Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hocam katiliyorum bakalım nolacak gelişmeleri buradan bildiriirim . İyi geceler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 11 Şubat 2015; 23:17:55 >
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    İyi geceler , takipteydi zaten konu merakla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bimere yaz usülsüzlükleri ne müdürü kalır ortada ne işletmesi.
  • İmzayı atmışın artık 10 günlük paran güme gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Herkes diyor yatırırlar ama bekliycem eğer yatırmazsa restaurant müdürünü dövücem gidip
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Herkes diyor yatırırlar ama bekliycem eğer yatırmazsa restaurant müdürünü dövücem gidip

Ya o seni döverse fitness salonuna yazıl bence

• -Realist- kullanıcısına yanıt
    adam fazla kuvvetli değil hertürlü yerim
     Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!!
  • Sen borcum yoktur belgesi imzalayıp para yatırmalarını bekliyorsun, eğer yatırmazlarsa gidip müdürü döveceksin öyle mi?
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • quote:

Aynen öyle

turşular ne markaydı dostum?

geçmiş olsun bu arada, sakin olmanı öneririm. böyle adamlar dayak yemeyi yediremez, işi polise taşıyabilir. genç yaşta vukuat olmasın sicilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 15 Şubat 2015; 19:17:55 >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Egiwllah hocam . Turşuların markasını hatırlayamıyorum. Değişik birşeydi arapça felanda yaziyordu üstünde :D
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    dünyanın parasını kazanıyorlar üç kuruşu mu arıyorlar anlamış değilim,
    çalışma bakanlığına gidin şikayette bulunun bir şahit bulmanız gerekiyor şiddetle değil kanunla hakkınız arayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam maliye ve sgkda tanıdıklarım var paramı vermezse dövmek istiyorum :D :D adama ayarım çünki ha dövmezsemde tanıdıklara başvurucam gazeteci tanıdıklarda var bi güzel mekanı absorbe ederim satişlari düşer :D
  • quote:

Aynen öyle

Burada seni haklı gösteren bir madde gösterir misin?

Kanun benim kardeş. Ben Ayın 3'ünde paramı almazsam adamı dövücem oda şikayetçi olucak tutanak raporunu burada paylaşırım. Ozaman görürsün Maddeyi :D
  • Döv demem ben ama iftira atabileceğini söyleyip , hakkını aradığı için bir insanı işten çıkarmak ne kadar kanuna uygunsa arkadaşın gidip dövmeside o kadar "maddelere" uygundur.Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var , arkadaş yanlış anlamasın ama o adam öyle karaktersizlik yapıyorsa illaki birinden dayak yer

• quote:

Kanun benim kardeş. Ben Ayın 3'ünde paramı almazsam adamı dövücem oda şikayetçi olucak tutanak raporunu burada paylaşırım. Ozaman görürsün Maddeyi :D

Hayatı boyunca bir yere tutunamamış vasıfsız boş adam gelmiş orada burada ahkam kesiyor. Hani şu gerici deniyor ya o sensin işte.

Adamı dövünce hayatın güllük gülistanlık mı olacak? Komple başarısız olan hayatına bir adette sicil kaydı eklenecek. Kaç yaşına gelmişsin tutunacak bir dalın yok.

Hiç uğraşmaya gerek yok blocklayıp geçiyorum.

Ya bilader seninle uğraşamam benim sicil kaydım senimi geriyor lütfen gidermsin konudan. Hayatı boyunca tutunamamışmış sen çok tutunmuşsun ya asosyal herif . Canımı sıkma gece gece dahada yazma senınle uğraşacak vaktim yok.
    Blokla beni . Senin gibi bir gereksizle karşı karşıya gelmek istemem zaten uza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Döv demem ben ama iftira atabileceğini söyleyip , hakkını aradığı için bir insanı işten çıkarmak ne kadar kanuna uygunsa arkadaşın gidip dövmeside o kadar "maddelere" uygundur.Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var , arkadaş yanlış anlamasın ama o adam öyle karaktersizlik yapıyorsa illaki birinden dayak yer

O adama müstahak kardeşim . Yatırmazsa gidip azını burnunu kırıcam
  • Facebooktan yazman kötü olmuş,mc de çalışırken bizede aynısıoldu ama bu durumları restoran müdüyle konuşacaksın internetten herhangi biriyle değil,çünki restoran müdürü senin çalışma saatlerini merkeze yollar merkezdekilerde saatlere bakıp ücreti hesaplayıp hesaba para yatırırlar,restoran müdürü saatlerle oynabiliyor bütn i*nelik onda işten böyle bir sepeble çıkarılman kötü olmuş

Bu arada bizde işten çıkanları ıslatırdık hele kızları filan iliklerine kadar ıslatırdık demekki gelenekler aynıymış

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.