Şimdi Ara

BURGER KİNG'DE ÇALIŞMAK TÜM DETAYLARIYLA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
51.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2013 yazında 2 ay mc de çalıştım. Kötü bir şey müdürün izin vermeden çıkamıyorsun 11 saat çalıştığım gün bile oldu.

Peki mesai veriyolar mı?

Evet veriyolar ama zaten saati 4 lira bi şey. Parmak okutma sistemi var tam alıyosun.

Ben tr de çalışırken 11-12 saat çalışırdık 0 mesai.8 de çalışsak 10 da çalışsak aynı maaşı alırdık

Tr derken? Şuan nerdesin?

Tr den kastın türkiye de mi :))

Tr derken evet türkiye şu an çoook uzaklardayım.gerçi burdada türklerin yanında çalıştım onlarda mesai vermiyo. Bizim millet kadar cimri millet yok

Şuan nerdesin peki? Beni yanına aldırsana knk

İstesemde aldıramam bi önce kendimi kurtarayım eğer başarabilirsem max 6 ay kaldı green kart almama sonra önüm açık

Tmm knk yolun açık olsun işleri yoluna koyunca aldırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VAY BE KAPİTALİZM LEVEL ATLAMIŞ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2013 yazında 2 ay mc de çalıştım. Kötü bir şey müdürün izin vermeden çıkamıyorsun 11 saat çalıştığım gün bile oldu.

Peki mesai veriyolar mı?

Evet veriyolar ama zaten saati 4 lira bi şey. Parmak okutma sistemi var tam alıyosun.

Ben tr de çalışırken 11-12 saat çalışırdık 0 mesai.8 de çalışsak 10 da çalışsak aynı maaşı alırdık

Tr derken evet türkiye şu an çoook uzaklardayım.gerçi burdada türklerin yanında çalıştım onlarda mesai vermiyo. Bizim millet kadar cimri millet yok

İstesemde aldıramam bi önce kendimi kurtarayım eğer başarabilirsem max 6 ay kaldı green kart almama sonra önüm açık

18 yaşından küçüksen evlatlık olarak alayım o zaman sanada direk green kart çıkar

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Telefon duzeltmis

• İnsanlara şu işi muhtaç eden, şu işi sevmek zorunda bırakan sisteme lanet olsun.

bence dünyanın en zor işi. bir de çağrı merkezi işi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

İnsanlara şu işi muhtaç eden, şu işi sevmek zorunda bırakan sisteme lanet olsun.

bence dünyanın en zor işi. bir de çağrı merkezi işi var.

Abartma aga. Ben ramazanda calıştım birde. Bu en zor işse benim iradem çok sağlam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Pek yemem junkfood fakat bazı durumlarda yiyoruz. Hamburgerin içine adam akıllı yerleştirmiyorlar içeriği. Rasgele atıyorlar.

Aynen ve de sığmıyor ekmeğe. Ya ekmeği büyüt ya eti küçült dimi, akıl yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki mesai veriyolar mı?

18 yaşından küçüksen evlatlık olarak alayım o zaman sanada direk green kart çıkar

Amerikadamisim hocam

Green card olayi Amerikali biriyle evlenince oluyor diye biliyorum. Evlatlik alma durumu varmi gercekten?

• @Spike4245

Tavuk ve kirmizi etleri hangi markalardan temin ediyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki mesai veriyolar mı?

Amerikadamisim hocam

Green card olayi Amerikali biriyle evlenince oluyor diye biliyorum. Evlatlik alma durumu varmi gercekten?

Anlatın biraz. Biz de gelelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spike4245

Bursunu etkilemiyor.

etkiliyor eğer asgari ücretin altında aldıgını kanıtlamassan kesiyorlarmış aradım sordum ben.
    yoksa bende bkye yada diğer şirketlere başvurcaktım ama olmadı o iş, yazın boş boş oturcam evde
  • lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda* -- 14 Mayıs 2015; 1:04:45 >
  • Fast food zincirlerindeki sartlar gercekten zor. Part time calisilmak isteniyorsa benim onerim inditex firmalarindan birine girmeniz. Haftada en fazla 30 saat calisarak aylik ortalama 1100 lira net maas + yemek imkani var.

• Sömürür bunlar adami. Sen gunde 11 saat ayakta dur bel agrisindan geberirsin.. Ayni şey oturanlar içinde geçerli ama o biraz zaman aliyor ve yavaş yavaş işliyor.. Bu işte ise surunduruyor. Her gece eve geldiginde direk yatakta olursun sabah kalktiginda ise.. Neyse uzatmadan buralarda çalisip birakan biri bir daha oranin onunden gecmiyor yemegini yemiyor. Saygilar.

