Abiler ablalar bir zamanlar bir winzip sıkırtırması yaptım ama ne hakka hizmet şifre koydum ona ve şimdi sifre unutuldu napcam içindekilerde cok önemli dökümanlar tez filan var o şifre yi kıracak birşeyler varmı program filan (bu arada ben bunu baska bil sıkıştırdım kendi bil sıkırştırınca windowsun bir yerinde saklıyo ona göre yardımlar)varmı yardımmmmmmmmmmmm
mk ALLAH razı olsun kardeş ALLAH ne muradın varsa versin...
Hepimizden ALLAH razı olsun Sancar kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu..
ZIP password cracker, Advanced Archive Password Recovery, Ultimate zip cracker var şifrenin tahmini karakter sayısına göre aratırsan daha kolay bulursun çünkü teker teker deniyo, belli karakterin üzerinde aylarca sürebiliyor.. kolay gelsin..
walla sana gecmıs olsun kardes tek caren var oda arama motorlarından winpass dıye aratmak ve programı bulmak artık buldugun program işe yararmı bılmıyorum ama denemeden başka caren yok
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sancjar</i> <br />mk ALLAH razı olsun kardeş ALLAH ne muradın varsa versin... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Hayırdır kardeş topic gene açıldı sorun çözülmemişmiydi? yanlışmı anladık. Eğer problem devam ediyorsa yardımcı olmaya çalışalım.
arkadaşlar bu arada her türlü programlarınız içinhttp://www.programmarket.com adresinden istediginiz programı bulabilirsiniz
:)))))))))))))))) mutluyum mutlu
Setup Genarator ile setuplla setupu çalıştır ve bul oki:))(bu arada bilmediğin şeyleri bidaha yapma):))
semites ne diyon gülüm sen topiclerimi karıştırdın türkcemi bilmiyon anlamadın sorun çözüldü diyom anlamıyonmu...... bu arada bilmedigim sey demişsin ben sana kendi yazdıgım zip programını gönderiyim istiyosan laf olsun diye böyle msg atma bi daha
ben bu alta yazdıgım bilgisayarı su satarak almadım herhalde
bu aradda alakasız olcak ama söylemezsem olmaz bilgisayar cok bomba abi senin.. bravo, tebrik ederim... [frndsp]