Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
405.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 331 KD olarak Burdur'da askerlik yaptım . 3.TB 2.BL te acemilik , 1.TB 2.BL te usta askerlik yaptım .
    3TB 2BL alayın en rahat bölüğü(bizim zamanımızda) . İnş orada yaparsınız .

Yanınıza sadece iç çamaşırı ve çorap götürün ( fazla olarak ) . Duş sıkıntısı çekmezsiniz , yemekler günü gününe değişiyor ama fast food cafe ler var , ve bol bol kahve makinesi var. Her sabah sıcak oralet içerdim :)

Duş sıkıntınız olmaz her akşam duşa girebilirsiniz . İnternet cafe var tabii sıra çok oluyor .

Bu arada bölüğünüz belli olunca bana mesaj atın , hala orada görüştüğüm komutanlarım var . Manga komutanlığı yaptığım için komutanlarla aramız çok iyiydi.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim
  • Burdur
    Babaeski Kırklareli

varmı giden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı BURDUR

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Bkm. Brl. 2'nci Bkm. Bl. K.lığı SÜLOĞLU EDİRNE

Kardeş , Süloğlu'nu sürgün yeri olarak biliyorum , benim amcaoğlu da süloğlu'na düşmüştü hatta sevinmiştik pazar günü çarşıya çıktığında ziyaret ederiz diye ama oradan Hakkari Çukurca'ya gönderildi , inş sana böyle birşey olmaz orada kalırsın

Kısa donemdi ve usta birligi Edirne yazmasına ragmen Hakkari'ye mi gonderildi? O işte bir terslik vardır ya. Senin Amcaoğlu ne zaman yaptı askerliği?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.psychopath

Yanınızda getirdiğiniz paranızı emanet maksadıyla kimseye vermeyiniz. Kışla içerisinde nakit para ile alışveriş yapılmamaktadır. Kantinlerden yapılan alışverişlerde Ziraat Bankası Akıllı Kartı kullanılmaktadır. Adınıza hazırlanmış akıllı kart kayıt kabul sırasında size teslim edilecektir.

Nakit alış-veriş yokmuş beyler, iyiymiş :)

peki parayı yükledikten sonra usta birliğine giderken artan parayı geri alabiliyormuyuz.
  • Adı ve Soyadı HAKKI ERKİN MORATEŞ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
    BURDUR
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. 2'nci 155/52 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    EDİRNE

erkin@morates.com msn adresinden ulaşın bana arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı BURDUR

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Bkm. Brl. 2'nci Bkm. Bl. K.lığı SÜLOĞLU EDİRNE

Kardeş , Süloğlu'nu sürgün yeri olarak biliyorum , benim amcaoğlu da süloğlu'na düşmüştü hatta sevinmiştik pazar günü çarşıya çıktığında ziyaret ederiz diye ama oradan Hakkari Çukurca'ya gönderildi , inş sana böyle birşey olmaz orada kalırsın

Kısa donemdi ve usta birligi Edirne yazmasına ragmen Hakkari'ye mi gonderildi? O işte bir terslik vardır ya. Senin Amcaoğlu ne zaman yaptı askerliği?

Yok yok kısa dönem değildi , uzun dönemdi . İnş kısa dönemler orada kalır ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.psychopath

quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

Sınıf : Piyade
    Statüsü : Kısa Dönem Er
    Acemilik : 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı / BURDUR

Usta Birliği: 55'inci Mknz. P. Tug. 5'inci Hd. Tb. 3'üncü Hd. Bl. K.lığı / ŞERİFÇAVUŞ KIRKLARELİ

Dostum acemi-usta aynı yerdeyiz ;) Ben pamukkale ile saat 22:00 gibi ist/dudulludan biniyorum...

Evet aynı yerdeyiz :) Ben Afyondayım bulunduğum ilçeye 80 km Burdur orada görüşürüz İsimleri yazalım da madem :)

Ömer DOĞAN
  • arkadaşlar 12.12.12 de saat 15:30 burdur otogardayım acemilik yapmaya gidiyoruz :)
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı 
    Sınıfı TOPÇU 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
    BURDUR 
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. 6'ncı 203/37 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    SÜLOĞLU EDİRNE 
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı (BURDUR) NA KATILINIZ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm anladım senin amcaoğlunun acemiliği Edirne'ye cıkmıs o yuzden ustalık için 2. bir yere gönderilmiş.

• Usta birliği olarak Burdur'a düşen yok mu arkadaşlar ? Gördügüm kadarıyla hepiniz acemiliğe gidiyosunuz Burdur'a.
  • gürcan pınarcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photogurcan88

Sınıfı TOPÇU 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    BURDUR 
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. 6'ncı 203/37 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    SÜLOĞLU EDİRNE 
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı (BURDUR) NA KATILINIZ.
    Sınıfı TOPÇU 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    BURDUR 
    SÜLOĞLU EDİRNE 

gurcan189@gmail.com msn den ulaşın arkadaşlar
    GÜRCAN

• quote:

Orijinalden alıntı: _Uğur_

Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. MEBS Bl. K.lığı EDİRNE

Benim gibi İstanbuldan burdur yapacak olan arkadaş varmı?

BENDE İSTANBULDAN GELİYRUM KARDEŞİM
  • Bende buraya geliyorum. Usta birliğim ise Edirne Karaağaç.

Usta birliği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
    BURDUR

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 14'üncü Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shh. Bl. K.lığı
    KIBRIS
  • Arkadaşım bende istanbuldan gidiyorum araştırdım Burdura otobüs yaklaşık 10 saatte gidiyor, Antalyaya uçakla ordanda 2 saate Burdura geçiliyormuş.
  • İlk katılışını yapacağı sınıf okulu / eğitim yeri : 3'üncü P.Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A.Klığı BURDUR

Temel eğitimini müteakip katılış yapacağı esas birliği / görev yeri : 5'inci Kor. İs. A. Svş Tb. Hücum Engel Bl. K.lığı
    PINARHİSAR KIRKLARELİ

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler, orada görüşmek üzere.
  • Adı ve Soyadı FURKAN FİDANCI
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    BURDUR
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 54'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. Top. Tb. 2'nci 155/52 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    EDİRNE

furkanfidanci2@hotmail.com ulaşabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm anladım senin amcaoğlunun acemiliği Edirne'ye cıkmıs o yuzden ustalık için 2. bir yere gönderilmiş.

yok kardeş , amcaoğlu acemiliği amasya'da yaptı , oradan usta birliği süloğlu'na gitti . süloğlu sürgün yeri olduğu için oradan hakkari'ye gitti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.