Şimdi Ara

Burak Yılmaz ÇİN'de (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak ısrarla kendisi gitmek istemiş ne yapsam taraftara yaranamıyorum diye
  • Ofsayt kralı!
    Çin de ofsayt kuralı yok ise kesin gol kralı olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa bi transfer yasağı patlatırsa burda sevinen gs liler şok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

Uefa bi transfer yasağı patlatırsa burda sevinen gs liler şok :D

UEFA transfer yasağı veremez, en fazla men cezası verir. Transfer yasağını FIFA verir, Galatasaray'ın alacağı en kötü cezada men cezasıdır.
    Ayrıca hem Burak'tan kurtulduk hemde gereksiz maaşından üstüne birde 8 Milyon kazandık biz sevinmeyelim de kim sevinsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Trabzon'a vereceğimiz pay haricinde 8 milyon € sanırım, herneyse bedava dahi gitseydi çılgınlar gibi sevinecektik.Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor gerçekten. Sene sonu Bruma,Telles'den gelecek olan bonservis ücreti + sözleşmesi bitecek olan Sabri Hamit gibi çöplerdende kurtulduğumuzda FFP'nin koşullarına uymuş oluruz diye tahmin ediyorum

Bruma ya 10 telles e 8 hayatta vermez İnter ve Sociedad.Sociedad ın bütçe kısıtlı İnterde şampiyon olamazsa ki zor. ozaman 8 m vermez kesinlikle çin e gider belki telles o da düşük ihtimal.Bruma elinizde patladı bizim krasic gibi.
  • Çin'lilere fena kazık attık futbol sektöründe. Drogba'yı beleşe getirttik, çakma qral Burak'ı 8'e iteledik. Güzel güzel. Bulmuşken kerizleri itelemeye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BUNA HAZIR DEĞİLDİM YA.

EYYYY MUHTEŞEM ALTIN AYAK YOLUN AÇIK OLSUN
  • yalnız podolski de umut da forvette yapamazsa (umut zaten yapamaz podolski zaten kanat oynamaktan forveti unutmuştur. tek şansınız podolski) burak'ı gönderdiği için dursuna küfür edeceksiniz
  • 4 sene için 30 milyon euro alacakmıs, Allahım paralara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin e ne kadar oyuncu satabilirsek bizim için iyi olur.

Burak Yılmaz ın gittiği kulüp de Türk oyuncu yoksa Umut u gönderebiliriz. Çin de bizi temsil ederler hem de yalnız kalmamış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Kaptan

quote:

UEFA transfer yasağı veremez, en fazla men cezası verir. Transfer yasağını FIFA verir, Galatasaray'ın alacağı en kötü cezada men cezasıdır.
    Ayrıca hem Burak'tan kurtulduk hemde gereksiz maaşından üstüne birde 8 Milyon kazandık biz sevinmeyelim de kim sevinsin ?

O ayrıntıyı hatırlamamışım olabilir . iyi paraya satılmış ama bu sene avrupaya kalamama ihtimaliniz de arttı 1 seneyi yiyebilirsiniz yani 2 yıl yerine yıl gibi bir süre olabilir bence büyük hata yaptı yönetim zaten acemi olduğunu belli ediyor.yerine adam almadan as oyuncunu satmak.kazma da olsa gol atıyordu şimdi umutun eline bakacaksınız podolski orda oynayamaz sezon başında gördük sinan kanat ama onu oynatır büyük ihtimal.ama ilk defa görüyorum as forvetini adam olmadan satan kulüp.

