hocam hangi şubeydi? birde ek olarak şunu söyliyim asistan müdürler bile restoran sorumluluğu yapabilir yani bir restoranı illaki RM rütbesinde birinin yönetmesine gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: byoqan
ışıklarda su satılır
burger kingde çalışılmaz.
Alıntıları Göster
Ekip üyesi -> Servis Expert(Uzmanı) -> Servis Supervisor (müdür yardımcısı) -> Vardiya Müdürü -> Asistan Müdür -> Kıdemli Asistan Müdür ve -> Restoran Müdürü
Yukarıdaki çizelgeye göre 1 çalışan işçi 6 adet yatan envai çeşit müdür var ?
muaz1984
kullanıcısına yanıt
öncellikle çok geç cevapladığım için özür dilerim şunu söyliyim bu kişilerin hepsi bir restoranda olmaz restoranların olmazsa olmazları Ekip üyeleri ve Vardiya Müdürü, Asistan müdür (bunlar aynı işi yaparlar zaten) ve Restoran müdürüdür bu arkadaş ta restoranı yönetir. Şöyleki Ekip üyeleri ve Servis Expertlerin hiçbir farkı yoktur sadece tecrübeliler expert olur bu tamamen moral amaçlıdır maaşlarıda biraz fazladır. Burger King Operasyonunda yatmak diye bir tabir yoktur sürekli iş vardır sürekli bir tempo içerisinde çalışılmakta her gün sayımlar kontroller yapılmakta. Bu çizelgede yatabilecek tek isim var Restoran Müdürü. ki o bile yatamaz ona da üsleri Grup Müdürü Operasyon Müdürü müsaade etmez ama kağıt üstünde ofisten çıkmama gibi bir hakkı vardır. Vardiya ve Asistan Müdürleri Vardiya yönetirler mesela 8-16 vardiya bir müdürün 16-22 vardiyası başka bir müdürün sorumluluğundadır ve olan biten her şeyden onlar sorumludur.
quote:
Orijinalden alıntı: Spike4245
öncellikle çok geç cevapladığım için özür dilerim şunu söyliyim bu kişilerin hepsi bir restoranda olmaz restoranların olmazsa olmazları Ekip üyeleri ve Vardiya Müdürü, Asistan müdür (bunlar aynı işi yaparlar zaten) ve Restoran müdürüdür bu arkadaş ta restoranı yönetir. Şöyleki Ekip üyeleri ve Servis Expertlerin hiçbir farkı yoktur sadece tecrübeliler expert olur bu tamamen moral amaçlıdır maaşlarıda biraz fazladır. Burger King Operasyonunda yatmak diye bir tabir yoktur sürekli iş vardır sürekli bir tempo içerisinde çalışılmakta her gün sayımlar kontroller yapılmakta. Bu çizelgede yatabilecek tek isim var Restoran Müdürü. ki o bile yatamaz ona da üsleri Grup Müdürü Operasyon Müdürü müsaade etmez ama kağıt üstünde ofisten çıkmama gibi bir hakkı vardır. Vardiya ve Asistan Müdürleri Vardiya yönetirler mesela 8-16 vardiya bir müdürün 16-22 vardiyası başka bir müdürün sorumluluğundadır ve olan biten her şeyden onlar sorumludur.
Bugün başvurumu yaptım. Ne zaman yanıt alırım?
OLMNBJK
kullanıcısına yanıt
sonuç nedir hocam
evoo.9
kullanıcısına yanıt
Part Time eleman almadıklarını söylediler. Full çalışacak eleman alıyorlarmış. Ben elemanları sıfırdan yetiştiriyorum emek veriyorum falan dedi. Kıyafetleri için masraf yapıyorum dedi uzun süreli çalışacak eleman lazım dedi :)
quote:
Orijinalden alıntı: OLMNBJK
Part Time eleman almadıklarını söylediler. Full çalışacak eleman alıyorlarmış. Ben elemanları sıfırdan yetiştiriyorum emek veriyorum falan dedi. Kıyafetleri için masraf yapıyorum dedi uzun süreli çalışacak eleman lazım dedi :)
Önlisans mezunları vardiya müdürü olarak başlayabiliyor diye birşey duymuştum doğru mu acaba?
