Amaç detaylı bilgilendirme koymayıp müşteri ilgisi çekmek ve sonrasında bilgilendirme eklemek sanırım bu tip kampanyalarda. Web sitelerindeki ilk açıklama konunun ilk mesajındaki gibiydi. |
Bildirim
Amaç detaylı bilgilendirme koymayıp müşteri ilgisi çekmek ve sonrasında bilgilendirme eklemek sanırım bu tip kampanyalarda. Web sitelerindeki ilk açıklama konunun ilk mesajındaki gibiydi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 1 Ağustos 2023; 9:51:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sanal değil asıl kartla yükledim bimparaya,evet önce hesaba atmak gerek tabi.Boşuna katıldım sanırım bana bilgilendirme sms si gelmemişti |
Aramışlardır mh.boyle bir olay var herkes dahil mi diye de sormuştur eleman.adamlar uyanmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 1 Ağustos 2023; 13:7:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
harcama yaptık bakalım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 1 Ağustos 2023; 18:38:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kişiye özel bu bence |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen kamptaydım son durum ne ne oldu hocam |
Burgan ON'u twitter'dan takip ediyorum. Kampanya kişiye özel olmasa sosyal medyadan duyurulardı dedim ve haklı çıkmışım. Uğraşmadım. Uğraşan arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım iade alırsınız tabii. |
Telefonla aradım sonra alışveriş yaptım kaydım var herkese geçerli demişti. Söke söke alırım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilgilendirilen müşteriler diyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |