Şimdi Ara

Bunu bilen babayigit varmı?(mk tarafından çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler ablalar bir zamanlar bir winzip sıkırtırması yaptım ama ne hakka hizmet şifre koydum ona ve şimdi sifre unutuldu napcam içindekilerde cok önemli dökümanlar tez filan var o şifre yi kıracak birşeyler varmı program filan (bu arada ben bunu baska bil sıkıştırdım kendi bil sıkırştırınca windowsun bir yerinde saklıyo ona göre yardımlar)varmı yardımmmmmmmmmmmm

• ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo yanmışım beeeeeen
  • site içinde arama yapmanı öneririm. daha önce yazıldı.
  • abi yok beeeee ben bulamadım sana zahmet bide sen baksan:)))))
  • valla bu winzipe şifre koyman bir hatadır bence bendede oldu ve ben sonuda silmek zorunda kaldım ama sitede var diyorlarsa vardır ben daha yeniyim :))
  • dostum çeşitli hack sitelerine bak onlarda bir sürü pass cracker var....
  • dostumbi caresi var..
    googleda wınpass diye bi programı arat bu winziplerin şifrelerini kırıyo..bidene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala bulamadıysanhttp://www.password-crackers.com/crack.html sayfasında sanırım aradığın program var.
  • mk ALLAH razı olsun kardeş ALLAH ne muradın varsa versin...
  • Hepimizden ALLAH razı olsun Sancar kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu..
  • ZIP password cracker, Advanced Archive Password Recovery, Ultimate zip cracker var şifrenin tahmini karakter sayısına göre aratırsan daha kolay bulursun çünkü teker teker deniyo, belli karakterin üzerinde aylarca sürebiliyor.. kolay gelsin..
  • walla sana gecmıs olsun kardes tek caren var oda arama motorlarından winpass dıye aratmak ve programı bulmak artık buldugun program işe yararmı bılmıyorum ama denemeden başka caren yok
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sancjar</i>
    <br />mk ALLAH razı olsun kardeş ALLAH ne muradın varsa versin...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hayırdır kardeş topic gene açıldı sorun çözülmemişmiydi? yanlışmı anladık. Eğer problem devam ediyorsa yardımcı olmaya çalışalım.
  • sorun çözüldü kardeşler kurtardım dosyayı arayanlarahttp://www.programmarket.com/yazilimdunyasi/urun.asp?UrunNo=168
    adresinden bulabilirler şifresi mailatın bana sancjar@hotmail.com yollayım size
  • arkadaşlar bu arada her türlü programlarınız içinhttp://www.programmarket.com adresinden istediginiz programı bulabilirsiniz
  • :)))))))))))))))) mutluyum mutlu
  • Setup Genarator ile setuplla setupu çalıştır ve bul oki:))(bu arada bilmediğin şeyleri bidaha yapma):))
  • semites ne diyon gülüm sen topiclerimi karıştırdın türkcemi bilmiyon anlamadın sorun çözüldü diyom anlamıyonmu...... bu arada bilmedigim sey demişsin ben sana kendi yazdıgım zip programını gönderiyim istiyosan laf olsun diye böyle msg atma bi daha
  • ben bu alta yazdıgım bilgisayarı su satarak almadım herhalde
  • bu aradda alakasız olcak ama söylemezsem olmaz
    bilgisayar cok bomba abi senin..
    bravo, tebrik ederim...
    [frndsp]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.