Şimdi Ara

Ciddi anlamda bittim ben. İntihar etmek istiyorum ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar hiç bir hedefim yoktu. Okulu hiç iplemedim hep zar zor geçtim 9. sınıfta kaldım. Şimdi 10. sınıfta da kaldım hiç bir hedefim yokken sonunda hava harp okuluna karar vermiştim ancak açık liseden almıyorlar. Saatlerdir ağlıyorum. Bu saatten sonra benden hiç bir şey olmaz, dandik bir üniversiteye giderim ancak hep içimde bir ukte kalacak hep hava harp okulunu düşünücem. Böyle olacağına intihar ederim daha iyi. En ufak bir sevinç kalmadı içimde bir tek annemi babamı düşünüyorum artık onlarda umurumda değiller. Ölmek istiyorum.

• bizim koğuştaki bebeler sana afedersin popolarıyla gülerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlik döneminde olur böyle şeyler.
  • Kendini intihar et

Dibinde dibi vardır kardeş bunu unutma Sen ilerde baba olacaksın çocukların olacak, doğalgaz faturasının derdine düşeceksin. Merak etme.
  • intihar etmeyi ciddi ciddi düşünüyosan kaybedicek hiç bişeyin kalmamıştır demektir. herşeye sıfırdan başla ..
  • meslek öğrenmeye bak.yada dil.bende kıytırık bi meslek lisesini bitiyorum, sınavda ne yapıcam hiç bilmiyorum kaç yıldır matematık görmüyoruml
  • Olur öyle arada geçer sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu akşam yatmadan bitirecem işi. bunları çok düşündüm hiç ilerde ne yapmak istediğime karar veremiyordum. ülkemi çok seviyorum onun için şehit olmayı isterdim ama neyse niye foruma yazıyorsam. herkese iyi forumlar.
  • hocam montla..... hic bir seyin kalmaz
  • Yaşıyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

bizim koğuştaki bebeler sana afedersin popolarıyla gülerdi.

Yine aklıma geldin.

• Yaşıyorum, komik geldi şimdi bunları okuyunca. 2 sene sonra tekrar uğrar bir daha gülerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Yaşıyorum, komik geldi şimdi bunları okuyunca. 2 sene sonra tekrar uğrar bir daha gülerim.

ne okuyon?
  • Harbiden nerde okuyorsun

• Ben de son 5 yıldır aralıklarla da olsa intiharı düşündüm. Halen daha düşündüğüm zamanlar olur, hatta daha önce 2 kez basit girişimlerim de olmuştu. Hayat çok anlamsız geliyor bana, o yüzden bu haldeyim zaten.

Kurtulduğunuza sevindim, başkalarının dertlerinden kurtulması beni mutlu eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et kardeşim , dünya da hicbir sey degismez senin olumun ile.
    Ama bence sakin olup iyi dusun , baska meslekler ile de mutlu olabilirsin. Hatta illa universiteye gitmene gerek yok gitmeden de mutlu olabilirsin. Hayat bu dostum ne olacagı tam olarak kestirilemez.
    Iyi aksamlar , kendine mukayyet ol. Sakince düşün.

• Hocam hava harp okuluna almıyor olabilirler ancak şöyle bir şey var. Daha gençsin ideallerin, hedeflerin belki yüz defa değişecek. Ben geçenlerde aşçı olacam diye okulu bırakmaya kalktım, bir güzel tokatladı ailem aklım başıma geldi okuluma devam ettim. Böyle bazen yoldan sapmalar olabilir sana önerim açıktan en yüksek krediyle geçmeye bak. Ondan sonra üniversite sınavlarına hazırlan. İnşallah güzel bir yer tutturursun. Hem hava harp okulu demişsin kabul edileceğini nereden biliyordun? Gözdü, psikolojiydi, sağlıktı, spordu, yazılısı, sözlüsü bir sürü test yapılıyor. Bunları geçmek çok zor moralini bozma. Hayat devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

bizim koğuştaki bebeler sana afedersin popolarıyla gülerdi.

Huzur içinde yat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.