Şimdi Ara

bunu bilen varmı yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size bi sorum olcak.şimdi diezde benim charımdaki itemleri başka bir serverdeki chara geçirmek mümkünmü?aynı kullanıcı üstünde.daha önce duymuştum olduğunu ama nasıl bi ticket atmam gerekiyor.bilen arkadaşlar lütfen cvplarmısınız?
    forumda bilen arkadaşlar vardı yaklaşık 4-5 ay önce vardı böle bi topic ama topic silinmiş galiba bulamadım.
    yardımlar için şimdiden teşekkürler
    not:(eğer bilmiyosanız gereksiz msj atmayın lütfen)

• Hayır böyle bir şey mümkün değil
  • daha önce duymuştum olduğunu ama kesin bi bilgim yoktu yinede saol başka bi fikri olan yaad böle birşeyi yapmış olan varmı arkadaşalar?
  • Senin istediklerin gerçekleşmesi için millet servet verir :) am olmaz
  • mümkün deil şu an için.Ha sonra bi ara onunda bugunu bulurlar merak etme
  • Malesef Dostum.
  • ya zaten bende oluyomu diye öğrenmeye çalışıyorum.fd den önceydi galiba.arasıra cafeye giderdim.cafede gold preliler ve silverler bunu yaptıklarını söylüyolardı.eğerki mümkünse bende öğrenip yapmak istiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

Senin istediklerin gerçekleşmesi için millet servet verir :) am olmaz
  • bugla hileyle olucaksa hiç olmasınlegal yollarla mükün değil diyonuz yani
    başka bilgisi olan varsa lütfen cvp?
    quote:

Orjinalden alıntı: lestweforget

mümkün deil şu an için.Ha sonra bi ara onunda bugunu bulurlar merak etme
  • arkadaşlar bir şey daha sorim.yeşil kutum hala duruyor.kırdırmayı düşünüyorum.ama ft itemlerinden en iyisi hangisi acaba yada biri ft itemleri neler söyleyebilirmi ben bifrost itemleriyle çok kaırştırıyomda
  • bu konu hakkında bilisi olan arkadaşlar yokmu varsa yardım lütfen?
    quote:

Orjinalden alıntı: ZaZaKi

arkadaşlar bir şey daha sorim.yeşil kutum hala duruyor.kırdırmayı düşünüyorum.ama ft itemlerinden en iyisi hangisi acaba yada biri ft itemleri neler söyleyebilirmi ben bifrost itemleriyle çok kaırştırıyomda

• kusura bakmayın uplamak sorundayım yardım lütfen son sorduğum soruca cvp ??
    up!
  • arkadaşlar son msjımdan sonra yaklaşık 20 kişi baktı ama kimse cvp vermedi neden acaba.gereksiz konulara dahi herkes bişeyler yazmaya çalışırken bi yardım istememiz üzerine kimse yardım etmiyor sadece en son sorduğum soruya cvp arıyordum.lütfen arkadaşlar bi yardım edin
  • bir bakıma mümkün. bir ytl üzerinden item satan birini bulursun.kendi serverında itemları adama verirsin, alacağın serverda o sana verir.başka bir yolu yok sanırım
  • yorumun için çok teşekkürler.ama ikinci soruma cvp arıyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: johnnywalker whiskey

bir bakıma mümkün. bir ytl üzerinden item satan birini bulursun.kendi serverında itemları adama verirsin, alacağın serverda o sana verir.başka bir yolu yok sanırım
  • ya aslında bloke edilen hesap bölümüne isteklerini ve dileklerini yazabilirsin yani onlar konuya bakmıor ama yapacaklarını sanmam

yazacaklarını özelime at ingilizceye çevirirm senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnnywalker whiskey -- 30 Ocak 2007; 23:23:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.