Şimdi Ara

Şener Şen Milyarder Filminin Berbat Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine bir yesilcam balonuna denk geldim bir sahnesinden etkilenip

7/10 vermişler 3/10 bile etmez gram güldürmedi hayat dersi falan desen çok çok az her zamanki şeyler işte

Şener Şene en iyi oyuncu falan diyorlar ona da katılmıyorum bu filmde bile ondan iyi 2 oyuncu var bence Adile Naşit ve Münir Özkul ondan iyi oynamış nokta net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Şener şen iyi oyuncu değilmi bence dünyada bile ilk ona girecek kalitede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    İyi de en iyi değil bence

• Şahsen ben filmi beğeniyorum

• Boş yapma, dönemin şartları neye uygun ise öyle çekim yapılmış, o role bürünülmüş. Eğitim vs ne gerekiyorsa tamamlanmış gelmiş geçmiş. İzle “ he de “ geç. Milleti zaten siyaset bölümlerinde yoruyorsun birde buraları zedeleme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok fazla çöp film var.

eskiden de çöp şarkılar yapılıyodu bu arada. Barış Manço nun bile çöp şarkıları var.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Gecen de konusmustuk ya hocam

Ben de seni bekliyordum

Hakikaten gecenki olayin aynisi dumur oldum ya filmi 2 3 günde 27283929 kere ara vererek izledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam "eski övücülüğü" yaparken ıskaladığımız bi şeyi daha söyliyim. sosyal medya çöptür diyoz ya, yalan. sosyal medya sayesinden insanlar enerjilerini yüz yüze gelmeden atıyolar ve yüz yüze geldiklerinde daha rahat oluyolar. mesela, eskiden maçlarda inanılmaz olaylar çıkardı. rakip taraftarlar birbirlerini öldürürlerdi. mahallede arkadaşlar ateşli tartışırlardı. neden? çünkü adam evde kimseyle tatışamıyodu eskiden. yüz yüze gelince gazlarını birbirlerine püskürtüyolardı. şimdi adam sosyal medyada gazını salıyo, rahatlıyo. sonra iş yerine gittiğinde rakip takım taraftarı olan arkadaşlarıyla muhabbete başladıklarında, her iki taraf da konuşulacak olay ile ilgili zaten etraflıca tartışmış oluyo. böylece normal konuşuyolar. eskiden tüm "kafa yorma" işi yüz yüze yapılıyo. siyasette de aynısı vardı.

şimdi işyerinde reisçi arakdaş diyo ki: "nefret ediyom sosyal medyadan, siz muhalifler hep zorbalıyonuz bizi" ben de diyom ki oğlum iyi işte, yüzüne karşı zorbalamaktan iyidir.

Doğru VAllaha

Zaten sosyal medya insanları koyun da yapıyor

Sirketler bile calisanlarini fisliyor farkli dusunuyorsan yallah diyor ve tum dünyada bu böyle

İnsanlar kendini bastırıyor twittera bir sey yazarken 182920200 kere düşünüyor insan

1991~92 öğretim yılında öğretmen olan babamın doğu görevi sebebiyle İzmir'den Ağrı'ya taşınmıştık. ben ana sınıfı için Kız Meslek Lisesi'nin binasının içinde bulunan bi kreş'e yazılmıştım. öğle aralarında liseden kızlar gelip bizi severlerdi.

1993'te biz İzmir'e döndüğümüzde, o lisedeki kızlarından birinin ailesi de İzmir'e ve bizim evin yakınındaki bi eve taşınmışlardı. kız İzmir'de de bizim eve gelirdi, aile dostu olmuştuk. ben ilkokul 2'deyken mahalledeki bi eleman bu kıza dadanmış seni seviyorum diye, kız istemiyomuş elemanı. eleman tam bizim orda 2 sokak ötede, yolun iki tarafı da kıraathane olan çok işlek cadde üzerinde kızı 9 kere bıçaklayarak öldürdü. kıraathanedeki kimse dokunmadı. çoook da işlek bi cadde, ve bıçakmala öncesinde eleman gene kızın yolunu kesip herkesin önünde bağırmış ya benim olacaksın ya da toprağın diye. kızın yolunu kestiği halde kimse dokunmamış.

o dönem o olay ülke gündeminde hiç yer almadı. günümüzde olsa, telefona çekerler, sosyal medya inler. ve insanlar derler ki: "herkes delirdi" evet doğru yani 15 yıl önceye kıyasla bence de herkes delirdi, ama, 30 sene önceye kıyasla hâlâ iyi durumdayız "delirmişlik" anlamında. 30-35 sene önce ülke o kadar boktandı ki, sokakta Kürt çocukları bizi görseler anında kovalarlardı, yakalarlarsa döverlerdi. şimdi aynı yerde Kürt çocuğu elinde telefondan youtube izliyo. PKK o zamanlar tam iki sene boyunca düzenli olarak şehirler arası otobüsleri durdurup sivilleri idam eder gibi dizip kurşundan geçirdi ve devlet aciz kaldı.

Oha olaya bak ya

Nasil bi yerde yasiyoruz arkadas hayret

• Son up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.