Bildirim
Bunlarla oynayanlara sabır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Video Oyun denilen tırt kanalı hala takip edenler olmasına şaşırıyorum. Bir de Twitch'ten takip ediyorsun izlenesi o kadar stream varken -
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Video Oyun denilen tırt kanalı hala takip edenler olmasına şaşırıyorum. Bir de Twitch'ten takip ediyorsun izlenesi o kadar stream varken
hwa tt dp vs stream yapmadığında izliyorum 80 kya yakın takipçileri var. Neden tırtki ? -
opem1rteakatar diye bir kullanıcı yok ? -
bende usta yiyle 15 tane aldım havamı atıyor bu eziqler ? -
Şuan babaannemlerdeyim namaza gidicem gelince görürsün .s -
quote:
Orijinalden alıntı: kinqcastle
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Video Oyun denilen tırt kanalı hala takip edenler olmasına şaşırıyorum. Bir de Twitch'ten takip ediyorsun izlenesi o kadar stream varken
hwa tt dp vs stream yapmadığında izliyorum 80 kya yakın takipçileri var. Neden tırtki ?
Gereksiz bağıran ve argo kullanan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. 2 kişiydi galiba onlar, birisi çok bağırıyor ve küfür ediyor durduk yere; tahminimce komik olduğunu sanıyor o yaptığının. PewDiePie özentisi geliyor o hareketleri. Haliyle tırt buluyorum yani, tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor yani
Zaten takipçilerinin yaklaşık %99'u küfür etmeyi ve bağırmayı (yani sözde rage yapmayı) komik buluyor.
-
1v1 gel sen dari ben temo -
işte buuuu, yıllardır "bazı" online oyunlardan uzak kaldıgım icin göremedigim cümle " lol musun olum sen " -
quote:
Orijinalden alıntı: Moseone
12 yaşında ve hiçbir şeyin farkında değil anlaşılan -
ekle qnq - OpEm1rt3Kat4R
-
Isteyen varsa konuyu acanin facesini vereyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden TR serveri açıldı -
yıl 2013 olmuş hala foruma ss koymayı bilmeyen var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X