Şimdi Ara

BURAYA BAKARMISINZ SRO ANLIYANLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN OYUNDA CARIMI KASARKEN İLK DEFA BURESMİ ÇEKTİM ,,,,,, ADAM GUILDINN YANINA İSİM YAZDIRMIS BİRDE RESİM KOYMUS........ YORUMLARMISINZ BANA NASIL YAPABİLİRZ BİZDE GUILD KASIOZDA PERSİANIN GELECEK KRAL GUILDI :D.... RESME BAKIP YORUMLARINIZI İSTİYORUM BİRDE RESMİ LİNK DEĞİLDE FOTO OLARAK NASIL KOYCAMONUDA BİRİ ÖMGRETSN AMA KENDNZ ANLATIN BASKA ERE YÖNLENDİRMEYN HA....:D

img84.imageshack.us/my.php?image=sro2007122917224826av5.jpg

http://img84.imageshack.us/my.php?image=sro2007122917224826av5.jpg

• o resim kale savaşıyla ilgili olması lazım
  • O simge bulunan guildler o hafta kale savaslarında kazanmıs demektir.

Yani o serverda bu hafta o guild ve unıonu kazanmıs.
  • evet çektiğin ssdeki o guild o haftanın kale şavaşı galibi bence savaşı aldğına göre güçlü bi guild girmeyi bi dene .
    çektiğin ss'i siteye resim olarak koymak çok basit analatayım bak önce resmi imageshack sitesinden upload et .ettikten sonra sayfanın en altında direct link die bişey var oraya tıkla kopyala de sonra dh ye dön mesaj bölmünde image butonu war ona tıkla sana [simage][/simage] die bişey çıkacak onun ortasını bul oraya yapıştır de sonra halletmiş olursun
    örnek= [simage]buraya yapıştırcaksın[/simage]
  • kaleyi kazanan guildden biri
  • Persiadanı kral guildi olması biraz zor BrotherS varken
  • kale savaşını kazanmış guilddir!!!
  •  BURAYA BAKARMISINZ SRO ANLIYANLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear07_aTa -- 30 Aralık 2007; 10:50:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazypersia

Persiadanı kral guildi olması biraz zor BrotherS varken

bence o savaşı brothers kazanmış olması en güçlü oldugunu kanıtlamaz şans eseri kazanmış olmalı o guild önceden 4lvl bi türk guildine yenildigini hatırlıorum ayrıca çok sağlam bi guildde diil heroes guildi türklerden oluşuo türklerin bi çogunlugu katılamıo HEROES guildi brothers unionunu tek başına yener...

ayrıca BAD_GERMAN ve Kreuz_Ritter guildlerinin oluşturduğu aralarında bi kaç tane daha guildin bulunduğu çok güçlü bi alman unionu var...

SPİRETEUS guildinide unutmamak lazım 72+uluslar arası guild yani demk istedigim o guildin kazanması tamamen şans

edit:SPİTEUS guildinde yazım yanlışı var doru yazamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 30 Aralık 2007; 10:56:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.