Şimdi Ara

Bunu uygulayabilir miyiz arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,forumda benzer soru-sorun yok galiba,ya da ben göremedim.

Resimdeki gibi bir uygulama yapılabilir mi? Merkezi sistem olduğu için dışardan extra kablo çekme şansım yok.görüntü kirliliği yaratmamak için site yönetimi izin vermiyor..çatıdan tvnin bulunduğu odaya tek kablo iniyor duvar içinden.Bu kablonun çatı ucuna 3 çanağı,odaya gelen ucuna da reciver'ları bağlayabilir miyim? Sinyal kayıpları çok olur mu ya da karışır mı? Eğer prensipte yapılabiliyor ise veya örneği varsa,bağlantı parçalarının adı model ismi vs bilgisi verebilirseniz sevinirim.

simdiden tesekkurler.

Bunu uygulayabilir miyiz arkadaşlar?

• İlk bahsettiğiniz parça zannedersem BU olacak ama ikinci bahsettiğiniz parça ile ilgili bilgim yok vede bulacağınızıda zannetmiyorum.
  • saol bakıyorum hemen.

quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

İlk bahsettiğiniz parça zannedersem BU olacak ama ikinci bahsettiğiniz parça ile ilgili bilgim yok vede bulacağınızıda zannetmiyorum.

• opsion siviç alman lazım dijitürk servisi merkezi sisteme dijitürkün çanağını bağlamak için kullanıyor.sorununu tam anlamasamda anladığım kadar cevap verdim.
  • saol aziz..sanırım en iyisi uyducuya gidip sormak varsa yolu parçaları temin etmek...

tşk
  • 1. parçanın adı diseq

2. parça bildiğim kadarı ile yok

aynuı sistemi kullanıyorum faket şöyle bir uygulama yaptım

çanakların ucundaki lnbleri çift çıkışlı aldım aynı sistemde çifter kablo çektim birini 1. receivere diğerini 2. receivere ...

+ merkezi uydu dediğin kablolu tv değilse ...

merkezi uydu sistemlerinde tek gelen kabloları 2 ye ayırarak 2 farklı receivera bağlayarak izleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.