Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ister inan ister inanma hiç bir iş yapmıyorlar. Bütün gün ofiste oturuyor müdürler önde bekliyorlar 15-20 dk sonra sirayla oturuyorlar fırsatın varsa direk başvur :)
  • Hangi şube de çalışıyorsun bende her hafta iki kez giderim baya severim steakhouseyi bide king seçim yanında Ranchle barbekü Ohh :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün metro city'de normalde yemem canım çekti bi double mc yiyeyim dedim.arkada yapılışları gördüm normal elle eldivensiz saçlar açık bayat şeyleri ısıtıp koyuyorlar artık gördükten sonra ayda yılda bir yerdim asla yemem kendi evin yada tanımadığın yerden yemiyceksin.Zaten tadları berbat artık her yerde gurme burgerler var alın ordan tadı düzgün bişey yiyin burger mc leş

• quote:

Orijinalden alıntı: EllieTHLOU

Bugün metro city'de normalde yemem canım çekti bi double mc yiyeyim dedim.arkada yapılışları gördüm normal elle eldivensiz saçlar açık bayat şeyleri ısıtıp koyuyorlar artık gördükten sonra ayda yılda bir yerdim asla yemem kendi evin yada tanımadığın yerden yemiyceksin.Zaten tadları berbat artık her yerde gurme burgerler var alın ordan tadı düzgün bişey yiyin burger mc leş
    turşular ne marka yahu? müthiş bir tadı var hafif şekerli gibi ama alman turşusu gibi de değil sanki.
  • Çok iyi ya dizinin bölümünü bekler gibi bekliyorum yeni yazıları.
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    sağol hocam fırsat buldukça yaziyorum.
  • Yazmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

patatesler sürekli değişiyor 10 dkda patates bitiyor tükürme vb işlem kesinlikle yapilmiyor restourant müdürü zaten sürekli kameralardan izliyor :) Yere düşen malzeme kesinlikle alinmiyor hemen kaydı tutuluyor..
    up
  • İlk sayfaya baktımda göremedim , niye işten çıkarıldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

İlk sayfaya baktımda göremedim , niye işten çıkarıldın

Bunlar mesai paramı yatırmadılar benimde aklımdaydı takılıyordu facebookta dolaşırken burgerking baktım gözüme çarptı bi soram dedim şunlara sordum cvp vermediler ertesi gün işe gittim müdürle konuştum oda ben restourant müdürünle konuşayım sana bildiririm dedi bende tamam dedim 2. gün geçti bu arada burgerking ofisten bunlari azarlamışlar neden yatırmadınız gibisinden buda beni ofise çagirdi dedi neden şikayet ettin bende şikayet etmedim sadece sordum dedim . Sonra konuştu bişeyler işte dedi bende senın hakkında bi idda çıkarsam 500 lirami çaldi bilmemne olurmu bende dedim sıkıysa çıkarın. sonra bana dedi bu bugün çaliş yarından itibaren gelmezsin bende dedim gerek yok şimdi çıkıyorum.
    Sonra müdür geldi hepsi beni çok sevmişti üzüldü hepsi geldi müdür bişeyler imzalattı alacagım olmadıgına dair bende o sinirle imzaladım ama 10 günlük param var içeride yatirirlarmı bilmiyorum.

• BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    İmzalamasaydın keşke , mümkünse şikayet etmeye devam et o .... insanların emeklerini istemesi suç olmuş şaka gibi

• quote:

İmzalamasaydın keşke , mümkünse şikayet etmeye devam et o .... insanların emeklerini istemesi suç olmuş şaka gibi

adama dalcakdım sinirliydim yani bir an önce çıkayım diye imzaladım hemen yoksa imzalamazdım inş içerde paramız kalmaz
  • Üzüldüm senin adına hem 10 gün çalıştın hem paranı vermiyor böyle bir şey olabilir mi sen o kağıdı imzalamayacaktın adamlar sana borcu yoktur kağıdı gibi imzalatmışlar paranı yatmasını falan bekleme yatarsa süpriz olur hayır küçük işletmelerde bile verilir ne kadar çalıştıysan koca BK 300 lirayı mı veremiyor çözemedim neyse yağ fıçısı değil de o vücuduna göre zararlı bir yer burası kaybetmemen adı iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Üzüldüm senin adına hem 10 gün çalıştın hem paranı vermiyor böyle bir şey olabilir mi sen o kağıdı imzalamayacaktın adamlar sana borcu yoktur kağıdı gibi imzalatmışlar paranı yatmasını falan bekleme yatarsa süpriz olur hayır küçük işletmelerde bile verilir ne kadar çalıştıysan koca BK 300 lirayı mı veremiyor çözemedim neyse yağ fıçısı değil de o vücuduna göre zararlı bir yer burası kaybetmemen adı iyi olmuş.

