Şimdi Ara

Burak Yılmaz'ın kıymeti bilinmedi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı olsaydı ismi gol atamasa bile bağrına basarlardı kesin.. baksana her maçı boş geçmeyen gol yiyen kaleciyi dünyanın en iyisi ilan edenler var. Aynısı Cenk'in başına gelse demediğini bırakmazlardı neyse..

Tez zamanda Aslan yuvaya dönse ve gollerine devam etse.. bizim takımda sosyal medyada esip gürleyen sahada varlık gösteremeyenler değil senin gibi yüreğini ortaya koyanlar formayı giymeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şey bizde de var. Cenk Tosun'u %50 Beşiktaşlı beğenmiyor. Toplamda 21 gol atmış. Avrupada Şl de Ligde kupa da heryerde takımı sırtlamış. Ama ilk gönderilen taraftar olarak yine Cenk. Ülkenin genel problemi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Aynı şey bizde de var. Cenk Tosun'u %50 Beşiktaşlı beğenmiyor. Toplamda 21 gol atmış. Avrupada Şl de Ligde kupa da heryerde takımı sırtlamış. Ama ilk gönderilen taraftar olarak yine Cenk. Ülkenin genel problemi bence.

Beğenmeyenlerden biri de ben olabilirim topraaaaam.

Cenk evet gol atıyor ama maçı izlerken hiç ''lan nasılsa Cenk var, bir tane bile olsa atar, kazanırız'' diyemiyorum. Gomez öyle miydi ama?
  • Burak ile Aboubakar'i benzetiyorum.Ikisi de bol pozisyona girip kaciriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Aynı şey bizde de var. Cenk Tosun'u %50 Beşiktaşlı beğenmiyor. Toplamda 21 gol atmış. Avrupada Şl de Ligde kupa da heryerde takımı sırtlamış. Ama ilk gönderilen taraftar olarak yine Cenk. Ülkenin genel problemi bence.

Beğenmeyenlerden biri de ben olabilirim topraaaaam.

Cenk evet gol atıyor ama maçı izlerken hiç ''lan nasılsa Cenk var, bir tane bile olsa atar, kazanırız'' diyemiyorum. Gomez öyle miydi ama?

Gomez deme bana rüyalarıma girdiği oluyor

• katiliyorum gs eksigini cok hissetti, gecen sene burak gider gitmez sampiyonluk yarisindan dustu 2. yarida galatasaray dikkat ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

katiliyorum gs eksigini cok hissetti, gecen sene burak gider gitmez sampiyonluk yarisindan dustu 2. yarida galatasaray dikkat ederseniz.

Konudan bağımsız olarak Bükreş'le ilgili bilgi alabilir miyim? Özel mesaj iletebilirim ''he'' dersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

katiliyorum gs eksigini cok hissetti, gecen sene burak gider gitmez sampiyonluk yarisindan dustu 2. yarida galatasaray dikkat ederseniz.

Konudan bağımsız olarak Bükreş'le ilgili bilgi alabilir miyim? Özel mesaj iletebilirim ''he'' dersen

tabiki yaz ozelden istedigini sorabilirsin
  • kazma diyerek adamı kovaladınız şimdi geri dönsün diyorsunuz kör ölür badem gözlü olurmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bükreş nerde misal? Arkadaş onu bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bükreş nerde misal? Arkadaş onu bilmiyor.

Bence avucunun içi gibi biliyor.
  • Sağlam bir topçu almadık diye Burak geri dönmeli o aslandı kaplandı diye bir şey yok. Ayrıca Muslera sana ne yaptı az de hele imza istedin vermedi mi mekanına gelip hesap mı kitledi senin içinde derin bir yara bırakmış bu Muslera.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera bilmedi deme kıymetini

• quote:

Evet cenk sizde pek begenilmiyor

Burak cenkten daha iyi oyuncuydu ustune ustluk gene yaranamadi

Hic bir forvet gol kacirmiyor saniyorlar bizimkiler

Buraki burak yapan ozelligi bitiriciliginin cok iyi olmasiydi tam tersi burda bitiriciligi yok deniyordu

Iki eksisi vardi 1 takim oyununa uymuyordu ama bizde ne onunla ne onsuz takim oyunu diye birsey yoktu 2 cok duygusaldi bir gol kacirsin taraftar tarafindan mimliydi zatn hemen yuh sesi geliyordu bu da onu cok etkiliyordu

Uzaktan vuruslari iyiydi ayakicisi vardi hizi iyiydi istegi azrzusu hep vardi

Senol gunese helal olsun burak yilmaz fernandao simdide cenk tosun

Adamnhangi takima giderse gitsin oyuncuyu parlatiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sağlam bir topçu almadık diye Burak geri dönmeli o aslandı kaplandı diye bir şey yok. Ayrıca Muslera sana ne yaptı az de hele imza istedin vermedi mi mekanına gelip hesap mı kitledi senin içinde derin bir yara bırakmış bu Muslera.

Sağlam topçu alamıyorsun çünkü Burak kalitesinde bir golcünün piyasası 10 milyon Euro'dan başlıyor. Eren'in durumu ortada. Sow, emenike, Van Persie, fernandao'nun durumları ortada. Adam Galatasaray'dayken de gayet beğeniyordum. Zaten istatistikleri ortada. Kör öldü badem gözlü oldu durumu yok.

• quote:

katılmıyorum. Aboubakar forvet oynasa oda atardı Cenk kadar gol. Cenk sahada fasulye gibi dolanıyor maç 1:0 2:0 olduktan sonra gol atmaya yarıyor başka halta yaradığı yok. Forvet dediğin mevki en sıkışık olduğun anlarda çıkıp atacak golünü.
  • çok doğru bir yorum adam takımdayken savunurdum çok küfür yedim
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Piyasa ve bizim topçu alım satım işlerine bu yönetim varken hiç girmeyelim bence başımızı taşlara taşlara vururuz. Poldiyi 2.6 milyona satmışlar akşamına Poldiyi alalım desek kapıyı 5 mly dan açarlar. Bu parazit yönetimin gidip kaliteli iş bilen bir yönetimin geldiği gün bizim için şampiyonluk günüdür.

• Burak bizdeyken en çok sunanlardan biriydim ama her yazdığımızda dalga geçtiniz , bir oyuncu ülkenin en kaliteli forvetiyse 2.5 m euroyu hak ediyordur abartıyorsunuz dedik ema el birliği ile gönderdiniz, taraftarımız sürünmeyi hakediyor gerçekten .
  • quote:

Burak Yılmaz Cenk'ten çok üstün bir forvet.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.