Şimdi Ara

burada na anlatıyor yaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The user is alread connected. ın a case that the user. was force to exit due error. cevabuını bılıyormusnuz arkadaşlar

• nick ve şifreyi girince bu cıokıyor anlamadım ki 2 gun oldu. salı gunu girebilirsin gibi bir şey anlatıyoermu
  • senin charında şuan biri oynuyor yani online biri var.

edit: yeni account alıp pm atmayı dene 1 lv charla arkadaşı nfalansa söyle çıksın değilse geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 5 Ağustos 2007; 18:12:58 >
  • 2gün oldu ise askıda kalmıs olabilr yani oyunda olamamana rağmen oyunda gosterio salı gunu update den duzelir eger ole ise
  • oyunda brıı yok şifremi bilende yok askıda kaldığıyla ilgili vs.. salıda düzelebilr belki ama sonuçta o yazının anlamı ne hata yapmadım normal çıkış yaspmıştım daha da giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

2gün oldu ise askıda kalmıs olabilr yani oyunda olamamana rağmen oyunda gosterio salı gunu update den duzelir eger ole ise

+1 bi kere dc olduğumda banada olmuştu bereket pazartesi gecesi idi sabahı updateten sonra sorun ortadan kalktı arkadaşın dediği gibi
  • askıda kalma bugu bu buglarda say say bitmio
  • ozaman probel yok salı gunu kavusacaksam baştan başlaya başlaya 10 adam yarattım ve hep sildim en baştan başlamak çok zor oluyor tekrar sağolasn
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

askıda kalma bugu bu buglarda say say bitmio

bide işimize yarayan bi bug bulsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.