Bu ay 'ın 10 gününü almadım bakalım martın 3 ünde maaşlar yatiyor normalde ozaman gidicem bankaya eğer yatmazsa gidicem burgere alicam parayı dicem nerde benım param . vermezse dağıtırım orayı zarar veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

quote:

Üzüldüm senin adına hem 10 gün çalıştın hem paranı vermiyor böyle bir şey olabilir mi sen o kağıdı imzalamayacaktın adamlar sana borcu yoktur kağıdı gibi imzalatmışlar paranı yatmasını falan bekleme yatarsa süpriz olur hayır küçük işletmelerde bile verilir ne kadar çalıştıysan koca BK 300 lirayı mı veremiyor çözemedim neyse yağ fıçısı değil de o vücuduna göre zararlı bir yer burası kaybetmemen adı iyi olmuş.

Bu ay 'ın 10 gününü almadım bakalım martın 3 ünde maaşlar yatiyor normalde ozaman gidicem bankaya eğer yatmazsa gidicem burgere alicam parayı dicem nerde benım param . vermezse dağıtırım orayı zarar veririm.

Alıntıları Göster
    Kavgaya dövüşe gerek yok ne kadar çalıştıysan paranı alırsın bu kadar basit karşı taraf y.şaklık yapmadığı sürece sen şikayet ettin diye mi böyle bir şey yaptılar yahu etsen kaç yazar sen çalışmışsın paranı alacaksın müdür resmen sen şikayet ettin diye paranı vermek istememiş sanki cebinden çıkar gibisinden.

• Bence o zamana kadar tekrar şikayet et , nereye ediliyorsa artık.Totosu kalkmış insanlara iyi bir ders vermek gerekiyor

• quote:

Kavgaya dövüşe gerek yok ne kadar çalıştıysan paranı alırsın bu kadar basit karşı taraf y.şaklık yapmadığı sürece sen şikayet ettin diye mi böyle bir şey yaptılar yahu etsen kaç yazar sen çalışmışsın paranı alacaksın müdür resmen sen şikayet ettin diye paranı vermek istememiş sanki cebinden çıkar gibisinden.

Bilmiyorum hocam o anki ruh halime bağlı bir ters laf ederse direk ofiste gömücem yumruğu zaten çalişan elemanlar 3 tanesi yakın arkadaşım kimse dalmaz bana orada o adamı gömerim oraya . Gazeteci ve maliyede akrabalarım var şuan söylesem o burgere birdaha adım atmazlar :) o derece yani medyaya çıkartırım bakalım görücez gelşmeleri yazarım ..

melih şikayet etmiycem rezil edicem bütün prosedürleri yanliş yaptıklarını herşeyi medyaya yayarım maliyeyede haber veririm işçilerin mesaileriini yatirmiyorlar diye.

Valla öyle bir imkan varsa yap tabi , ben zannetmiyorumki insanlar yalan deyip inanmasın.Herkes biliyor zaten bunların para için neler yaptığını , yapabileceğini.Belki sen daha iyi bir iş bulursun ama orda mecbur olan insanlar vardır illaki , iyice rezil olurlarsa en azından ordaki insanlar rahat eder

• quote:

Valla öyle bir imkan varsa yap tabi , ben zannetmiyorumki insanlar yalan deyip inanmasın.Herkes biliyor zaten bunların para için neler yaptığını , yapabileceğini.Belki sen daha iyi bir iş bulursun ama orda mecbur olan insanlar vardır illaki , iyice rezil olurlarsa en azından ordaki insanlar rahat eder

ya iş buldum aynı gün sıkıntı yok çevrem geniş ama ayar oldum hakkımızı aramak suçmuş gibi çıkardılar işten
    Diyebilecek birşey yok , insanların karakteri...Türkiye'nin genel sorunu malesef , hiçbir zaman bu totosu kalkık insanlar kendi hatalarını düzeltmez "çatlak ses"leri susturmaya çalışır , umarım beter olur o adam bozuntusu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.