Şimdi Ara

Burak Yılmaz'ın kıymeti bilinmedi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırdır oyuncu alınacaksa paramız anca burakamı yetiyor
  • Gelen adam giden adamdan daha kötü olması gideni iyi yapmaz.

Burak'ın formda olduğu zamanlarında el üstünde tuttuk hatta o kadar dalga , eleştiriye rağmen abartarak Cristiano Ronaldo ile kıylasladık ŞL gol krallığında.

Taraftar durduk yere mi istemedi onu durduk yere mi ıslıklandı ?

Sen her maç en az 10 kere ofsayta düş , yerlerde dilenci gibi sürün sonra taraftar tepkili..

İyi olduğunda herkesten çok sevdik herkesten çok koruduk kendi kendini bitirdi. Her maç yatacak adamı el üstünde tutacak değil.

Sonuç olarak tekrar söylüyorum gelenin daha kötü olması gideni iyi yapmaz salak saçma yorumlar yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Gelen adam giden adamdan daha kötü olması gideni iyi yapmaz.

Burak'ın formda olduğu zamanlarında el üstünde tuttuk hatta o kadar dalga , eleştiriye rağmen abartarak Cristiano Ronaldo ile kıylasladık ŞL gol krallığında.

Taraftar durduk yere mi istemedi onu durduk yere mi ıslıklandı ?

Sen her maç en az 10 kere ofsayta düş , yerlerde dilenci gibi sürün sonra taraftar tepkili..

İyi olduğunda herkesten çok sevdik herkesten çok koruduk kendi kendini bitirdi. Her maç yatacak adamı el üstünde tutacak değil.

Sonuç olarak tekrar söylüyorum gelenin daha kötü olması gideni iyi yapmaz salak saçma yorumlar yapmayınız.

Bence taraftar gayet de durduk yere istemedi. Benim gördügüm sey, Burak'i elestiren tayfa geldigi ilk gün saydirmaya baslamisti, gittigi güne kadar da devam ettiler. Mesela bu forumda, 2 gol attigi mactan sonra neden 3-4 gol atmiyor diye konu acan arkadaslari hatirliyorum :) Ben Burak'i savundugumda millet onun yerinde kim olsa o kadar gol atar diye kücümsüyordu.

Olay cok net. Burak Türk oldugu icin ergen Galatasaray taraftarinin hicbir zaman hosuna gitmedi. Ismi Burak degil Burakinho olsaydi simdi adami agzinizin suyu aka aka anlatiyordunuz. Kendimizi kandirmayalim. Taraftar profilimiz ortada.

• Ayıp ulan ayıp sen o adam sayesinde kaç kere şampiyon olsun o adam sayesinde 4. yıldızı taktın. O adam sayesinde bir sezonda 3 kupa aldın. Muslera'nın bizde kredisi çoktur. Kendini Galatasarayın evladı olarak görenlerden daha çok Galatasarayın evladıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar ile Burak Yılmazı karşılaştırmak mı yok kardeş. Tamam ikiside bol pozisyona girer ama Burak çok daha az kaçırır hele de karşı karşıya ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Aynı şey bizde de var. Cenk Tosun'u %50 Beşiktaşlı beğenmiyor. Toplamda 21 gol atmış. Avrupada Şl de Ligde kupa da heryerde takımı sırtlamış. Ama ilk gönderilen taraftar olarak yine Cenk. Ülkenin genel problemi bence.

Cenk'le Burak'ı kıyaslamak yanlış olur arada büyük fark var. Burak Cenk'ten 2-3 gömlek daha yukarıda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excalibur00

Aboubakar ile Burak Yılmazı karşılaştırmak mı yok kardeş. Tamam ikiside bol pozisyona girer ama Burak çok daha az kaçırır hele de karşı karşıya ise

Yani bizim Abou da o kadar kotu degil yav.O da Burak'in atamayacagi goller atiyor

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz.

Siz sadece görmek istediklerinizi görmüşsünüz aylar sonra ben demiştim demek için. Ben Burak'ın çok arkasında durdum p*ç diyenlere karşı hep savundum. Hatta iyi oynadığı zamanlarda Elmander yerine bile oynasın demiştik ilk geldiğinde.

