C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Recovery dosyaları görünür yaptım. geri dönüşüm kutusunu kapattım. ve yukardaki yolu takip ettim. tuhaf bir durumla karşılaştım.racoveriy klasöründe en az 30 tane rar klasörü. içinda error killerden tutunda rar prosuna ordan tutunda explorer prosuna kadar bazı prolar olduğunu yazıyordu.yazıyordu diyorum. çünki içlerinde pro falan yok.key gibi garip dosyalar var. üstelik rar dosyaları açılmıyor.ayrıca hepsi şifre istiyor.benim merak ettiğim. onları kim oraya koydu.??? ben koymadım. acaba windowsmu koydu.???? bunları silebilirmiyim.???? bana ne gibi bir faydası var bunların.??? ilginenelere teşekkürler.
Application DAta ları tutuyor ölye benim E de var bu gün hocaya sorucam bakalım yarın olmazsa bu gün yazarım buraya quote:Orjinalden alıntı: 10/07/2007 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Recovery dosyaları görünür yaptım. geri dönüşüm kutusunu kapattım. ve yukardaki yolu takip ettim. tuhaf bir durumla karşılaştım.racoveriy klasöründe en az 30 tane rar klasörü. içinda error killerden tutunda rar prosuna ordan tutunda explorer prosuna kadar bazı prolar olduğunu yazıyordu.yazıyordu diyorum. çünki içlerinde pro falan yok.key gibi garip dosyalar var. üstelik rar dosyaları açılmıyor.ayrıca hepsi şifre istiyor.benim merak ettiğim. onları kim oraya koydu.??? ben koymadım. acaba windowsmu koydu.???? bunları silebilirmiyim.???? bana ne gibi bir faydası var bunların.??? ilginenelere teşekkürler.
quote:Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony Application DAta ları tutuyor ölye benim E de var bu gün hocaya sorucam bakalım yarın olmazsa bu gün yazarım buraya quote:Orjinalden alıntı: 10/07/2007 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Recovery dosyaları görünür yaptım. geri dönüşüm kutusunu kapattım. ve yukardaki yolu takip ettim. tuhaf bir durumla karşılaştım.racoveriy klasöründe en az 30 tane rar klasörü. içinda error killerden tutunda rar prosuna ordan tutunda explorer prosuna kadar bazı prolar olduğunu yazıyordu.yazıyordu diyorum. çünki içlerinde pro falan yok.key gibi garip dosyalar var. üstelik rar dosyaları açılmıyor.ayrıca hepsi şifre istiyor.benim merak ettiğim. onları kim oraya koydu.??? ben koymadım. acaba windowsmu koydu.???? bunları silebilirmiyim.???? bana ne gibi bir faydası var bunların.??? ilginenelere teşekkürler. usta cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. yada bu sorudan anlayan herhangi birinin cevabını bekliyorum. konu tarafımdan takibdedir.
quote:Orjinalden alıntı: engin1975 Tara yaptığında silinenlerin yedeğini orada tutuyor tekrar geri yüklemek için binbaşım teşekkürler.