Arkadaşlar görselde görünen kulaklığı onarmak istiyorum, bu sorun dışında herşeyi çalışıyor. Çöpe atmak istemiyorum.
Denenen yöntemler: -2 farklı epoksi yapıştırıcı (1inde özenle kullanıldığında 10-15 güne kadar dayandı) -Güçlü plastik yapıştırıcı
Yüzey alanı düşük, epoksiler de iç ve dış yüzeylere uygulandığında ancak bir süre tutuyor, hemen üst kısmında hareketli bir parça var, kırılan yer "U" şeklinde ya da kabaca \___/ şeklinde.
Benim aklıma güzelce gene yapıştır ve etrafına tel sarabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: PanikAtak
Benim aklıma güzelce gene yapıştır ve etrafına tel sarabilirsin
iyi fikir. daha önce bant kullandım, iyi tutuyordu ama hareketi kısıtlamıştı. tel ile bu sorunu çözebilirim gibi geldi. içinden geçirebileceğim boşlukları var iki parçada da. bu tarz plastikleri yapıştıracak bir yapıştırıcı da yok piyasada gördüğüm kadarıyla. epoksi bile soyuluyor hemen yüzeyden.
hhdkH
kullanıcısına yanıt
Benimde kulaklık standım kırıldı sert plastikten aldım tekzende 5 TL güzel bir yapıştırıcı taş gibi
Hocam ben de siyahını düşünüyorum nasıl malzeme kalitesi kötü mü? Kulaklığı tutarken devrilir mi acaba? Çabuk kırılır mı? Siz nasıl kırdınız
Bende siyah olanı kullanıyorum.25 günde geldi ama gelirken yolda kırılmış yere basan kısımından,bende yapıştırdım. Yerde sabit durmuyor bende çift taraflı bant ile masaya yapıştırdım şimdide çıkmıyor kullanışlı ya işimi görüyor şuan ucuz da. Buyur resim
Bu mesaja eklenen görseller:
quote:
Orijinalden alıntı: PanikAtak
Bende siyah olanı kullanıyorum.25 günde geldi ama gelirken yolda kırılmış yere basan kısımından,bende yapıştırdım. Yerde sabit durmuyor bende çift taraflı bant ile masaya yapıştırdım şimdide çıkmıyor kullanışlı ya işimi görüyor şuan ucuz da. Buyur resim
Bu mesaja eklenen görseller:
Kaça aldınız hocam ben de vereceğim sipariş şimdi ebaydan
12 tl geldı sanırsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme