selamlar ben ef81 yada ef71 almayi dusunuyorum ama radyo buyuk onem tasiyo. ef81de radyo yok ama cok karizmatik telefon. buna telefoncudan falan radyo yuklenebilirmi yuklenirse nasil bide kullanan varsa tavsiye edermi ustadlar sesi nasildir bu telin mp3 calarken ef71 ortaligi salliyomus duyduguma gore bu da o kadar iyi midir.
radyo gibi özellikler sonradan yüklenmiyor bildiğim kadarıyla. fm alıcısının falan olması gerekiyor teknik bişeyleri eksik olduğundan olmaz diye düşünüyorum nasıl kızılötesi falan sonradan yüklenmiyorsa buda olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: mertoberson
selamlar ben ef81 yada ef71 almayi dusunuyorum ama radyo buyuk onem tasiyo. ef81de radyo yok ama cok karizmatik telefon. buna telefoncudan falan radyo yuklenebilirmi yuklenirse nasil bide kullanan varsa tavsiye edermi ustadlar sesi nasildir bu telin mp3 calarken ef71 ortaligi salliyomus duyduguma gore bu da o kadar iyi midir.
ııh...ııhh.. yüklenmiyor....hem neden ki ef71 daha karizma...
EL71 e %99.99 EF81 e de %90 ihtimalle radyo yüklenemez.
benq nun ürettiği cihazlardaki soketi kullanılmış olsa, CF81 veCL71 modellerindeki radyolu kulaklıkla bu özellik sağlanabilirdi anacak siemens üretimi bir cihaz olduğu için kullanılan soket bunu mümkün kılmıyor ...
Radyo, donanımsal bir özelliktir.
quote:
Orjinalden alıntı: berqsan
ef81 ile ef71 arasında seçim yapsam ef81 i seçerim çünkü telefon qarizma we dış yüzeyi çok güzel bi madde kullanılmış ayrıca ince tasarım olması da artısı sadece radio özelliği eksik ben olsam ef81 alırım zaten aldımda :D
ef81 almıssın hayırlı olsunda bence sen ef71 hiç ellemeden bu sözleri sarf ediyorsun...ben ikisinide gıdıkladım.. potansiyel olarak ef81 iyi ama multi medya olarak ef71 cok cok daha iyi...ve su an ef71 kullannıyorum...
ben zaten ef81 kötü demedim ki.....ef71 daha fonksiyonel....sadece radyo demek le olmuyor...ekran boyutu aynı,tip aynı,kapak kapanınca tuş izleri ef81 deki ekranda kalmıyor...fm vericisi zaten apayrı bişi...(az mesafeden ceken diyenler ya radyoyu kontrol etsinler yada radyoyu konrol etsinler..)2gb da hiç ama hiç takılma yok...4 olsa gene yer derim..tak çalıştır webcam...30 fps video....kolayca müzik listeleme secenekleri....özel sifreli dosyalama sismtemi...karttan oyun ve proları çalıştırma imkani.bu özellikte telden hiç ama hiç hafıza gitmemektedir..yani kurulum karta yapmaktadır....benim hala hafıza 23.4 de...ve operatörden bağımsız telesekreter....Q-Fi mod...uçak mod...ön kısımdaki oled zaten adamı yiyor...tema olayı yok değil kendi için de üç adet var ama arka ekran seklinde bence yereli ve bunu çogalmak kullananın elinde....video oynatmak için illaki 176 x 224 yapmanız gerekmiyor...128 x 160 veya 176 x 144 sadece ekranı tam yap değince tam ekran..ve okadar hızlı ileri sarma yapıyor ki biraz fazla bassanız film biter....bu cok hosuma gidiyor...teli otomatik olarak kapatıp otomatik olarak sabah actırabiliyorsunuz..sarjı üç gün rahat gidiyor...mp3 kalitesi ise gayet tahmin edici...kapağı kapat ve mp3 çalar hazır....daha cok vardır da kurcaladıkca cıkar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme