Şimdi Ara

BURADA İŞİN ERBABI İNSANLAR OLMASI COK GÜZEL... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emre kardeşim ben yine bir konuda danışmanlık isteyecem...şimdi 520 i tek başına alsam yanına da sub olarak özel mdf kaplı pioneer 310-d4 çift bobinli kabin alsam ve bunların yanına da 5 tane küçük hoparlör takımı yapsam nasil olur...bahsettiğim kabindeki woofer aktif mi yoksa pasif mi bilmiyorum ama sizden anladigim kadarıyla Bu ışte aktif sub kullanmak daha iyi gibi sanki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tipi kisminda aktif yazıyor öyleyse Bu kabinli sub aktif oluyor doğru mu...

• meren84 M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam şimdi birde media player masrafın var ama korkma 80-100 liraya alınabiliyor veya laptop varsa gerek bile yok senin dediğin subwoofer pasif birde oto subwooferı bunun bağlayamazsın bağlaman için subwooferı mono veya normal oto amfisiyle beslemen lazım onun için aktif subwooferlara yönel 520 yi zaten 450-500 lira arasına alabilirsin geriye 500 lira gibi bir bütçe kalıyor ona görede uygun bir şeyler ayarlamaya çalışırız zaten ilk etapta biraz idare edeceksin sonra yavaş yavaş değişim yaparak seviye seviye atlayarak sistemi idare edeceksin ben 2 yıldır halen idare ediyorum :)
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Media player olayını eğer ki laptop la cozebiliyorsak güzel sonuçta laptop da almayı dusunuyorum neyse Bu önemli degil.söylediğim kabin icin olmaz demissin peki aktif olmadığı icin mi yoksa başka bir Nedenden mi cunku güç tipi kisminda aktif yazıyor onun icin sordum şayet illaki aktif sub olacaksa Bu olmaz mi.ama anlamadığım diğer pioneer setin içindeki sub pasif degil mi yani pasif de olabiliyor sonuçta Benim kafam karisti yine...

hocam evet laptop ve masüstü pc ile çözebiliyoruz kabin dediğini arattığımda sadece hoparlörü buldum oda pasif ya mono oto amfisiyle beslersin yada normal oto amfisiyle yoksa 520 çalıştıramaz eğer link varsa gönder bakayım şimdi avr lerin %90 nında aktif subwoofer çıkışı bulunur buna bağlantı yapmak için aktif subwoofer almak gerekir kısaca kendi içinde amfisi olan vsx-321 de ise nadir olarak avr lerde görülen pasif subwoofer çıkışı bulunur zaten yeni serilerde pasif çıkış yok ara sıra bazı modellere koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 23 Haziran 2014; 12:58:47 >
    Laptop alırken hdmi çıkışının olmasına dikkat edin. Hdmi çıkışı olmayan bir laptopu sisteme bağlayamazsınız.

Bunun dışında bütçeyi arttırmıyorsanız hoparlör için 2.el seçeneklere bakın. Sahibinden de yada sanalpazar'da olabiliyor. Mesela bendeki seti 700tl'te satmıştım. Hoparlör yapma işine hiç bulaşmayın, ettiğiniz masrafla kalırsınız.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teşekkür ederim hdmi işi bende ortak merak etme :-) ya ben diğer arkadasa bahsettiğim kabinli sub fiyatı uygun geldi gücü de gayet iyi güç tipi kisminda da aktif yazınca bir sorayım dedim olurmu gibisinden.sonuçta 520 i 500 tl. Alsam kabinli sub tabii şayet olursa oda 200 tl yazmış 150 e bitiririm büyük ihtimalle en azindan işin büyük kısmını halletmiş olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-310-d4-cift-bobinli-1400w-2014-yeni-seri-94099224/detay
    link Bu emre kardeşim...

Hocam pasif bas bu giren arkadaş yanlış girmiş bunun amfiye ihtiyacı var kendi başına çalışamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Hocam pasif bas bu giren arkadaş yanlış girmiş bunun amfiye ihtiyacı var kendi başına çalışamaz

Hem de bu ev sinema sisteminde olmaz. Bunun yeri araba bagaji.

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    Sn enerji haklısınız ev için uygun değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 23 Haziran 2014; 14:54:10 >
    Sanırım Bu gidişle z5500 u alacam bulundugum şehirde bir tane denk geldi adam la gorustum kismetse Yarin bizzat gidip gorecem ve test edecem akabinde sıkı bir pazarliga girecem...

hocam karar senin ne istiyorsan al birde çok fazla verme
    Onerdigin fiyat Varmi ortak ;-)

Bana kalsa 300 350 anca veririm :) sen kendin sahibiyle anlas bir şekilde

Ben onu da vermem.

• quote:

Bana kalsa 300 350 anca veririm :) sen kendin sahibiyle anlas bir şekilde

Cok iyi ya...nerde o fiyat olsa keşke şimdiye kadar çoktan almış olurdum.neyse pazarlık sunnettir istediği rakamdan 100 tl asagisina verecek olursa alirim büyük ihtimalle.yoksa bir süre beklemeye geçeceğim artık

Hocam aslında öyle olması lazım halen aldıkları fiyata satmaya çalışan ve satamayan çok bunlarda Sony lbt serisi gibi oldu fiyatları arttırdıkça arttırıyor bu sefer diğer piyasalarında etkiliyor siz bir şekilde orta yol bulursunuz :) yoksa da fırstaları kovalarsınız :)

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sn enerji haklısınız bunlar zaten bizim gibi kullanıcılara hic hitap etmez

• quote:

Hocam aslında öyle olması lazım halen aldıkları fiyata satmaya çalışan ve satamayan çok bunlarda Sony lbt serisi gibi oldu fiyatları arttırdıkça arttırıyor bu sefer diğer piyasalarında etkiliyor siz bir şekilde orta yol bulursunuz :) yoksa da fırstaları kovalarsınız :)

Dediğim gibi istediğim fiyata birakmazsa ürünü kendimi 520 ye yoneltecem ve piyasayı onun icin kurcalayacam hatta şimdi den çalışmalara baslayim.herşeyde vardır bir hayir kismet artık...her ne kadar burda birbirimize bir takım konularda danisiklik yapsakta sizi tanimak ve sizlerle sohbet etmek de ayrı bir zevk...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.