Şimdi Ara

BUNNUN FİLMİ NASIL OLURDU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • unutulmuş ? diyarlar ? dandik ? yuh...... kara elf uclemesini ve drizzt do'urdenin maceralarını oku sonra bana dandik de
    quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

quote:

Orjinalden alıntı: FrostBLade

Arkadaşlar Yapmayın.. D&D oynuyorsanız. Fearun Campaign Setting Oynuyorsanız. Unutulmuş Diyarlar Okuyun.
    Ravenloft okuyun.
    Emin olun Kopamayacaksınız..
    Dragonlance gerçekten iyi seri ama Cok b.ku çıktı afedersiniz. Uzadıda uzadı. İlk kitapları gerçekten muhteşem ama.

arkadaşım ben dungeons&dragons oynuorum!! ayrıca dragonlance nin hiç bi şekilde b.k u çıkmadı o kadar konusu varki o kadar geniş bi dünyası varki adamlar yaz yaz doyamamışlar ayrıca hiç de sıkmamış ve şu an dünyadaki en ii seri dragonlance dir!!! ravenloftu okumadım ama okumayı düşünüom sora ama unutulmuş diyarlar dandik bence

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Yapmayın.. D&D oynuyorsanız. Fearun Campaign Setting Oynuyorsanız. Unutulmuş Diyarlar Okuyun.
    Ravenloft okuyun.
    Emin olun Kopamayacaksınız..
    Dragonlance gerçekten iyi seri ama Cok b.ku çıktı afedersiniz. Uzadıda uzadı. İlk kitapları gerçekten muhteşem ama.

arkadaşım ben dungeons&dragons oynuorum!! ayrıca dragonlance nin hiç bi şekilde b.k u çıkmadı o kadar konusu varki o kadar geniş bi dünyası varki adamlar yaz yaz doyamamışlar ayrıca hiç de sıkmamış ve şu an dünyadaki en ii seri dragonlance dir!!! ravenloftu okumadım ama okumayı düşünüom sora ama unutulmuş diyarlar dandik bence

yok ben Kitapların değil serinin uzamasının b.ku çıktı demek istedim. Bende okudum Dragonlance'in baya kitabını ve muhteşem coğu.

Ama bir seri uzadımı, tadında kalmadımı beni sıkıyor işte. 200'e yakın kitabı var yaw!.

hade be 200 kitabı v ar mı ki??? valla ben işte 70 kitap flan vardır sanıom lol

• hadiya demek 2008 de güz alaca karanlığınımı çekcekler miş??? biliyormusun
    quote:

Orjinalden alıntı: vurbag

quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

wow un kide ii olur de bende ejderha mızrağının filmini yapmalarını isterdim gerçekten en ii kitapdı bence
    ama şöyle bir şey var çok fazla kitabı var ejderha mızrağının hengisinden başlayacaklar ki
    olsa olsa güz alacakaranlığından başlarlar

Belki bilmiyosundur ejderha mızrağının filmi zaten çekiliyo 2008 gibi çıkacakmış. Ya bide Laurana yı Charlize Theron oynuyomuş ona kıl oldum

• quote:

hadiya demek 2008 de güz alaca karanlığınımı çekcekler miş??? biliyormusun
    quote:

Orjinalden alıntı: vurbag

quote:

wow un kide ii olur de bende ejderha mızrağının filmini yapmalarını isterdim gerçekten en ii kitapdı bence
    ama şöyle bir şey var çok fazla kitabı var ejderha mızrağının hengisinden başlayacaklar ki
    olsa olsa güz alacakaranlığından başlarlar

Belki bilmiyosundur ejderha mızrağının filmi zaten çekiliyo 2008 gibi çıkacakmış. Ya bide Laurana yı Charlize Theron oynuyomuş ona kıl oldum

ya abi öncelikle başlıcaklarsa bence ruhdöveninden başlasınlar ayrıca filminin çekilmesi....ohoo sen unut bu işi

• çekilmiş mi ohaa daha ne ler evt en güzel kitap ruh döveniydi ama ordan başlamazlar orda sadece Raistlini anlatıyor gibiler o yüzden Güz alaca karanlığı en normalı olur gibiydi ama çekilmiş diyorsun
  • quote:

