Şimdi Ara

Burak Yılmaz ÇİN'de (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canok

gs taraftarı sneider podolski ve musleraya da elveda desin.
    seneye de küme için alttaki takımlarla kapışırsınız.

Sevene can FEDA, sevmeyene elveda

kiyamam nasil da kiskanirmis Muslera'yi SneiJder'i...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

quote:

karabüksporla pota savaşı yaparken hatırlarsın bunları seneye
  • He anam he pota savasi yapariz he.

• quote:

quote:

Heyecan yapma Japonya ya değil, Çin e gitti
  • quote:

He anam he pota savasi yapariz he.

tamam senin gibi düşük seviye birine layık bir dil. he anam :)
  • He anam seviyene inmeyi denedik ama yine olmadi, kisacasi; he.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Kaptan

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

quote:

Uefa bi transfer yasağı patlatırsa burda sevinen gs liler şok :D

UEFA transfer yasağı veremez, en fazla men cezası verir. Transfer yasağını FIFA verir, Galatasaray'ın alacağı en kötü cezada men cezasıdır.
    Ayrıca hem Burak'tan kurtulduk hemde gereksiz maaşından üstüne birde 8 Milyon kazandık biz sevinmeyelim de kim sevinsin ?

O ayrıntıyı hatırlamamışım olabilir . iyi paraya satılmış ama bu sene avrupaya kalamama ihtimaliniz de arttı 1 seneyi yiyebilirsiniz yani 2 yıl yerine yıl gibi bir süre olabilir bence büyük hata yaptı yönetim zaten acemi olduğunu belli ediyor.yerine adam almadan as oyuncunu satmak.kazma da olsa gol atıyordu şimdi umutun eline bakacaksınız podolski orda oynayamaz sezon başında gördük sinan kanat ama onu oynatır büyük ihtimal.ama ilk defa görüyorum as forvetini adam olmadan satan kulüp.

Sinan ve Podolski bize yeter, yerine alınacak adama verilecek para yerine Sinan'ı kazandık yetmez mi. Zaten Burak olsa da olmasa sezonu ayı şekilde bitirecektik Muslera veya Sneijder gibi kilit bi oyuncumuzu değil Burak'ı sattık yani takımın bu transferden büyük ölçüde etkileneceğini sanmıyorum. Zararı 10 Milyon'a düşürmek 1+1 olan cezanın +1'ini kaldıracak. Hem maaş hemde bonservis parasından kar elde ettik. Sezon sonu sadece 1 oyuncuyu göndersek bile +1 cezadan çok rahat kurtuluyoruz ama 1 sezon menden kurtulmak için çok büyük bir geliri birkaç hafta da elde etmek gerekir ki buda imkansız gibi bişey.
    Ayrıca dün Gsstore'deki kampanyalı ürün satışlarından sadece 11 saatte 1 Milyon TL gelir elde ettik, ekonomi hızlı bir şekilde toparlanmaya başladı önceki yönetimlerin yaptığı hatalardan ders alınmışa benziyor. Ben Burak'ın satışından çok memnunum, yönetim çok iyi yaptı.

An itibariyle maç 0-0 bitti.+1 i kaldırma derdindeyken 5. olup kupayı alamazsanız o zaman birşey farketmeyecek ayrıca + 1 içinde seneye 10 m euro ya indirilmesi lazım şu an 70 m euro zarar vardı en son büyük ihtimal 2 sene yoksunuz zaten burak gidecekti büyük ihtimal ama sene sonu bekliyordum ben.şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Trabzon'a vereceğimiz pay haricinde 8 milyon € sanırım, herneyse bedava dahi gitseydi çılgınlar gibi sevinecektik.Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor gerçekten. Sene sonu Bruma,Telles'den gelecek olan bonservis ücreti + sözleşmesi bitecek olan Sabri Hamit gibi çöplerdende kurtulduğumuzda FFP'nin koşullarına uymuş oluruz diye tahmin ediyorum

Bruma ya 10 telles e 8 hayatta vermez İnter ve Sociedad.Sociedad ın bütçe kısıtlı İnterde şampiyon olamazsa ki zor. ozaman 8 m vermez kesinlikle çin e gider belki telles o da düşük ihtimal.Bruma elinizde patladı bizim krasic gibi.

Telles İnter'e olmasa bile o civarda rakamlara başka bir takıma transfer olabilir bence. Bruma konusuna katılmıyorum açıkcası. Sakatlıktan sonra kendisini toparlayamadı evet ama yaşı daha çok genç. Yeteneğini zaten ilk geldiği Zaman görmüştük. Bence tekrar parlayabilir

telles 8 e gitmez çin dışında.Brumayada kimse risk almaz 10 veripte.Çin olursa tabi değişirde çinde kariyerli oyuncu alıyor bunların bi kariyeri yok ortada o da zor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UEFA transfer yasağı veremez, en fazla men cezası verir. Transfer yasağını FIFA verir, Galatasaray'ın alacağı en kötü cezada men cezasıdır.
    Ayrıca hem Burak'tan kurtulduk hemde gereksiz maaşından üstüne birde 8 Milyon kazandık biz sevinmeyelim de kim sevinsin ?

