quote:Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdamBüyük zorluk alışırım falan deme alışma da.3 yil amerikada yasadim, islak mendil.avi
quote:Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam Büyük zorluk alışırım falan deme alışma da. Yok abi ne alışılması. Geldiğimden beri hergün yıkanıyorum çabuk hastalanan bir tipim havada soğuk gibi bu günlerde. Umarım dönmeden hastalanmam.
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly quote:Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam Büyük zorluk alışırım falan deme alışma da. Yok abi ne alışılması. Geldiğimden beri hergün yıkanıyorum çabuk hastalanan bir tipim havada soğuk gibi bu günlerde. Umarım dönmeden hastalanmam. Amin. Dikkat Et ama oralar güzel yerler diye duydum.
quote:Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam quote:Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly quote:Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam Büyük zorluk alışırım falan deme alışma da. Yok abi ne alışılması. Geldiğimden beri hergün yıkanıyorum çabuk hastalanan bir tipim havada soğuk gibi bu günlerde. Umarım dönmeden hastalanmam. Amin. Dikkat Et ama oralar güzel yerler diye duydum. Güzel olmasına gerçekten güzel. Bir kere düzen var cidden. Doğayı korumasını bilmişler. Ama şu olay cidden ilginç
quote:Orijinalden alıntı: akrepyusufBu mesaj silindi.Alıntıları Göster avrupa'da geçirdiğim zaman içinde en büyük sıkıntım buydu. hiç bir yerde yok taharet musluğu.
quote:Orijinalden alıntı: komodo ejderi Seneler önceki taharet musluğu konusu aklıma geldi de tuvneranın postları falan bilenler bilir Link var mi
quote:Orijinalden alıntı: Smartyyquote:Orijinalden alıntı: komodo ejderi Seneler önceki taharet musluğu konusu aklıma geldi de tuvneranın postları falan bilenler bilir Link var miAlıntıları Göster Sonrasında bel altı duşa girersin. Ben öyle yapıyorum.
Çok berbat bir durum her yaz çekiyorum çilesini bide bende taharet musluğu yoksa kabızlı problemi oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Heltah Skeltah Finlandiya'ya gidiyorum 4-5 gün sonra orada da yok sanırım. Kanka orda var diye biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu artık var ehehehehehe Hocam birazdan lazım olucaksın gel hadi