Şimdi Ara

BURADA İŞİN ERBABI İNSANLAR OLMASI COK GÜZEL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese hayırlı forumlar ve alışverişler diliyorum...
    Birçok site de bir cok ev sinema sistemleri var hepsi farklı farklı ve kafam karisti Bu yuzden bin bilsende bir bilene sor demişler...
    Aslinda son zamanlarda avr sistemler kafama daha cok yatmaya başladı...uzun lafin kisasi bütçe olarak 1000 tl gözden çıkardım Bu bütçeyle ev sinema sisteminde atilacak en mantikli adım ne olur.
    Engin bilgilerinizden faydalanmak isterim...
    Herkese ilgisi icin şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meren84 -- 21 Haziran 2014; 1:21:54 >

• Avr sistem için 1000TL den daha fazlasını gözden çıkarmalısınız.Zaten sizde fiyatlara bakmışsınızdır.İkinci ele yönelip uygun bir sistem toplayabilirsiniz yinede sizin rakamı aşarsınız...
  • av alıcılı bir sistem 1000 TL den fazlasini talep eder maalesef.
  • meren84 M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam pioneer htp-071 sete bir göz at
  • 1000 tl bütçe ile avr bir sistem kurulamıyor yani peki ne kadarlık bir bütçe lazim tam olarak...aslinda bütçe bir kenara elbette bütçe önemli ama Benim icin daha önemli olan kuracağım sistem oyle cok şatafatlı olmasa da sağlam ve kaliteli olsun istiyorum ve evde kullanacagim icin ses olarak da beni tatmin etsin yeter.kullanacagim alan zaten 20 metrekare arkadaşlar...
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz Bu set nerden bakabilirim yani internet üzerinden satildigi mağaza vs...
    Hocam media marktlara bakabilirsin 700 lira fiyatı var AVR modeli pioneer vsx 321 hoparlörler ise s11 bütceni arttırırsan daha farklı kombinasyonlar bulabilirsin
    Emre kardeş Bu onerdigin avr fiyatı 700 tl olan ürün sadece amfi olarak mi yoksa bahsettiğiniz hoparlör de içinde mi yani set olarak mi fiyatı 700 tl...fırsat bulur bulmaz bakacam zaten BENDE avm de çalışıyorum media markt da var burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meren84

Emre kardeş Bu onerdigin avr fiyatı 700 tl olan ürün sadece amfi olarak mi yoksa bahsettiğiniz hoparlör de içinde mi yani set olarak mi fiyatı 700 tl...fırsat bulur bulmaz bakacam zaten BENDE avm de çalışıyorum media markt da var burada...
    YAMAHA RX-V465 DE GÜZEL Bİ SEÇİM OLUR BENCE... DÜŞÜNECEK OLURSAN ARKADAŞTA Bİ TANE VAR.. TABİİ ÖNCE Bİ ARAŞTIR AMA SİSTEMİN TAMAMI İÇİN BÜTÇENİ BİRAZ YÜKSELTMELİSİN.
    MESELA ARKADAŞ YAMAHA RX-V465 YANINA Jamo A102HCS5 SET KULLANIYOR. 1500 E FALAN OLUR GİBİ
  • zzrhep kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen icin teşekkür ederim kardeş...bir araştırma içindeyim hayirlisi bakalim.Evet bütçe olarak Bu aralar fazla acilamiyorum Bu yuzden avr işini sonra ya birakacagiz anlaşılan.birsey daha danışmak istiyorum.logitech efsane z5500 ses sistemi Benim icin ayrı bir yeri var elbette avr sistemle karsilastirmak gibi bir niyetim Yok.ama Bu bütçeyle de sanırım yapılacak en mantikli z5500 almak olur...
    Hocam htp 071 kodlu set komple 5+1 içinde hoparlörler ve subwoofer bulunuyor media marktların hepsinde oluyor bir araştır mağazaları
    Eyvallah anladim.ya böyle cok soru soruyorum ama kusura bakmayın sonuçta bilmediğimiz icin...tavsiyeniz üzere en kısa zamanda bakacagim kardeş...peki Bu önerdiğiniz avr set beni paklar mi ben sonuçta hic kullanmadım hani ses gücü olsun evde kullanım icin olsun yeterli mi acaba.
    Hocam önemli değil her zaman bilgim ve tecrübelerim dahilinde yardımcı olurum bu set size yeter başlangıç için yeter zaten ilk başta mantığı anlayıp kullanmayı öğreneceksiniz sonra zaten gerisi kendiliğinden gelecek daha üst cihaz ve hoparörlere geçerek bilgi ve tecrübenizi arttıracaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: meren84

