Bildirim
Bunun Feeder lar yetti canıma artık ifşa ediyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok proysan taşısaydın o kadr kıll almışsın voliyle 3 vs 1 alman lazımdı senın brand senın yuzunden feedlemıştır kesın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
çok proysan taşısaydın o kadr kıll almışsın voliyle 3 vs 1 alman lazımdı senın brand senın yuzunden feedlemıştır kesın
200 li koc haklı 3v1 atman lazımdı -
Ne 3v1 i 100 v 1 atman lazimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum bronzda ne bekliyorsun ciddi ciddi soruyorum ?
21 dakikada yapılan en yüksek cs sayısı 108
millet gold platı geçtim diamondda bile qq konusu açıyorken bronzda madlife insec faker vs mi bekliyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Konigsrasse
dostum bronzda ne bekliyorsun ciddi ciddi soruyorum ?
21 dakikada yapılan en yüksek cs sayısı 108
millet gold platı geçtim diamondda bile qq konusu açıyorken bronzda madlife insec faker vs mi bekliyorsun ?
+1
-
Voliye hydra neden çıktın lae o.O
ww machette bile almamış -
Ww ye iki tane as itemı kasmak. This is bronz.
Adc farmları kör etti. -
Bronzda olur öyle şeyler bir de voliye ilk item statik çıkmamışsın çıksaydın çilingir olurdun şimdiye
Eğer gerçekten bronzluk oyuncu değilsen al kata taşı.Takım ne kadar mal olsa bile karşı takımı tekleyince sorun kalmıyor. -
voliye hydra alma bork al onun yerine -
quote:
Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius
Bronzda olur öyle şeyler bir de voliye ilk item statik çıkmamışsın çıksaydın çilingir olurdun şimdiye
jung voliye ilk item statik üstüne de 2. item karayel alan gördü bu gözle r sen ne diyosun . ne zaman tank çıkıcan dedim , ''üçlü kuvvetten sonra tank kasıcam ayakkabı almicam'' dedi
-
Voli ve Hydra düşündürdü beni. Error verdim ekran mavi oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
https://store.donanimhaber.com/0a/b7/d9/0ab7d930015c55af2e33976617fb123e.jpg
Tip bu beyler dikkate almayın.
-
Yeminediyorum rezillik ya ben burdan utandım -
Abi farmlardan önümü göremiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X