Şimdi Ara

Burasını nereden ve nasıl değiştiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [/simage]

Arkadaşlar sitemin solundaki bu yerin adını değiştirmwk istiyorum ama nereden yapılacağını bilmiyorum cpanel den giriş yaparak aradım ama bulamadım bi yardım edecek varmı?

• Siteniz Wordpress mi, başka bir CMS mi yoksa sıfırdan mı kodlandı?
  • Wp sitesi temayı yeni satın aldım yani benim aradığım şey şu resimdeki sağ taraftaki adını bilmiyorum dizin mideir nedir hah işte onları nereden düzenlerim?

[simage]
    [/simage]
  • Sitenin adresini ve neresini düzeltmek istediğini daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz.
  • İlk önce site adresi :www.awesomelanguage.com
    ikinci olarak site : wp sitesi
    [simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Eğer buradan değişiklik yapılamıyorsa cpanelin neresinde burası biliyormusunuz?

Şimdiden Teşekkürler......

• cPanele gerek yok bunu wordpress içinden yapabilirsin.Belirtiğin yerler kategoriye bağlı, aynı isimle kategoriler açarsan tıklayınca linkler sorunsuz çalışır.Ancak sen o bölümleri istemiyorsan temanın ayar sayfası var ise oradan ayarlanabilir belki ama gördüğüm kadarıyla temanın yapımcısı türk.Temaya detaylı ayar sayfası yapan türk geliştirici görmedim.Eğer sadece anasayfada var ise index.php sayfasından kodları silmen lazım ama silince ya oraya aynı boyutta birşey koyacaksın yada orada bulunan diğer öğeleri oraya uyarlıyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay Allah razı olsun Kardeş TrendPortal - TrendWP: Ana İndeks Şablonu (index.php)
    Bölümünden değiştirdim şimdi istediğimi yazıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.