Eyvallah anladim.ya böyle cok soru soruyorum ama kusura bakmayın sonuçta bilmediğimiz icin...tavsiyeniz üzere en kısa zamanda bakacagim kardeş...peki Bu önerdiğiniz avr set beni paklar mi ben sonuçta hic kullanmadım hani ses gücü olsun evde kullanım icin olsun yeterli mi acaba.
    Hocam kafam gercekten karışık.ben durumu şöyle izah edeyim.logitech z5500 ses sistemini test etme sansimda oldu dinleme ve kullanma sansimda oldu fakat bir türlü kismet olmadı kendi evime alıp koymak o yuzden icimde hep uhdedir...sizin tavsiye ettiginiz ses sistemi de güzele benziyor internet üzerinden biraz baktimda Benim aklıma takılan sizin önerdiğini Bu sistem Benim icimde uhde olan z5500 un yerini tutarmi siz Bu işten anlıyorsunuz sonuçta hem ses olarak hem kalite olarak hemde evde kullanım açısından....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meren84 -- 21 Haziran 2014; 14:35:37 >

hocam bak şimdi z-5500 bana göre parasını haketmeyen bir sistem zaten bizim piyasada bir ürün tutulmasın tutuldumu vay haline 2.elde halen aldıkları fiyata veya daha yükseğine satıyorlar içinde ukte olduğu için ben sana başka bir üründe aldırsam hep onu merak edecek kullanmak isteyeceksin z-5500 ile avrli sistemler ayrı klasmanda z-5500 daha çok multimedia sistem kategorisinde film ve oyunda iyidir bir z-5500 daha çok bas ağırlıklı bir sistem z-5500 nün avrli istem yanında tek artısı bas gücü başka hiçbir üstünlüğü yok olamazda avr li sistem geliştirmeye açıktır birçok bağlantı noktası bulunur ses kalitesi olarak z-5500 den iyidir bu tarz avrli sistemlere meraknız varsa bence htp-071 sete yönelin gelen hoparlörlerle iadre edip sonra daha iyi bir hoparlör setine geçerseniz daha iyi performans alırsınız sonra avr değişimi yaparsınız bu döngü sürekli devam eder z-5500 kısıtlı ve halen çok para istenen sistem hocam gönlünden hangisini almak geçiyorsa onu al ben bir şey diyemem ben aradaki farkları elimden geldiğince yazdım karar senin

Dostum Evet gönlüm de hep z5500 yatıyor ama ben buraya Bu konuyu açıp sizlere akıl danisiyorsam illaki z5500 olacak demek değildir.sizin önerdiğiniz sistem bütçe olarak gayet iyi bana uyuyor sonuçta o parayı z5500 de verecem alacak olsam şayet. Ben sadece avr sistem kullanmadım daha önce ve haklarında nerdeyse hiçbir bilgim ve fikrim olmadığı icin sizlere danışmak istedim.allah razı olsun sizden başka da zaten çıkıp fikrini söyleyen olmadı sanırım Bu koca forumda bir tek siz varsınız.
  • Yav z5500 dedigin 500 lira. Sende var 1000 lira biraz daha sabirla butceni arttitip avr topla. Bende z5500 vr thx 550 var sistemime aşığım
    merhaba hocam o zaman sana avr li sistem yolu görünüyor :) avr li sistem kullanması çok zor değildir zaten zamanla kurdu olacaksınız benden başka bu işlerde uzman kişiler var ama hepsi benim gibi müsait olmuyor yoksa diğer üyelerde fikirlerini belirtir böyle düşünmeyin :) gene aklınıza takılan bir şey olursa sorun bilgim ve tecrübelerim dahilinde yardımcı olurum iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
    Öncelikle kocaman bir teşekkür etmek istiyorum...size güveniyorum ama yine de almadan önce soylediginiz avr nin sesini test şansı yakalamaya calisacam malum her yerde teshir olarak bulamayabilirim.ama oyle de olursa yine size donecem aklımda soru işareti kalmaması icin.
    Önemli değil hocam dediğim gibi her zaman yardımcı olurum iyi aksamlar kalın sağlıcakla ....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.