Şimdi Ara

Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
231
Favori
46.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Merhaba hocam, pınarın normal hamburger köftesi yerine pınar gurme hamburger köftesi ile yapılırsa daha güzel oluyor. Bu köfteyle denerseniz daha güzel oluyor,bende yapmıstım bi ara birde turşu olarak dilimlenmiş turşu var o birebir aynı tadı veriyor.

Köfte bu ama pahalı dileyen bunlada yapabilir.
    www.sanalmarket.com.tr
    Pınar Gurme Burger 450 G - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/15804390-30315-pinar-gurme-burger-450-gr

Son olarak peynirin erimesi için püf noktası veriyim. Kapaklı bir tavada pişirirken köftenin üzerine peyniri koyup,ateşi en düşüpe getirip tavanın kapağını kapatırsanız peynir eriyor güzelce bu şekilde sonuç alabilirsiniz.

Pınar Gurme ile yapılmaz ne yazık ki çünkü içinde fazlaca kimyon var, kimyon kokusu her türlü şeyi bastırır.

kimyon kokusunu sütte bekleterek vs. bastırabilir miyiz ki?

• Tarif güzel ama burger kinge gidip alsak daha ucuza geliyor
  • Ellerinize sağlık hocam.Köftesini ve sosları kendim yaptım, ekmekleri de deneyip tutturursam Burger'ın ne idüğü belirsiz menülerine meydan okuycam. 100% hand made B)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li)

Benden bu kadar

Yeni tarif konuları açmayacağım arkadaşlar...

Foruma hit kazandıran yegane insanlardan olarak yönetime son kapağım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 13 Eylül 2016; 8:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

quote:

Merhaba hocam, pınarın normal hamburger köftesi yerine pınar gurme hamburger köftesi ile yapılırsa daha güzel oluyor. Bu köfteyle denerseniz daha güzel oluyor,bende yapmıstım bi ara birde turşu olarak dilimlenmiş turşu var o birebir aynı tadı veriyor.

Köfte bu ama pahalı dileyen bunlada yapabilir.
    www.sanalmarket.com.tr
    Pınar Gurme Burger 450 G - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/15804390-30315-pinar-gurme-burger-450-gr

Son olarak peynirin erimesi için püf noktası veriyim. Kapaklı bir tavada pişirirken köftenin üzerine peyniri koyup,ateşi en düşüpe getirip tavanın kapağını kapatırsanız peynir eriyor güzelce bu şekilde sonuç alabilirsiniz.

Pınar Gurme ile yapılmaz ne yazık ki çünkü içinde fazlaca kimyon var, kimyon kokusu her türlü şeyi bastırır.

Yeni tarif konuları açmayacağım arkadaşlar...

Foruma hit kazandıran yegane insanlardan olarak yönetime son kapağım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 13 Eylül 2016; 8:41:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

quote:

Köfte bu ama pahalı dileyen bunlada yapabilir.http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/15804390-30315-pinar-gurme-burger-450-gr

Hayır bastıramazsınız ama almanıza gerek yok "Gurme" adını yapıştırıp fiyatı 2 katına çıkarmışlar.

Evde çok daha güzelini ve fazlasını eminim yapabilirsiniz.

ama çok kalın 90gr

• Bunun neresi ev yapımı? Tüm malzemeler hazır alınmış. Onda da katkı maddesi var diğerinde de. Alemsiniz.
  • malzemelerin fiyatları ne kadar? (bim)
  • @This Is My Destiny Sizin tarifiniz de guzelmis hocam

@JackGhosen Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 23 Temmuz 2015; 18:47:09 >
  • Guzel konu.Eline saglik Jack Ghosen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Bunun neresi ev yapımı? Tüm malzemeler hazır alınmış. Onda da katkı maddesi var diğerinde de. Alemsiniz.

Sonucta evde hazirliyorsunuz hocam

• Ben hala kettle da makarna yapıyorum....
  • deniyecem la bende gaza geldim
  • güzelmiş
  • 2,25 6 lı susamlı hamburger ekmeği
    4,95 mayonez
    2,95 ketçap
    2,10 salatalık turşu
    4,5 cheddar peynir

bunlar bimden

26 küsür 12 li toplam 545 gram pınar hamburger köftesi
    bide hardal aldık toplam migrosa 32 lira verdik galiba

bi kaç bişey de alınca 50 lirayı buldu
    ne güzel pc başında oturuyordum nerden girdim konuya
  • Hocam bu abd lilere belli olmaz aselsan mühendilserine ne olduğu malum canını koru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fırsatta deneyecegim

• Evet bim,a-101ve diğer marketlere bakarak biraz araştırma yaptım;
    BİM;
    6 lı Hamburger ekmeği 2,25 tl
    200 gram gönava cheedar peyniri 4,50 tl
    Burger 4,85 tl
    Benim tercihim peynirleri ve ekmekleri bimden alıp burgeri superfreshten almak onun fiyatı ise 10,75 tl
    Not: a-101 de de nimet susamlı ekmek var isterseniz onu alırsınız ama cheedar peyniri yok ayrıca a+101 de heinz ürünlerini bulmak mümkün ,köfte ise yine superfresh
    Not2:ben antalyada yaşıyorum ve burada bilenler bilir 1e1 ve tahtakale diye marketler var orada pınarın cheedar peynirinu bulamadım yani bime mecburum
    Kısacası hamburger in minimum fiyatı*:11,60 tl
    Maximum fiyatı**:tl17.50tl
    *(bu fiyatlar sadece ekmek + köfte + peynir fiyatıdır,diğer ürünlerin sizin evinizde olduğunu düşünüyorum)
    *(bu fiyat bim ekmek + superfresh köfte + bim peynir, ben pınar peyniri bupamadığım için bimi seçtim)
     Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li) Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li) Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li) Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li)

• kız acıkmış.çocuk sana bir burger yapayım demiş.kız aman Allahım ne burger king bir erkek demiş.sarılmışlar.
  • Be happy...uuU...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.