Şimdi Ara

Bunun adı ihanet! (Sergen Yalçın 04/07/13 HTSpor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şapka çıkartılacak bir yazı olsun, oldukça objektif, bilgi ve fikir sahibi yorumlar yapmış, helal olsun
  • Adam Kanaltürktede yanlış konuşmuyordu ki zaten taraftarların duymak istemeyecekleri sözleri söylediği için beğenilmiyordu. Şimdi ise duyulmak istenenleri birikenleri söyledi diye bir anda iyi yorumcu yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

İyi güzel söylemiştde bu adamın dedikleri tutmuyor. totem yapıyor heralde. Sezon içerisinde birçokkez izledim. Kesinlikle İBB Düşmez diyordu, ibb düştü. 2.Yarıda düşecek 2 takım arasında akhisarı kesin görüyordu akhisar kaldı

sen weboyu veririsin diğer adamı unuttum oda sakatlanırsa düşmen şaşırtıcı olmaz.

akhisar gekası almasaydı kesin düşerdi.

devrearası bu iki transfer takımların kaderini değiştirdi.

ibb 3 milyona kümede kalabilirdi kendi kendilerinin ipini çektiler.

webo ibbde olsaydı karabük düşerdi.

Akhisar konusunda haklısın ama, webo satıldıktan 2 3 Ay sonrasına söyledi. Deyimide her takım düşer o 'ibb' düşmez gibilerindendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru yazmış
  • Genelde eski futbolcuların gazetede ki futbol yazılarını başkaları yazar.Sergen kendi mi yazıyor yoksa başkasına yazdırıp altına imzasını mı atıyor bilmiyorum.Ama televizyonda bir iki defa izlemeye gayret edip sonuna kadar dayanamadığım Sergen'in donanımının vasat altı olduğunu söyleyebilirim.Tabi bu benim gözlemim.Başkası başka şekilde düşünebilir.
  • transferler konusundaki yorumu %100 doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrASoldiers

Sergen futboldan anlıyor.

küfür etseydin bu yorumun yerine daha iyiydi
  • normalde çokta katıldığım yorumcu değil ama yazı baştan aşağı doğru ve isabetli yorumlar var
  • Adam dobra dobra yazmış işte.
  • "Senin gençlerin bu gelenlerden daha yetenekli değilse, zaten oynamasınlar..."

Adam yabancı sınırına ne yazmış be abi of dedim içimden .
  • Ünal aysal tff başkanı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dediği ters çıkma geleneği devam ederse gelecek senelerin akibetini şimdiden kestirebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.