Şimdi Ara

BURASI VENİCE TURKLER GUİLDİ TAKLA MAKAN OPERASYONU YANLIŞ DUYMADINIZ TAKLA MAKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEHE İŞTE BU YAZINKİ TAKLA MAKAN TATİLİM
     BURASI VENİCE TURKLER GUİLDİ TAKLA MAKAN OPERASYONU YANLIŞ DUYMADINIZ TAKLA MAKAN

• EVT BEYLER BURASI VENİCE SERVERI VE TAKLA MAKAN KAPALI AMA GMLER TURKLER GUİLDİNE ÖZEL AÇTI
  • ei guzel hoş da nası yapıyonuz bunu yaf
  • üzümü ye bağını sorma :D
  •  BURASI VENİCE TURKLER GUİLDİ TAKLA MAKAN OPERASYONU YANLIŞ DUYMADINIZ TAKLA MAKAN

HEPİNİZİ TURKLER GUİLDİNİN FORUMUNA BEKLERİZ
    www.xgezegen.com
  • disconnetct güsel olay abi baska yerlere gecebildin mi dc yediğinde mesela chin tomb da mağara girişi filan war oralara baktın mı?????
  • bakmadım ama denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaKing

EVT BEYLER BURASI VENİCE SERVERI VE TAKLA MAKAN KAPALI AMA GMLER TURKLER GUİLDİNE ÖZEL AÇTI

bizde yedik.

• nasıl yaptın onu
  • DC ile galiba benim jeton da paraşut ile duşuyo
  • Salla !
    not important information
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUSEMAN

DC ile galiba benim jeton da paraşut ile duşuyo

dc yedikten sonra hareket edemiyorsun ki

anlayamadım hala
  • en fazla anahita river a kadar ilerleyebildim niya remainse gelebilirsem ssyi koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: HUSEMAN

DC ile galiba benim jeton da paraşut ile duşuyo

dc yedikten sonra hareket edemiyorsun ki

anlayamadım hala

SANA BÜYÜK BİR İPUCU VERİYİM KLAVYE DENEN BİR ALET VAR ;)

• Hareket edebiliosun. Mesela ben bi kere oasis gölünü orda atla giderken DC olmustum oyunu kapattım Geldiimde Yeowaların ordaydım. Galiba DC olduktan sonra 20 Saniye oyunda senin kontrolünün dışında kalıosun.
  • Oraya nasıl girildiğine gelince. Oyunun Client dosyasında sadece bu harita war. Oralar şehirler kasabalar falan yuklu. biz oraya gittiğimizde oranın kapalı olduğu emrini İnternete bağlı olduğu zaman anlıoruz atla oraya bastıktan sonra DC olunca internet gidio ve doğal olarak sadece Client üzerinden gidiosunuz ve bize oranın kapalı olduğu emri gelmio ve girebilioruz.O yuzden orada hiç yaratık vs. yok.

Bence bu iş böle sizce nasıl olabilir. Benim başka bi türlü aklıma gelmedi. Arkadaş DC olduktan sonra tekrar oyuna girmiş galiba. Yukarda sölediğim sadece Teori. Bir teori aksi ispatlanmadıkça hipotez kabul edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Oraya nasıl girildiğine gelince. Oyunun Client dosyasında sadece bu harita war. Oralar şehirler kasabalar falan yuklu. biz oraya gittiğimizde oranın kapalı olduğu emrini İnternete bağlı olduğu zaman anlıoruz atla oraya bastıktan sonra DC olunca internet gidio ve doğal olarak sadece Client üzerinden gidiosunuz ve bize oranın kapalı olduğu emri gelmio ve girebilioruz.O yuzden orada hiç yaratık vs. yok.

Bence bu iş böle sizce nasıl olabilir. Benim başka bi türlü aklıma gelmedi. Arkadaş DC olduktan sonra tekrar oyuna girmiş galiba. Yukarda sölediğim sadece Teori. Bir teori aksi ispatlanmadıkça hipotez kabul edilir.

evt doğru oraya nasıl girdiğime gelince:
    koruma duvarından bi 5m uzakda duruyorsunuz
    sonra gökyüzüne tıklıyorsunuz (takla makana bakan)
    ve modemi kapatıyorsunuz 20sn sonra dc oluyorsunuz ama gökyüzüne tıkladığınız için hala ilerliyorsunuz
    mouse çalışmıyor ama kendinizi klavye ile yönlendirebiliyorsunuz
    2dk sonra oyun kendiliğinden sizi atıyor.
    olayı müthiş yorumladın mustapha_tr

• Teşekkürler.Yani o zaman ordaki maceran sadece 2 dakika sürebiliyor... 2 Dakika gayet yeterli bi süre bence. 2 dakikada Takla Makanı fetettik Peki bi soru tekrar oyuna girince nerden başlıyosun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Teşekkürler.Yani o zaman ordaki maceran sadece 2 dakika sürebiliyor... 2 Dakika gayet yeterli bi süre bence. 2 dakikada Takla Makanı fetettik Peki bi soru tekrar oyuna girince nerden başlıyosun??

tekrar oyuna girince takla makan koruma duvarının önünde başlıyorsun
  • 2dk da niya remainse gidemedim sanırım 60+ atı olan arkadaşlar en kestirme yoldan gidip ss alabilirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.