel
keşke şunları çuvalla yapsalar 5-6 kg alabilsem
çikolata vs sevmem ama bunlara aşığım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Attan Inip Essege Binenmonaminin kokusu geldi burnuma
bunun en büyük setinden (64lü mü kaçlı artık) olan bi çocuk vardı çok kıskanırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezhayatımda yediğim en güzel şey bu
2-3 yıl önce eski bi bakkalda bulup almıştım tadı yine hatırladığım kadar güzel
keşke şunları çuvalla yapsalar 5-6 kg alabilsem
çikolata vs sevmem ama bunlara aşığım
Alıntıları Gösterbimde var bunlardan
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoibimde var bunlardan
Alıntıları Gösteralla alla hiç görmedim ben
-
Konuya update geldi
-
-
-
Bunu bulman zor ama şok markette leblebi kurabiyesi var ondan al özlem gider =)
İlk mesajdaki her ürün ne yazık ki bizim zamanımızın az ilerisi.
Leblebi tozu, cevizli ezme, RC kola, papağanlı gofy gofret, tombi, panço, cino, finger, susamlı, piknik bisküviler ( ama pakette değil, karton kutuda ve mahalleye gelen araçlarda satılırdı), pazar gazozu, altın para çikolata, şemsiye çikolata, horoz ve balık şeker, cicoz sakız ve daha niceleri.....
Bir de hatırlayan var mı bilmiyorum kısa bir süreliğine de olsa Manhattan dondurmalar vardı, yoğurtlu dondurması baya iyiydi. Mavi mor logosu vardı sanki. Adı farklı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga be leblebi tozu bunlardan baya alırdık fiyatı 50 kuruş mu neydi bunların bakkallarda satılırdı paso.
-
-
Pokemon tasoları...
Agaaa...
Ya varya biz bunlarla az keptim lafını kullanmadık.
Hele birde bunun cheetoslardan çıkan versiyonları vardı.
-
pop tip favorim okulda her gün almazsam olmazdı
-
Markete girer elleye elleye cipsleri kıra kıra içinde taso olanı bulup alırdık ne günlerdi yaa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahallede arkadaşlarla cips, lipton ice tea şeftali, torpil ve kızkaçıran alıp akşama patlatıp kaçtığımızı hatırlarım...
Aşağı sokaktan bizden 5 yaş büyük abiler gelip sopalarla bizi tüm mahalle kovalardı aga beee
-
Mahalle maçlarımız vardı hele üzerinde cola turka yazılı top adamın yüzüne geldimmi yamulturdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X