• namet ve beypiliç helal sertifikalı. Bk standartlarına göre hazırlanır yani abd deki çindeki mısırdaki yada türkiyedeki tüm hamburger etlerinin içeriği aynıdır. birde bk yerel ürünler sunar örneğin steakhouse sadece türkiyede vardır ya da abd'de chicken big king varken burda yapmak için ekipmanınız bile yoktur vs.
  • asistan müdür olarak başlayacaktım çıktım.üzdün şimdi beni genelde hep kötü yorumlar vardı.ben üniversite mezunuyu yediremedim açıkçası.amma işsizim şu an
  • kardeşim haklısın ancak hayat o kadar acımasız ki ben burda müdürlük yapmak için gelen hukuk mezunuda gördüm. Operasyonda geçirdiğin bi kaç sıkıntılı yıldan sonra merkezde on numara bir işe sahip olabilirsin tabi bu sana bağlı. bildiğim kadarıyla ki bu 3 ay önceki rakam 20 yılda tam 105 bin kişi işe girmiş çıkmış veya çalışmaya devam ediyor. şirkette 105 bin çalışanın ki şuan rahat 115 olmuştur kaydı var. Şirket kurumsal ve hak yemiyor izinlerinizi veriyor vermezse parasını ödüyor tazminatınızı ödüyor sigorta priminizi ne kadar maaş alıyorsanız kuruşu kuruşuna gösteriyor ki bu müdürler için ciddi avantaj. hakkınızı yiyen müdürlerin bazıları, hakkınızı yedirtmemek sizin elinizde şirket kendi restoranlarını bir yere kadar denetliyor bir haksızlık varsa merkeze bildirmeniz gerekli. Mağazacılık yapamayan insanlara göre değil bu iş sözünü geçiremeyen insanlara göre değil. ancak size kattığı tecrübe büyük üniversite mezunu olmadan burda (tabiiki personellikten yükselerek yöneticilik yapabilirsiniz) yaptığınız yöneticilik sizin çoğu kurumsal şirkette lise mezunu olarak yönetici başlamanıza olanak sağlar. Özet olarak yapıcalak iş mi değil özellikle belli bir yaştan sonra çekilmez ancak yaşınız küçükse sizi bu ve diğer fast food restoranların başka şirket işe almaz bu şirketin en iyi avantajı öğrencilere sunduğu programdır kendine göre değil öğrenciye göre program yaparlar.

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    hocam sana şunu söyliyim aslında 1 sene ezilmeye çekeceksen tekrar başvur. çünkü asistan müdür adaylarına 3 ay süre verip hem elemanlığı hem müdürlüğü derinlemesine öğrenmesini istiyorlar önce full ezber olan supervisor eğitimi ve sınavı yapıyorlar sonrada bmt(basic management training ) eğitimi ve sınavı yapıyorlar sınavlar full ezber sınavı geçerseniz bir gece kapanış vardiyasında birden tek bırakıyorlar öğlen 4 te geliyorsun (gece 12-1 ortalama çıkış saatidir işini bitiren çıkar .) sabahlıyorsun 6 da 7 de çıkıyorsun. Ek olarak restoran sorumlusuda seni eziyor sana bırakıyor sorumluluğu yönetmeni istiyor yönetemezsen personellerin yanında fırça kayıyor. 1 seneden sonra artık restoran sorumlusu olabilir ya da merkeze geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spike4245

hocam sana şunu söyliyim aslında 1 sene ezilmeye çekeceksen tekrar başvur. çünkü asistan müdür adaylarına 3 ay süre verip hem elemanlığı hem müdürlüğü derinlemesine öğrenmesini istiyorlar önce full ezber olan supervisor eğitimi ve sınavı yapıyorlar sonrada bmt(basic management training ) eğitimi ve sınavı yapıyorlar sınavlar full ezber sınavı geçerseniz bir gece kapanış vardiyasında birden tek bırakıyorlar öğlen 4 te geliyorsun (gece 12-1 ortalama çıkış saatidir işini bitiren çıkar .) sabahlıyorsun 6 da 7 de çıkıyorsun. Ek olarak restoran sorumlusuda seni eziyor sana bırakıyor sorumluluğu yönetmeni istiyor yönetemezsen personellerin yanında fırça kayıyor. 1 seneden sonra artık restoran sorumlusu olabilir ya da merkeze geçebilirsin.

aynı grup müdürüyle karşılaşmak iyi olmaz hacı,ilk onunla görüşmüştüm bir de gittiğim yerde kd asistan müdür vardı,restoran müdürü yokmuş o şubede.tavırlarını hiç beğenmedim.dediklerini bikaç günde gördüm zaten orada.kısmet değilmiş,maaşı bilmem nesi çok iyidi başlangıç için ama dediğim gibi yediremedim işte kendime şimdi boş boş oturuyorum kafayı yicem yakında

• ışıklarda su satılır

burger kingde çalışılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.