Bildirim
Burdan bi iniyim namaza başlıcam .. bundan tam 1,5yıl önce..
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1,5 yılda 7 yaş büyümüş, şimdi çocuk değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 6 Ekim 2012; 23:59:15 > -
Ben bir yerden sonra gözlerimi kapadım kulaklarımda sadece rüzgarın uğultusu vardı hakikaten çok manyak bir his -
Uploaded by xsuperxkaktusx on Jun 26, 2011 -
quote:
Orijinalden alıntı: Uygx
Ben bir yerden sonra gözlerimi kapadım kulaklarımda sadece rüzgarın uğultusu vardı hakikaten çok manyak bir his
biz bindiğimizde hava rüzgarlıydı ..
saniyede 220km hızla 70mt civarı bu da astronotların kalkıs hızına eşit..
şerit gibi geliyor heran 3 2 1 baybay diyor adam sonra bi bakıyosun forumistanbulun çatıyı görüyosun rüzgarı deldiğini hissediosun zaten yukardan bişey bastırıor sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
1,5 yılda 7 yaş büyümüş, şimdi çocuk değil
97liyim zaten bikaç arkadaş biliyodu tipim nasıl sslide vardı
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
Uploaded by xsuperxkaktusx on Jun 26, 2011
videoyu ben değil yanımdaki arkadaş uploadladı videodaki sağda olan arkadaşım 20 tl kayıt parası verdiydik orjinal cdsi ve hatıra fotosuda duruyor hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PünesGatlaması -- 7 Ekim 2012; 0:01:53 >
-
up up up -
upupupdullah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X