Benim gibi binlerce kişi var dediğim gibi sadece görmek istediklerinizi görmüşsünüz. Örneğin Buraklı ilk şampiyonlukta Burak anonsu yapıldığında stad yıkılacak gibiydi kral sesleriyle.

Aynı şeyler Selçuk , Sneijder için de geçerli formda olduklarında herkes sever olmasa kimse sevmez. Ben yerli yabancı ayırmam tek istediğim hepsinin Muslera gibi olması işini profesyonel yapıp duygularını işe karıştırmaması.

İlk günden beri eleştiriyor dediğin kişiler zaten ya troll yada sırf dikkat çekmek için foruma üye olmuşlar.
    Forumda Muslera'yı bile eleştiren var sen buraya ne bakıyorsun sanki bilmiyorsun milletin yaş seviyesini..

Çok net hatırlıyorum 6-0 mıydı 6-1 miydi GS-Akhisar maçı vardı Drogba 2 gol 2 asist ile oynamıştı. Drogba ne işe yarar diye konu açan vardı gersini senin hayal gücüne bırakıyorum.

Biraz uzun oldu ama özeti şu sen asıl taraftarların yorumuna bak.BURAK KENDİ KENDİNİ BİTİRDİ AÇIK VE NET.

OYNAYAN ADAMA KİMSE DÜŞMAN OLMAZ! Burakinho falan olsa laflarını geçiniz baydı artık. Ümit Davala , Hasan Şaş , Arif , Ergün bunlar yerli değil mi birader? Yüreğiyle oynayanı bu millet peygamber ilan eder korkma sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

katiliyorum gs eksigini cok hissetti, gecen sene burak gider gitmez sampiyonluk yarisindan dustu 2. yarida galatasaray dikkat ederseniz.

adamı gönderip yerine forvet almadan umut bulut ile devam edildiği için olabilir mi?
  • Yok o kadar da kötü değil bazı golleri şaşırtıyor gerçekten ama Burak kadar bitirici değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör ölür badem gözlü olur. Burak iyidir kötüdür tartışılır, ama çok haksızlık yapılmıştır orası kesin. ŞL'de sezonda 8 gol atmış adamı bir sonraki sezon yuhalandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

katiliyorum gs eksigini cok hissetti, gecen sene burak gider gitmez sampiyonluk yarisindan dustu 2. yarida galatasaray dikkat ederseniz.

adamı gönderip yerine forvet almadan umut bulut ile devam edildiği için olabilir mi?

hocam yerine adam aldiniz da noldu erenin koca sezonda kac golu var, kac macta oynadi ? kanat oyuncusu podolski oynuyo hala santraforda. her adamin yeri dolmaz bizde de gomezin dolmadi cenk beklenmeyen sekilde fazla gol atti da idare ettik.
  • Yahu tabi yazık edildi, Galatasaray taraftarı yönetimine bakmadan oyuncuyu asıp kesti. Bu yönetim varken Sabri gitse yerini dolduramazlar...

Adamlar Burak'ı istemedi istemedi, al gitti yerine Eren diye çakılı forvet aldılar. Ondan önce ki sezon Umut kanser ediyordu, bu sene Eren...Burak hiç değilse forvet varmış gibi hissettiriyordu.

Dediğim gibi yerine koyacak adamın varsa gönder bütün topçuları sıkıntı yok, fakat yerine koyacağın adam yoksa eldekini bozmayacaksın
  • quote:

Yanılıyorsunuz.

Siz sadece görmek istediklerinizi görmüşsünüz aylar sonra ben demiştim demek için. Ben Burak'ın çok arkasında durdum p*ç diyenlere karşı hep savundum. Hatta iyi oynadığı zamanlarda Elmander yerine bile oynasın demiştik ilk geldiğinde.

Benim gibi binlerce kişi var dediğim gibi sadece görmek istediklerinizi görmüşsünüz. Örneğin Buraklı ilk şampiyonlukta Burak anonsu yapıldığında stad yıkılacak gibiydi kral sesleriyle.

Aynı şeyler Selçuk , Sneijder için de geçerli formda olduklarında herkes sever olmasa kimse sevmez. Ben yerli yabancı ayırmam tek istediğim hepsinin Muslera gibi olması işini profesyonel yapıp duygularını işe karıştırmaması.

