Şimdi Ara

bunu yapmak sizleri sıkar ama beni asla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz bilirsiniz pokemonun kralı nasıl olunur ögrenin çünkü site datasından yakında kendime en kral pokeleri atıcam hiç deneyeninbiz yokmu pokemonu hacklemek bebe oyuncağı bu işi yapabilmek için benim gibi 9 tane profesyonel hacker arkadaşınızın olması lazım

• ahmet ne demek istedin niye yakındada şimdi değil onunda önlemini almışlardır bakalım nasıl yapacaksın
  • e bunada hack bulascak desene
  • artık herşey hack leniyo
  • e sence cokmu guzel bısı ???
  • git bebeliğini başka yerde yap bebeto
  • Hileyle kral olmakta düdükten krallara yakışır unutma !

Bileğinin hakkıyla yapabiliyorsan ne ala,hile hurda ile yaparsan keyfi kalır mı bu oyunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karsahini o zaman benim topice bir goz at hilecileri gör
  • lan olum dürüst adam kalmamıs memlekette ya nede olsa türküz olm bi adam olmayız
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falken -- 7 Eylül 2013; 0:55:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

lan olum dürüst adam kalmamıs memlekette ya nede olsa türküz olm bi adam olmayız

sen demin "nasıl kopyalanıyo" sorusunu soran kişi değil misin? niye böyle herkes hakkında atıp tutuyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

karsahini o zaman benim topice bir goz at hilecileri gör

Biliyorum ama ben bu iş öğrenildiğinde izindeydim,burada olsaydım ben de kopyalardım.Ama bu değil ki kopyaları trade yapıp başkalarını mağdur et.Eğer karşılığında poke gitmezse ve o kopya ise alınanın iade edilmesi en doğrusudur.
  • MBUU BEN O DİİLİM BEN ARSENİGHT HANİ 7 GÜN BAN YİYEN VAR YA NOT İMPORTANT BENİM ARKADAS ONUNKİNİ KULLANIYOM BU GÜNLÜÜNE
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

MBUU BEN O DİİLİM BEN ARSENİGHT HANİ 7 GÜN BAN YİYEN VAR YA NOT İMPORTANT BENİM ARKADAS ONUNKİNİ KULLANIYOM BU GÜNLÜÜNE

yani arkadaşın 10 dak. önce o mesajı yazdı hemen sana verdi hesabı! ilginç bi durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsahini

Hileyle kral olmakta düdükten krallara yakışır unutma !

Bileğinin hakkıyla yapabiliyorsan ne ala,hile hurda ile yaparsan keyfi kalır mı bu oyunun?

süper haklısın kanka diline sağlık
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaltayfur -- 2 Ocak 2011; 4:37:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.