Şimdi Ara

Bunun neresi silahlı saldırıya destek? (GS Store) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey'den nem kapar olduk nasıl bir ülke haline geldik anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

Vallahi fenerli olarak tshortten oyle bir kursunlanma izlenimi alamadim lakin bu tshortu giyecek olanda max 10 yas araligidir.

Gsstorede bunları tasarlayan adam cok yeteneksiz sanirim. Zaten gecen biri torpille alindi falan diyordu

Sanirim arkadaş hakliydi baksana 4ncu yildiz tasarimlarina.

Gsli arkadaslara Allah sabirlar versin.4ncu yildizin keyfini bi cikaramadilar.

Aynen öyle.
  • Tehdit içeren mesajların hepsini mahkemeye verip yasal işlem başlatsınlar da o insanları klavye başında ölümle tehdit eden insancıkları göreyim hele...

http://www.meydangazetesi.com.tr/spor/gs-store-u-yagmalayanlara-agir-ceza-h1928.html
  • Konudakilere silah versek birbirlerini vuracaklar.Isiniz gucunuz yok mu beyler ne bu hirs ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayallere tek kurşun diyor, daha da anlamayan varsa saat satmaya başlasın. Düşünmeden tasarımı yapılmış. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Zaten tasarıma bakacak olursak, orta okula giden çocuklara hitap ettiğini anlamak zor değil.
  • Valla bu tshirtü silahlı saldırıya bağlamak çok ayrı bir kafanın ürünü. Fenerbahçe her mağdur olduğunda kenara 1 euro koysaydık heralde Ibrahimovicle Robben'i paket yapıp almıştık şimdiye.
  • Elimde olsa şu Fenerist , 12 Numara vs gibi vitaminsiz grupları kapatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Al sana gerçek terörizm

Bunun neresi silahlı saldırıya destek? (GS Store)

Kendi taraftarı yapsa hak aramak olur.

Allah bilir Gezi Parkı'na destek vermiştir.

Adın boşa çıkmamış troll diye meğer ak-trollmüşsün.

Dünyanın neresinde polis arabası devirip yakmak hak aramak oldu lan ? Küfür edeceğim zor tutuyorum kendimi

Ok.

En azından resmi kulüp silahlı saldırıyı desteklemiyor? Allah'a şükür ülkenin tek Cumhuriyetçi, Atatürkçü takımıyız. Silahlı saldırıya destek verecek kulüp değiliz.

1. orada kocaman iğne var sizin isteyip de alamadıgınız 4. yıldızın patladığını temsil ediyor çıkan şey ise hava çıkışı kurşun deliği falan değil istediğiniz gibi anlamayın ortamı kızıştırmak kuyruk acınızı çıkartmak için pis pis iftiralar atıp iki taraftar grubunu karşı karşıya getirmeyin.Unutmadan orada patlayan 5. balon ise sizin 5 yıldız saçmalığını anlatıyor.

• silahlı saldırı yok ki destek olsun
    o gece attığım hemen her mesaja ceza yedik 2.5 ay ne dediysek çıktı çok şükür
  • bu ülkede zaten bi akepe bi de fenerliler mağdur edebiyatıyla iş yapıyor
  • Biri terorizmden mi bahsetmiş?

Not: yine yenmisiz

• Ne alaka la Ne yapacaklarını şaşırmışlar.

• Adamlar şike yaptı kulağının üzerine yattı, biz bi T-Shirt yapmışız sosyal medya ayaklandı, resmen terörstler tarafından ; barış kardeşlik diye kandırılan sosyal demokratlar gibi bir traftar kitlemiz var.

Adamların 6-0 diye fenercell tarifesi var, RVP imza töreninde Galatasaray'a küfür eden taraftarları var,Benzilikte polis otosu yakan masum taraftarları var ,T-shirte bulunan iğeye mi takılmışlar sesli güldüm.
  • Artık gülüyorum.Sakamısınız :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muahhahahaaha

İlk firsatta GStore'a gidip bu t shirt'i alacağim Eskiyene kadar giyeceğim.. O twitte yazdiklari gibi Bi tarafi yiyen fbliler bu t-shirt'i giymemi engellemeleri için Sabirsizlikla da bekleyeceğim.. YERSEEEEE

• olay ne
  • GStore'u yakip yagmalayan sampiyonluk kacti diye polis arabalarini ters ceviren staddaki ozel guvenlikleri doven taraftarlar bi anda ahlak bekcileri kesildi

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bu olayı kurşunlama olayına bağlayabilen süzme maldır hemde 1. Kalite! Ya mal ya da şeref yoksunu varlıklar ortası grisi yok.

Oradaki kurşunu olaya bağlayamayan nedir sence ? İnanmak istemiyorsunuz gerçekten. Mermi yok mu orada ben mi yanlış görüyorum. Galatasaray neden mermi koysun ki oraya ?
    Birisi mantıklı bir açıklama yapsın haklısın diyeceğim.
  • bu kadar detaylı bakmamıştım tişörte.. alın, aldırın beyler

• Sizde suç kaale almayın cevap vermeyin mağalarına girerler troller. Öyle bir camiaki bunlar başkanlarının yaptım dediği şikeye cemaatin işi diye kendilerini inandırabiliyorlar siz niye ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum?
    Onlar dönsün kendi rezilliklerine baksınlar;
    - Polis arabası devirme,yakma
    - Benzinlik yakma
    - Kendi otobüslerini kurşunlatma
    - Since 1912 5Yıldızlı Tshirt yapma vs vs bir sürü rezillik. Takmayın prim vermeyin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.