İlk günden beri eleştiriyor dediğin kişiler zaten ya troll yada sırf dikkat çekmek için foruma üye olmuşlar.
    Forumda Muslera'yı bile eleştiren var sen buraya ne bakıyorsun sanki bilmiyorsun milletin yaş seviyesini..

Çok net hatırlıyorum 6-0 mıydı 6-1 miydi GS-Akhisar maçı vardı Drogba 2 gol 2 asist ile oynamıştı. Drogba ne işe yarar diye konu açan vardı gersini senin hayal gücüne bırakıyorum.

Biraz uzun oldu ama özeti şu sen asıl taraftarların yorumuna bak.BURAK KENDİ KENDİNİ BİTİRDİ AÇIK VE NET.

OYNAYAN ADAMA KİMSE DÜŞMAN OLMAZ! Burakinho falan olsa laflarını geçiniz baydı artık. Ümit Davala , Hasan Şaş , Arif , Ergün bunlar yerli değil mi birader? Yüreğiyle oynayanı bu millet peygamber ilan eder korkma sen.

Sen yanılıyorsun. Hasan Şaş da yuhalandı bu taraftar tarafından Arif Erdem de. Son sezonlarını hatırlayın. Hatırlamayanın ya yaşından ya Galatasarlılığından şüphe duyarım. Özellikle Hasan şaş'a yapılan Galatasaray taraftarının büyük bir ayıbıdır.

Türk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusu kim? Tartışmasız Arda Turan. Bu taraftar Arda'yı balon ilan etti. Bir kere arkasında durmadı. Ailesinden özel hayatına kadar girmedikleri yer kalmadı. Kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdikleri adam şimdi Barcelona'da keyfine bakıyor. Aynen şu anda Burak Yılmaz'ın yaptığı gibi.

Berbat oynayan 100 taneden fazla çöp yabancı oyuncu gelip gitti. Ne paralar uçurdular kulüpten yata yata. Hiçbirinin de taraftar tarafından gündem olduğunu hatırlamıyorum. Hatta bir çoğu karizmatik falan diye hala beğenilmiyordur.

Yetenekli bir Türk futbolcu azıcık aklı varsa Galatasaray'a gitmez. Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye gider kafası rahat eder. Bu kadar basit.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma artık bu mesajından sonra verecek cevabım yok.

Sen yerli sömürgenleri desteklemeye devam et senin gibi taraftarlar ile bu iş olmaz. Arkalarında durmaya devam et habire sırtlarını sıvazla onlarda gününü gün etsin.

Neymiş kariyerliymiş vs vs gördük Euro 2016'da kariyerini. Siz böyle yaptıkça onlar şımarıyorlar farkında değilsiniz.
  • quote:

Sen yerli sömürgenleri desteklemeye devam et senin gibi taraftarlar ile bu iş olmaz. Arkalarında durmaya devam et habire sırtlarını sıvazla onlarda gününü gün etsin.

Neymiş kariyerliymiş vs vs gördük Euro 2016'da kariyerini. Siz böyle yaptıkça onlar şımarıyorlar farkında değilsiniz.

Iste ayni bu hastalikli kafadan bahsediyordum. Canli örnegini gösterdigin icin tesekkürler. Arda Turan tabii ki Türk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur. Ona bile simarik falan diye gönderdiniz. Simdi bütün takimini üst üste koy bir tane Arda Turan etmiyor. Euro 2016'da Sneijder oynamiyordu bile. Kariyersiz mi oluyor simdi? Cidden komiksiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

hocam yerine adam aldiniz da noldu erenin koca sezonda kac golu var, kac macta oynadi ? kanat oyuncusu podolski oynuyo hala santraforda. her adamin yeri dolmaz bizde de gomezin dolmadi cenk beklenmeyen sekilde fazla gol atti da idare ettik.

yav adamlar youtube scores and skills videolarına bakıp transfer yapıyor eren bu takımın yapısına uygun mudur falan bakan yok ki hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Iste ayni bu hastalikli kafadan bahsediyordum. Canli örnegini gösterdigin icin tesekkürler. Arda Turan tabii ki Türk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur. Ona bile simarik falan diye gönderdiniz. Simdi bütün takimini üst üste koy bir tane Arda Turan etmiyor. Euro 2016'da Sneijder oynamiyordu bile. Kariyersiz mi oluyor simdi? Cidden komiksiniz

Yav abi adamınkariyerli olması eleştirilmeyecek anlamına mı geliyor ? İYİ OYNAMIYORSA ELEŞTİRİRSİN bu kadar basit çünkü sen taraftarsın kulübe emek veriyorsun. Bir şeyler söyleyebilmek hakkın.

