Şimdi bim de satılan abuk subuk markalardan bin kat daha sağlıklı idiler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunları Hatırlayan Var Mı? [Güncellendi] (5. sayfa)
-
-
cok iyidi , bi ara smackdown kartları cıkmıstı onlarıda carpıstırıyoduk . ne güzel günlerdi . keske atmamıs olsaydım o kartları
-
quote:
Orijinalden alıntı: primum non nocere
Bir neslin sağlığını çürütenlerLeblebi tozu tam intiharlikti hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Leblebi tozu nasıl bir fanteziydi hala anlamıyorum Yasaklanmalıydı valla insan ölüyor gibi olurdu
-
Arkadaşlar pakedi elimizle sıkıştırdığımızda şişip patlayan bi şey vardı, bakallarda satılırdı. Neydi o hatırlayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk fotoğraftaki kekstra halen bütün marketlerde mevcut. Niye çok eski bir şeymiş gibi şey yaptın ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Arkadaşlar pakedi elimizle sıkıştırdığımızda şişip patlayan bi şey vardı, bakallarda satılırdı. Neydi o hatırlayan var mı?Capri-Sun olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: megaladonptt jetonu hariç hepsini yaşadım, mutlu oldugumuz günlerdi
-
ilk sayfada nfs mw2 fotosu görünce aklıma geldi, ilk bilgisayarımın ram i yetmediği için oynayamamıştım hep içimde kalmıştı, 10 küsür yıl sonra laptop alınca üniversite 2. sınıfta yükleyip yurtta oda arkadaşımla blacklist 2 ye kadar oynamıştık
-
100 lüsü vardı evrak çantası kadar . bacak kadar ben ne yapacan o kadar rengi diye düşünüp dururdum millette görünce
-
hocam bunun birde beyblade olani vardi bisikletli falan. max haric hepsini toplamistim max ender olandi bisiklet gittiydi aga ya
Kestaneliydi diye hatırlıyorum sanki.
Bazı yerlerde hala satılıyor bu . 1-2 ay önce bir benzinlikte gördüm aldım -
Bu hala var, bazen denk geliyorum alıyorum şahane bir şey 😁
İlkokulda statü ayrımını sağlayan boyadı monami, kim zengin çocuğu kim fakir çocuğu belli olurdu 😂
-
-
sıcakta top oynayıp, terli terli yerdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek kartla tüm bir desteyi "ÜTTÜĞÜMÜ" bilirim.. sonra hoca el koymuştu, çantasından aşırmıştım geri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X