Şimdi Ara

Burak Yılmaz'ın kıymeti bilinmedi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya şu futbol cahiline cevap yazmayın ya. Adam musleraya dahi giydirmiş geçin kafayı yerlilerle bozmuş. Yaşımı 37 şunu soyleyim sana galatasarayda 88 yılında ne yerliler vardı zira 2000 e kadar. Ama şimdi hepsi çöplük. Burak denen kan emici defolup gitti yanına yeni cerinin başı kankiside gidecek merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burağı arıyoruz diyen en hafif tabir ile futbol cahilidir. top tutamayan,duvar olamayan,verkaça giremeyen,bir maçta en az 4-5 kere ofsayta düşen,boş kaleye kaçırma ustası burak yılmaz'ı mı arıyoruz arkadaşlar? zaten konuda burağı savunan kişiler de aynı şekil de fatih terimci tipler,şaşırmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sağlam bir topçu almadık diye Burak geri dönmeli o aslandı kaplandı diye bir şey yok. Ayrıca Muslera sana ne yaptı az de hele imza istedin vermedi mi mekanına gelip hesap mı kitledi senin içinde derin bir yara bırakmış bu Muslera.

muslera nın birşey yaptığı yok.arkadaş troll hocam.foruma yazmıştı futbolu takip etmiyorum buradakilerle uğraşmak güzel oluyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Gelen adam giden adamdan daha kötü olması gideni iyi yapmaz.

Burak'ın formda olduğu zamanlarında el üstünde tuttuk hatta o kadar dalga , eleştiriye rağmen abartarak Cristiano Ronaldo ile kıylasladık ŞL gol krallığında.

Taraftar durduk yere mi istemedi onu durduk yere mi ıslıklandı ?

Sen her maç en az 10 kere ofsayta düş , yerlerde dilenci gibi sürün sonra taraftar tepkili..

İyi olduğunda herkesten çok sevdik herkesten çok koruduk kendi kendini bitirdi. Her maç yatacak adamı el üstünde tutacak değil.

Sonuç olarak tekrar söylüyorum gelenin daha kötü olması gideni iyi yapmaz salak saçma yorumlar yapmayınız.

Bence taraftar gayet de durduk yere istemedi. Benim gördügüm sey, Burak'i elestiren tayfa geldigi ilk gün saydirmaya baslamisti, gittigi güne kadar da devam ettiler. Mesela bu forumda, 2 gol attigi mactan sonra neden 3-4 gol atmiyor diye konu acan arkadaslari hatirliyorum :) Ben Burak'i savundugumda millet onun yerinde kim olsa o kadar gol atar diye kücümsüyordu.

Olay cok net. Burak Türk oldugu icin ergen Galatasaray taraftarinin hicbir zaman hosuna gitmedi. Ismi Burak degil Burakinho olsaydi simdi adami agzinizin suyu aka aka anlatiyordunuz. Kendimizi kandirmayalim. Taraftar profilimiz ortada.

burak şampiyonlar liginde hat-trick yaptığı maç sonunda herkes sevinirken, umut boşta neden pas vermedi kendi gol attı diye eleştirilen konu açılmıştı hiç unutmuyorum. hayatımda bu kadar geri zekalı bir taraftar görmedim gerçekten. 2 gol atsa olmuyor muymuş kafaya bakar mısın? bir tanesi de hava toplarında etkisiz özürlü gibi kafayı eğip gözlerini kısıyor demişti. şampiyonlar liginde attığı 8 golün 4 ünü kafayla atmıştı sanırım ona bile bahane buldu kafasına çarptı falan demişti.

ve aynı şahıs başka bir sene r.madrid deplasmanında burak'ın ayağına basan ramosun yaptığı net penaltı pozisyonunda fotoğrafları paylaşmama rağmen bilerek kendini attı inandırıcı değil diye savunuyordu. bunu söyleyen hesapta galatasaraylı. sırf ilk geldiği gün bundan bir cacık olmaz dedikleri için yaptığı her şey battı adamlara. en çok zoruma giden de adam gole giderken sırf gol atamasın diye ıslıklanmasıydı. o da panikleyip dışarı vurmuştu. böyle rezalet hayatımda görmedim, dünyada da eşi benzeri yoktur. o günden sonra film koptu zaten. daha neler neler var da yazmaya değemez, yazıklar olsun başka bir şey diyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

burağı arıyoruz diyen en hafif tabir ile futbol cahilidir. top tutamayan,duvar olamayan,verkaça giremeyen,bir maçta en az 4-5 kere ofsayta düşen,boş kaleye kaçırma ustası burak yılmaz'ı mı arıyoruz arkadaşlar? zaten konuda burağı savunan kişiler de aynı şekil de fatih terimci tipler,şaşırmamak gerek.

ben terimci değilim ama burağğğ savunuyordum nasıl olacak şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Gelen adam giden adamdan daha kötü olması gideni iyi yapmaz.

