Bildirim
BURAYA NE DİKMEK DOĞRU OLUR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fare kulağı -
Bunu ben de duydum ama Bu bitki sulama gerektirdiğinden vazgeçtim. Başka alternatifler neler olabilir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam o dut ağacını keser başka bir ağaç dikerdim. Dut büyüdükçe ortalık kara sinekten geçilmez söyliyim
Bu dut ağacı 20 senedir burada, herhangi bir sorun olmadı. -
Dökülen dutlar sinek yapmıyormu. Biz mahallemizde yıllardır çilesini çekiyoruz. Ama millet seviyir o yüzden birşey yapamıyoz.
Selvi ağacı ekin
Ağaç olmaz zira topraktan yeterli besini alamaz, gördüğüm kadarıyla ikinci bir ağaç için alan küçük zaten. Güzel görünüm için Papatya ya da lavanta ekebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 20 Mart 2019; 22:59:49 > -
Çok güzel bir şekilde peyzaj yapılabilir oraya. Mesele lav kırıkları yahut şekilli çakıllar dökülürse çok güzel olur. Diplerine de soğanlı bitkilerden ikliminiz uygunsa ekersiniz 3 renk lale, muhteşem durur ve her sene kendi açar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X