O ayrıntıyı hatırlamamışım olabilir . iyi paraya satılmış ama bu sene avrupaya kalamama ihtimaliniz de arttı 1 seneyi yiyebilirsiniz yani 2 yıl yerine yıl gibi bir süre olabilir bence büyük hata yaptı yönetim zaten acemi olduğunu belli ediyor.yerine adam almadan as oyuncunu satmak.kazma da olsa gol atıyordu şimdi umutun eline bakacaksınız podolski orda oynayamaz sezon başında gördük sinan kanat ama onu oynatır büyük ihtimal.ama ilk defa görüyorum as forvetini adam olmadan satan kulüp.

Sinan ve Podolski bize yeter, yerine alınacak adama verilecek para yerine Sinan'ı kazandık yetmez mi. Zaten Burak olsa da olmasa sezonu ayı şekilde bitirecektik Muslera veya Sneijder gibi kilit bi oyuncumuzu değil Burak'ı sattık yani takımın bu transferden büyük ölçüde etkileneceğini sanmıyorum. Zararı 10 Milyon'a düşürmek 1+1 olan cezanın +1'ini kaldıracak. Hem maaş hemde bonservis parasından kar elde ettik. Sezon sonu sadece 1 oyuncuyu göndersek bile +1 cezadan çok rahat kurtuluyoruz ama 1 sezon menden kurtulmak için çok büyük bir geliri birkaç hafta da elde etmek gerekir ki buda imkansız gibi bişey.
    Ayrıca dün Gsstore'deki kampanyalı ürün satışlarından sadece 11 saatte 1 Milyon TL gelir elde ettik, ekonomi hızlı bir şekilde toparlanmaya başladı önceki yönetimlerin yaptığı hatalardan ders alınmışa benziyor. Ben Burak'ın satışından çok memnunum, yönetim çok iyi yaptı.

An itibariyle maç 0-0 bitti.+1 i kaldırma derdindeyken 5. olup kupayı alamazsanız o zaman birşey farketmeyecek ayrıca + 1 içinde seneye 10 m euro ya indirilmesi lazım şu an 70 m euro zarar vardı en son büyük ihtimal 2 sene yoksunuz zaten burak gidecekti büyük ihtimal ama sene sonu bekliyordum ben.şaşırdım.

70 milyonu 1 senede değil 2 senede eritmemiz gerekiyor, sezon başlarında sponsorluk gelirleriyle beraber yapılacak 15 Milyonluk kar +1'i kaldıracak. Şuanda Burak sayesinde 6 Milyon + maaş tasarrufunu elde ettik. Sezon sonu gönderilecek oyuncular +1'i yetecek ve artacak. Gönderilmesi planlanan 5 oyuncu + sponsorluk geliri + Gsstore cirosu +1 için yeter ve artar bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

70 milyonu 1 senede değil 2 senede eritmemiz gerekiyor, sezon başlarında sponsorluk gelirleriyle beraber yapılacak 15 Milyonluk kar +1'i kaldıracak. Şuanda Burak sayesinde 6 Milyon + maaş tasarrufunu elde ettik. Sezon sonu gönderilecek oyuncular +1'i yetecek ve artacak. Gönderilmesi planlanan 5 oyuncu + sponsorluk geliri + Gsstore cirosu +1 için yeter ve artar bile.

Transfer yapılmayacak mı seneye.O zaman yine yoksunuz yarışta yayın parası futbolcu maaşlarına anca yetiyor zaten.Bence kapanmaz o kadar fark ama ilerki günlerde göreceğiz artık. ha kapanmazsa bizim işimize gelir o yüzden benim dileğim kapanmaması :)

• Yaşı geçen futbolcular hariç Çin'e giden futbolculardan hayır gelmez
    Para daha önemli demek ki
    Gs doğrusunu yaptı

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

yalnız podolski de umut da forvette yapamazsa (umut zaten yapamaz podolski zaten kanat oynamaktan forveti unutmuştur. tek şansınız podolski) burak'ı gönderdiği için dursuna küfür edeceksiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_114252781/tm.htm

şimdiden dursun ve yöneticilere göndermeler başlamış... yakında hakarete varan sözleri göreceğiz...

• Kim ne derse desin gol makinasıydı kral Burak Yılmaz

GS taraftarı hiçbir zaman değerini bilmedi bu adamın. Sürekli haksız yere eleştirdiler. Gerçekten çok üst düzey topçuydu. Bari Avrupa'ya gitseydi rahat rahat izlerdik adamı
  • Çinli taraftar ve yöneticilere Allah yardım etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

sonraki durağı fenerbahçe olacaktır.
    bu mesaj kayıtlara geçsin.

sonraki durağı galatasaray olacaktır.
    bu mesaj kayıtlara geçsin
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Kardeş siz o yarışı 100 senedir yapıyorsunuz Anadolu Kulüpleri ile.

• Şimdi onlarin hakemleri dusunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podolskiyle sinan yeter. Umutu da birilerine iteledik mi takımın önü açık. İnşallah bir daha gelmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sagiras S kullanıcısına yanıt
    Forvetiniz olmayacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.