çekilmiş mi ohaa daha ne ler evt en güzel kitap ruh döveniydi ama ordan başlamazlar orda sadece Raistlini anlatıyor gibiler o yüzden Güz alaca karanlığı en normalı olur gibiydi ama çekilmiş diyorsun
    ruhdöveninde sadece raistlin i anlatmıo bu arada caramon u da tanıoruz ayrıca kahramanların nası tanıştıklarını vs sini de genel olarak anlatıo direk güz alacakaranlığının ejderhalarından başlarlarsa okumayanlar anlayamaz o yüzden en ii si ruhdöveni
  • BEN DİOMKİ ŞU WOW IN FİLMİN YAPSANA PARAYA KIYIPTA YAPSALAR VARYA O FİLM 100% DİOM YÜZÜKLERİN EFENDİSİNİ GEÇER AMA ADAMIN HERŞEYİ GÖZE ALIP PARA HARÇAMASI LAZIM
  • Beyler ejderha mızrağının filmi çekilcek 2008-2009 gibi çıkar(pek emin deilim belki 2010dur). güz alacakaranlığın ejderhalarındanmı başlıcaklar bende bilmiorum. darkprens saç boyası diosunda liv tyler a sarı saç yakışmaz bence birsüsrü kadın oyuncu var laurana olabilecek buluırlar elbet.
  • quote:

quote:

çekilmiş mi ohaa daha ne ler evt en güzel kitap ruh döveniydi ama ordan başlamazlar orda sadece Raistlini anlatıyor gibiler o yüzden Güz alaca karanlığı en normalı olur gibiydi ama çekilmiş diyorsun
    ruhdöveninde sadece raistlin i anlatmıo bu arada caramon u da tanıoruz ayrıca kahramanların nası tanıştıklarını vs sini de genel olarak anlatıo direk güz alacakaranlığının ejderhalarından başlarlarsa okumayanlar anlayamaz o yüzden en ii si ruhdöveni

ohoooo ona bakılırsa o zamn ilk tabnışma serisinden başlamaları lazım

• yok yaf ben liv tyler misal dedim :) tipi uygun o karakteri oynamaya o bakımdan dedim :)
  • Kitapcılarda Diablo ve Warcraft ın eski serisinin kitaplarını gormustum...Yakında kitabı da cıkarsa WOW un ii olur... salt bi kitleye hitap etmesi oynayanlara yani bize gişe yapmasını beklemezler..Ama dediğim gibi kitabın cıkması artı biraz sansasyon..Nedir ?Peter Jackson yonetmen efektleri Weta ve Blizzard yapıyor diyelim.Bütce sudur budur soyle yapıldı..Falandır filandır...hede hödö bir cekimler sırasında hazırlanan kısa kısa belgeseller... ondan sonra herkesi cezbeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o2lisu -- 17 Nisan 2006; 15:59:59 >
  • quote:

quote:

quote:

ohoooo ona bakılırsa o zamn ilk tabnışma serisinden başlamaları lazım

saçmalama ruhdöveninde gerekli kadarını anlatıo kahramanlar hakkında ama tanışmalar da her ayrıntıyı o yüzden en ii si ruhdöveni(ruhdöveninden sora silah kardeşlii gelio da salla direk güz alacakaranlıından devam etsinler) ayrıca dragonlance nin filmi çıksa şu ana kadar olan bütün filmleri sollar geçer bence

• FILMI NASIL OLURDU SENEYE IZLIYCEKSINIZ ZATEN SANIRIM KIMSENIN HABERI YOK WOW UN FILMI YAPIYLıyor ben BU OYUNU HIC OYNAMADIM FILMI YAPILDIGINI OKUDUGUM ICIN MERAK ETTIM VE BILGI ALMAK ICIN BURDAYIM..
  • Koreliler Film Çekiyor zaten ... Bende Set fotorafları vardı ama işin gıcık tarafı herkez çekik gözlü ...
  • bknz imzam, tıkla gör bi senaryo gör =)
  • beyler haberiniz yokmu wow legendary pictures adlı şirketle anlaşmış galiba çekimler başlayacak

isteyen burdan baksın

http://www.blizzard.com/press/060509.shtml
  • ya bence warcraft tarihini ele alan bi film olmalı. İlk zamanlar olayların başlangıçları filan. Hem herkes neyin ne olduğunu daha iyi anlar hemde devamı rahat çekilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.