• Acaba Burak ı satmalarının, taraftarla arası iyi değil,kulübe ekonomik(maaş)anlamında yük getiriyorun yanında diğer bir sebebi UEFA dan men cezası almamak olabilir mi, yani bakın biz oyuncu satıyoruz, gelir elde ediyoruz mesajı mı vermek istiyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Kaptan

quote:

O ayrıntıyı hatırlamamışım olabilir . iyi paraya satılmış ama bu sene avrupaya kalamama ihtimaliniz de arttı 1 seneyi yiyebilirsiniz yani 2 yıl yerine yıl gibi bir süre olabilir bence büyük hata yaptı yönetim zaten acemi olduğunu belli ediyor.yerine adam almadan as oyuncunu satmak.kazma da olsa gol atıyordu şimdi umutun eline bakacaksınız podolski orda oynayamaz sezon başında gördük sinan kanat ama onu oynatır büyük ihtimal.ama ilk defa görüyorum as forvetini adam olmadan satan kulüp.

Sinan ve Podolski bize yeter, yerine alınacak adama verilecek para yerine Sinan'ı kazandık yetmez mi. Zaten Burak olsa da olmasa sezonu ayı şekilde bitirecektik Muslera veya Sneijder gibi kilit bi oyuncumuzu değil Burak'ı sattık yani takımın bu transferden büyük ölçüde etkileneceğini sanmıyorum. Zararı 10 Milyon'a düşürmek 1+1 olan cezanın +1'ini kaldıracak. Hem maaş hemde bonservis parasından kar elde ettik. Sezon sonu sadece 1 oyuncuyu göndersek bile +1 cezadan çok rahat kurtuluyoruz ama 1 sezon menden kurtulmak için çok büyük bir geliri birkaç hafta da elde etmek gerekir ki buda imkansız gibi bişey.
    Ayrıca dün Gsstore'deki kampanyalı ürün satışlarından sadece 11 saatte 1 Milyon TL gelir elde ettik, ekonomi hızlı bir şekilde toparlanmaya başladı önceki yönetimlerin yaptığı hatalardan ders alınmışa benziyor. Ben Burak'ın satışından çok memnunum, yönetim çok iyi yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Bu adam yillik maasi nedeniyle baya bir yatar. Euro 2016 da kim forvet oynayacak

aynen yazık oldu gitmesi burak yılmaz türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi 3 türk golcüsünden biriydi ne kadarda nankörlük etsede bazı kesim gitmesine çok üzüldüm,
  • quote:

quote:

Trabzon'a vereceğimiz pay haricinde 8 milyon € sanırım, herneyse bedava dahi gitseydi çılgınlar gibi sevinecektik.Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor gerçekten. Sene sonu Bruma,Telles'den gelecek olan bonservis ücreti + sözleşmesi bitecek olan Sabri Hamit gibi çöplerdende kurtulduğumuzda FFP'nin koşullarına uymuş oluruz diye tahmin ediyorum

Bruma ya 10 telles e 8 hayatta vermez İnter ve Sociedad.Sociedad ın bütçe kısıtlı İnterde şampiyon olamazsa ki zor. ozaman 8 m vermez kesinlikle çin e gider belki telles o da düşük ihtimal.Bruma elinizde patladı bizim krasic gibi.

http://www.fanatik.com.tr/2015/10/06/inter-tellesin-bonservisini-almak-icin-kollari-sivadi-623439

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1191041-monaco-brumaya-talip

http://www.fanatik.com.tr/2016/01/07/galatasaraya-bruma-mujdesi-640331

http://www.sporx.com/bruma-icin-sociedad-olmazsa-dortmund-SXHBQ515361SXQ

Belki bekleneni veremediler ama Krasic faciasının yanında ikisi de Messi kalır.

• Umut buluta kaldınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Telles İnter'e olmasa bile o civarda rakamlara başka bir takıma transfer olabilir bence. Bruma konusuna katılmıyorum açıkcası. Sakatlıktan sonra kendisini toparlayamadı evet ama yaşı daha çok genç. Yeteneğini zaten ilk geldiği Zaman görmüştük. Bence tekrar parlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonraki durağı fenerbahçe olacaktır.
    bu mesaj kayıtlara geçsin.
  • gs taraftarı sneider podolski ve musleraya da elveda desin.
    seneye de küme için alttaki takımlarla kapışırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Lütfen. Onun zaten bi lakabı var arkadaşları ona Golcü der

Aa doğru unutmuşum pardon hocam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.