Şimdi Ara

Bunun başka çaresi yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, konu daha önce açıldıysa özür dilerim fakat bulamadım. Soruna gelince. evde 5+1 ses sistemi var. Fakat hoparlörden gelen 3 adet kablo var. Fotoğrafta sarı,yeşil ve siyah olanlar. E bilgisayar, telefon ve tv de haliyle bir jack girişi var. Girişi teke düşermek için araya 2 tane bağdaştırıcı attım. Fakat tam verim alamıyorum. Bi süre sonra gevşemeye başlıyor, gevşeyince de parazite sebep oluyor. Telefon, bilgisayar, tv sağa sola taşırken de ya çıkıyor, ya da dediğim gibi tam temas etmediğinden sorun çıkartıyor. Bu aparatların 3 lüsünü bulamadım, gittiğim bi elektronikçi başka çaresi yok böyle kullanmak zorundasın diyor. Çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Bu durum böyle birde kablolusu var elektronikçiye sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Bu durum böyle birde kablolusu var elektronikçiye sorun

Daha önce sordum elektronikçiye, bi çözüm yolu göstermedi. Bahsettiğiniz kablo nası bişe, adı madı varsa direk onu arayım ?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85404182&p=1#85404182

Burada satılan 2. Resimdeki turuncu kablo işinizi görecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

Arkadaşlar merhaba, konu daha önce açıldıysa özür dilerim fakat bulamadım. Soruna gelince. evde 5+1 ses sistemi var. Fakat hoparlörden gelen 3 adet kablo var. Fotoğrafta sarı,yeşil ve siyah olanlar. E bilgisayar, telefon ve tv de haliyle bir jack girişi var. Girişi teke düşermek için araya 2 tane bağdaştırıcı attım. Fakat tam verim alamıyorum. Bi süre sonra gevşemeye başlıyor, gevşeyince de parazite sebep oluyor. Telefon, bilgisayar, tv sağa sola taşırken de ya çıkıyor, ya da dediğim gibi tam temas etmediğinden sorun çıkartıyor. Bu aparatların 3 lüsünü bulamadım, gittiğim bi elektronikçi başka çaresi yok böyle kullanmak zorundasın diyor. Çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ses isteminin modelini yazssa nbunlarla uğraşmazdın. Büyük bir ihtimalle ses isteminde stero aux girişi var. Ve bunu tüm kanllardan verdirebiliyordur. Hatta belkide dijital girişi bile vardır.

Sen bze en iyis Subwooferın arka pannelinin fotoğrafını at.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok böyle birşey
    14 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.