OLMNBJK
kullanıcısına yanıt
farklı restoranlara başvurabilirsrin kıyafet mevzusu boş sıfırdan yetiştirip emek veriyorsa o adam her 3 ayda 6 ayda bir terfi alıcak dediği gibi elemanlara önem veriyorsa. o yüzden kıyafet falan hikaye her mahallede 3 bk var artık önerim tab gıdaya bağlı restlere başvurun franchiselarda işi daha iyi öğrenirsiniz ileriye yönelik düşünüyorsanız ancak bazı sıkıntılar olabilir çok çalıştırılırsınız mesaileriniz ödenmez maaşınız geç yatar gibi gibi :D
IIOnlyForYouII
kullanıcısına yanıt
aynen öyle ancak vardiya müdürlüğünün çok da iyi birşey olmadığını söylemeliyim biran önce asistan müdür olmalı ve restoran sorumluluğuna ilerlemelisiniz.
müdürler 6 ayda bir terfi alır terfilerini üstleri belirler vardiya müdürü olarak girip 1 sene sonra restoran sorumlusu olan da var vardiya müdürü olarak girip 2 sene aynı pozisyonda kalan müdürlerde var. süreç tam olarak şöyle işliyor evinize yakın bir restoranla görüşün onların ihtiyacı yoksa yakınlarda bi yerlerde mutlaka müdür adaylarına ihtiyaç vardır. başvurduktan sonra sizi yakın bir tarifte restoran turu için çağırırlar beyaz gömlek siyah pantolon bide kravat takarsınız ve restorana gidersiniz ilk gittiğiniz gün mutfağı izlersiniz. ikinci gün servisi bir takım küçük işler yapabilirsiniz günlük toplam 3-4 saat sürer iki günde toplam 8 saat o günler için size para ödenmez sadece yemek verilir. sonra restoran müdürü size bir takım sorular sorar tabii ki bu sorular ileriye dönük işi yapıp yapamayacağınızla ilgilidir. 1 hafta içinde size onaylandı veya onaylanmadı diye dönüş yapılır dönüşten sonra size evrak hazırlama için süre ve temel eğitim için tarih verilir temel eğitim eleman ve müdür adaylarının birlikte aldığı 1-2 saatlik mecidiyeköy eğitim merkezinde gerçekleştirilir evraklarınız orda kontrol edilir ve en fazla 2 gün içinde onayınız gelir. bu sürede kıyafetleriniz gelir tebrikler artık bir vardiya müdürü adaysınız bundan sonra 3 aylık deneme süreciniz başlar bu süreçte en az ilk bir hafta mutfağı öğrenirsiniz mutfak çok önemlidir asıl iş mutfaktadır. mutfaktan sonra kasa kullanmayı sipariş almayı öğrenirsiniz ve yavaş yavaş müdür eğitimi almaya başlarsınız ancak 3 aylık süreç genelde müdür adaylarına yetmez çünkü bi yandan eleman gibi çalışarak bi yandan da müdürlük öğrenmeye çalışırsınız bu sıralar maaşınızda tam bilgim yok ama 1400 tl civarındadır. 3 ay sonunda önce supervisor kursu ve sınavına girersiniz bi ton şey ezberlerseniz çoğunu sınavdan sonra unutursunuz. supervisor sınavını geçerseniz 1 ay sonra müdürlük kursu ve sınavına gidersiniz iki sınavda 100 üzerinden puanlanır geçmek için en az 80 almalısınız. sınavları geçtikten sonra tebrikler artık vardiya müdürüsünüz. bir hafta kadar başka bir müdürün gözetiminde ama tamamen sizin yönetiminizde vardiya tutarsınız. ondan sonra sudan çıkmış balık gibi tek kalırsınız neye uğradığınızı şaşırır kalırsınız. zor ama eğlenceli bir süreç bu arada başladığınız restoranda da kalmayabilirsiniz büyük ihtimal restoran seçerken tavsiyem yoğun bir restoran tercih etmenizdir. yoğunlukta öğrenen normal veya iş yapmayan bir restoranda çok rahat olur ama iş yapmayan bir restoranda eğitim alan müdür adayı yoğun bir restoranda yapamaz kesinlikle yapamaz.