Burak'ın formda olduğu zamanlarında el üstünde tuttuk hatta o kadar dalga , eleştiriye rağmen abartarak Cristiano Ronaldo ile kıylasladık ŞL gol krallığında.

Taraftar durduk yere mi istemedi onu durduk yere mi ıslıklandı ?

Sen her maç en az 10 kere ofsayta düş , yerlerde dilenci gibi sürün sonra taraftar tepkili..

İyi olduğunda herkesten çok sevdik herkesten çok koruduk kendi kendini bitirdi. Her maç yatacak adamı el üstünde tutacak değil.

Sonuç olarak tekrar söylüyorum gelenin daha kötü olması gideni iyi yapmaz salak saçma yorumlar yapmayınız.

Bence taraftar gayet de durduk yere istemedi. Benim gördügüm sey, Burak'i elestiren tayfa geldigi ilk gün saydirmaya baslamisti, gittigi güne kadar da devam ettiler. Mesela bu forumda, 2 gol attigi mactan sonra neden 3-4 gol atmiyor diye konu acan arkadaslari hatirliyorum :) Ben Burak'i savundugumda millet onun yerinde kim olsa o kadar gol atar diye kücümsüyordu.

Olay cok net. Burak Türk oldugu icin ergen Galatasaray taraftarinin hicbir zaman hosuna gitmedi. Ismi Burak degil Burakinho olsaydi simdi adami agzinizin suyu aka aka anlatiyordunuz. Kendimizi kandirmayalim. Taraftar profilimiz ortada.

burak şampiyonlar liginde hat-trick yaptığı maç sonunda herkes sevinirken, umut boşta neden pas vermedi kendi gol attı diye eleştirilen konu açılmıştı hiç unutmuyorum. hayatımda bu kadar geri zekalı bir taraftar görmedim gerçekten. 2 gol atsa olmuyor muymuş kafaya bakar mısın? bir tanesi de hava toplarında etkisiz özürlü gibi kafayı eğip gözlerini kısıyor demişti. şampiyonlar liginde attığı 8 golün 4 ünü kafayla atmıştı sanırım ona bile bahane buldu kafasına çarptı falan demişti.

ve aynı şahıs başka bir sene r.madrid deplasmanında burak'ın ayağına basan ramosun yaptığı net penaltı pozisyonunda fotoğrafları paylaşmama rağmen bilerek kendini attı inandırıcı değil diye savunuyordu. bunu söyleyen hesapta galatasaraylı. sırf ilk geldiği gün bundan bir cacık olmaz dedikleri için yaptığı her şey battı adamlara. en çok zoruma giden de adam gole giderken sırf gol atamasın diye ıslıklanmasıydı. o da panikleyip dışarı vurmuştu. böyle rezalet hayatımda görmedim, dünyada da eşi benzeri yoktur. o günden sonra film koptu zaten. daha neler neler var da yazmaya değemez, yazıklar olsun başka bir şey diyemiyorum

• Burak Yılmaz'a yapılan çok büyük terviyesizlik ve haksızlıktır ve bunu asla kabullenemiyorum

En formda olduğu zamanlarda Cl de Manchester United'da kafayla gol attı anonsçu 17 numaraaa Yılmaz buraaaak diye bağırırken 2 sıra önümdekiler yuhhh çekiyordu

Bu nasıl bir şerefsizliktir nasıl bir ahlaksızlıktır aklım almıyor yemin ederim haysiyetsizlik bu adilik bu taraftarlık değil bu başka bişey

Konuya gelcek olursak Burak gerçekten çok üst düzey bir oyuncuydu ve her maç herşeyini veriyordu 2.sezon Kadıköy'de fener maçında sakatlandı ve drogbanın gelişiyle de manchini onu sola çekti ve Burak ve gs bitti vs vs yazacak çok şey varda boşverrr rüyanızda bile göremezsiniz böyle bir adamı artık beter olun beter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 27 Mart 2017; 0:29:43 >
  • Kiymeti bilinmedik degil, aslinda Burak en dogru zamanda satildi. Yerine yapilan transferlerin hatali olmasi tartisilmali.
  • Gelen ondan daha kötü diye kötüyü övüyorsunuz.
  • quote:

Gelen ondan daha kötü diye kötüyü övüyorsunuz.

Kim gelecek ki daha iyi? Cenk Tosun mu daha iyi? Yoksa RVP, Fernandao falan mi?

Hayir sanki yillardir her sezon Suarez Messi aliyoruz da bu sene alamadik :)
  • BY17 denen şahıs asla GS standartlarında bir oyuncu değildi. Umarım yakın zamanda kankisi S.İnan'da gidecektir.
  • Burak çöpün tekiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.