He tabi şöyle bir şey de var iyi oynuyordur son 3-4 maaçtır oynamaz form düşüklüğü olur onlar normal abi o futbolcunun da formu ,morali var ama sen 1 sezon 2 sezon yatıyorsan bir ofsayta düşmemeyi beceremiyorsan gidersin bu kadar basit sanki asgari ücret kazanıyor.

Dortmund 1 sezon kötü geçirdi Dortmund'u var eden Kloop gitti. Leceister kötü gidiyordu neredeyse küme düşeceklerdi Raineri gitti. Futbol profesyonellerin işidir duygusallık yoktur.

Bu işi beceremiyorsanız defolun gidin. Sen hala yerli , yabancı davasındasın senin futbol ile alakan yok tamamen milliyetçilikle kafayı bozmussun. Sneijder demissin de sneijder de elestirilmeli adam oynamıyor 2 sezondur böyle devam edeceske burak gibi gönderilmeli.

Duygusallık yok oynamayan gider bu zevk oyunu değil ki bu meslek. Fabrikada çalışmanda düşüş oldugu zaman patron olsun ya arkasında duralım diyor mu ? Yada futbolcular 1 ay maas almasın olsun ya kulüp sag olsun diyor mu ? Profesyonel olmayı beceremiyorsun.

Ama dediğim gibi 1 maç düşüşe gecen adam icin değil dediklerim çocuk değiliz oynamaya istekli olan , olmayanı ayıracak göze sahibiz merak etme sen.

Chelsea düşüşte iken Hazard eleştirildi. Casillas eleştirildi Real'den gönderildi CR7 bile zaman zaman eleştirildi sen yerlerde sürünen bir adamı 2 sezon yatmış bir adamı desteklemediniz diyorsun.

Valla git kumda oyna biraderim gözün kör olmuş senin.

• Yani Eren ilk geldiğinde iyi hoştu da sonradan baya Baya aratıyor yani Burak'ı. Santrafor şart

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine bir itirazım yoK zaten. Futbolcular eleştirilirken yerli yabancı ayrımı yapılmalı. Sneijder de kötü oynadığı zaman eleştirilmeli. Şöyle olmalı böyle olmalı demişsin.

Ben de diyorum ki öyle olmuyor. Burak'ın üzerindeki taraftar ve medya baskısının %10'u bile hiçbir zaman Sneijder (veya herhangi bir yabancı oyuncunun) üzerinde olmadı. Sadece son sezonu da değil, geldiği ilk günden itibaren. Kendimizi kandırmayalım.

Bugün de Sabri, Selçuk, Yasin ve Semih'ten başka eleştirilen yok. De Jong iyi mi oynuyor? Hayır. Chedjou ? Hayır. Linnes ve Carole ? Hayır. Sneijder ? Hayır. Sadece bugün değil tarihte de bu böyle.

Arda Turan bu karalama politikasının en iyi örneği. Kulübün en zor dönemlerinde, rezil bir kadroya kaptanlık yaptı. Taraftar bel üstü, bel altı bakmadan vurmaya başladı. Balon ilan edildi, şımardı kendini bitirdi denildi. Sonuç ortada. Arda Barcelona'da messi ile oynuyor. Ergen GS taraftarı Avrupa'nın en kalitesiz Liginde can çekişen takımını izliyor.

Sadece futbolcu değiş teknik direktörlerde de durum aynı. Şampiyon olan Türk teknik direktörler acımasızca eleştiriliyor. Başarısız olan yabancı teknik direktör olunca "Türk futbolcular oynamıyor" oluyor. Olay o kadar açık ki.

Galatasaray taraftarı = yerli düşmanı

Bu böyledir. Maalesef 2000 sonrası nesil bu şekilde yetişti. Yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.