quote:
ışıklarda su satılır
Alıntıları Göster
Ben çalıştım memnundum açıkçası yine olsa yine çalışırım :D
quote:
Orijinalden alıntı: justlook78
Ben çalıştım memnundum açıkçası yine olsa yine çalışırım :D
Alıntıları Göster
bikaç ay önce başvurmuştum. kadın 10 saat olabileceğini yeri gelirse 13 saatte çalışıcağımı söyledi. saat başı ücret 3.5 tl dedi. siz günlük 7.5 saat çalışıp 4.4 tl gibi saatlik ücret aldığınıza eminmisiniz.(başvurduğum yer burgerking)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-21ACA9A9D
bikaç ay önce başvurmuştum. kadın 10 saat olabileceğini yeri gelirse 13 saatte çalışıcağımı söyledi. saat başı ücret 3.5 tl dedi. siz günlük 7.5 saat çalışıp 4.4 tl gibi saatlik ücret aldığınıza eminmisiniz.(başvurduğum yer burgerking)
Alıntıları Göster
bide şuna takıldım " ilk terfinizi aldınız artık altınızdakileri ezebilirsiniz". sizde yeni girenleri eziyormusunuz. tüm bk ler bu taktiklemi çalışıyor, yeni girenleri ezmek?
Madem 6 ayda bir geliyorlar bizim okuldakine neden kimse çekidüzen vermiyor? Çalışanlar içeride kavga ediyorlar. Doğru düzgün kasa açmazlar. 2 senedir bir değişiklik yok.
quote:
ışıklarda su satılır
Alıntıları Göster
vardiya müdürü ne kadar alıyor arkadaşlar ? teklif geldi de
dostum ben bu rakamı yazıyı yazarken hesap makinesinde hesapladım tam ücreti bilmiyorum şunu bilerek çalışın. 30 gün 4 günü izin olmak üzere 26 gün çalışırsanız şuan alacağınız ücret 1000 tldir. günde 30 dakika mola dahil 8 saatten fazlasıda mesai olur mesainin ücreti saatlik ücretin 1.5 katıdır.
valla ben orda sistemi eleştirmek için söyledim. bazı restoranlarda böyle işliyor sistem ben kendimi adil olarak görüyorum. birine bir iş yaptırmam gerekiyor tabii ki iş yaptırmak ezmek değildir ama ezen çok fazla insanda var sistem bir nevi askeriye gibi işliyor ekip üyeleri er servis expertler onbaşı supervisorlarda çavuş. çavuşlar öttürüyor. bende şuan supervisorum personellerle aram çok iyi sürekli benle çalışmak istiyorlar.
quote:
dostum ben bu rakamı yazıyı yazarken hesap makinesinde hesapladım tam ücreti bilmiyorum şunu bilerek çalışın. 30 gün 4 günü izin olmak üzere 26 gün çalışırsanız şuan alacağınız ücret 1000 tldir. günde 30 dakika mola dahil 8 saatten fazlasıda mesai olur mesainin ücreti saatlik ücretin 1.5 katıdır.
valla ben orda sistemi eleştirmek için söyledim. bazı restoranlarda böyle işliyor sistem ben kendimi adil olarak görüyorum. birine bir iş yaptırmam gerekiyor tabii ki iş yaptırmak ezmek değildir ama ezen çok fazla insanda var sistem bir nevi askeriye gibi işliyor ekip üyeleri er servis expertler onbaşı supervisorlarda çavuş. çavuşlar öttürüyor. bende şuan supervisorum personellerle aram çok iyi sürekli benle çalışmak istiyorlar.
peki teşşekkürler
quote:
quote:
peki teşşekkürler
Alıntıları Göster
Başvurdum ve kadın bi liste verdi. iş için gerekli evraklar listesi. hijyen sertifikası da istiyor. bunu nereden alabilirim? kendileride eğitim vermiyor sanırım . tamamla ertesi günü işe başla dedi.
quote:
Başvurdum ve kadın bi liste verdi. iş için gerekli evraklar listesi. hijyen sertifikası da istiyor. bunu nereden alabilirim? kendileride eğitim vermiyor sanırım . tamamla ertesi günü işe başla dedi.
Alıntıları Göster
Bide benden diploma fotokobisi istemiş. ben açık lisede okuyorum. açıkta okuduğuma dair belgemi götürücem yoksa mezun olduğum liseden diplomamı alıcam. kağıtta normal liseden mezun oldum yazdım ama açık liseyi yazmadım. sadece müdüre açıktan okuyorum dedim? unuttu sanırım öylemi?
quote:
ışıklarda su satılır
Alıntıları Göster
mc daha iyi bk özensiz çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle
Fast food zincirlerindeki sartlar gercekten zor. Part time calisilmak isteniyorsa benim onerim inditex firmalarindan birine girmeniz. Haftada en fazla 30 saat calisarak aylik ortalama 1100 lira net maas + yemek imkani var.