Şimdi Ara

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
11
Favori
45.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thad Castle

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Bende bu yaz BK da veya başka şirkette çalışmak istiyorum ama çok zorlabmak istemiyorum. Hayatımda çok çalışmadim. Okul asrafim icin para kazanmam lazim.

Çok zorlanir miyim? Zaman nasıl geçiyor?

haftada 4 gün çalışırsın kardeşim. 3 gün dinlenisin. ozaman hem zorlanmassın okulla beraber, hemde ayda 500 tl para alırsın. öğrenci için güzel para . bide kendini geceye aldırmassan, 12-8 arası çalışırsın kafan rahat olr. gece çnkü temizlik var sıkıyor insanı

Ben Popeyeste 8 ay çalıştım Supervisor olacaktım ayrıldım.
    Full time part time farketmez bu sektörde çalışmak en son tercihi olmalı herkesin bence.

Şu an İnditexden haber bekliyorum 3.görüşme için
    Bence 17-18 yaşından büyükse birisi çalışmak istiyorsa mağazaya girsin.
    Yağın pisin kalabalığın icerisinde kendini bitirmektense aynı gün aynı saat çalışarak ayda 2 katını kazanır.

İnditexten haber gelene kadar başka mağazalara başvurup giricem, genel olarak magazalarda 700-800 tl maaş veriyorlar haftada 4 gün 7.5 saatten

Primlerle 1000 lira oluyor nerden baksan
    Bide 200e yakın yemek parası var

ayıptır sorması o magazalar hangileri ? bize lc waikiki, polaris,nike, karaca personelleri geliyor, günde 12 saat asgari ücrete çalışıyorlar. hftada 4 gün 1.000 tl maaşı kim veriyor hemde 7.5 saat çalışıop ? bn direk geçiş yaparm oraya.

İşte kulaktan duyma bilgilerle böyle oluyor.
    Bizzat sevgilim çalışıyor.

12 den 22e kadar 7.5 saat çalışma 2.5 saat molası var haftada 4 gün
    Ayın 5inde yanımda parasını çeker 720 TL Ayın 15inde 200-300 lira prim çeker
    Bide multinetine aylık 200 lira yemek yatıyor

Kısaca burada adamlara gir işe çalış diyorsun ama kötülük yapıyorsun.

ben gir çalış demedim kimseye. bir konuda yorum yapmştm, özelden sormaya başladılar. bende bir konuda topladm. ve öğrenci adamın harçlık için çalışabilicegi tek yer bu tab gıdanın firmaları. isteyen çalışır isteyen çalışmaz. benim bi kazancımda yok bana bi faydasıda yok. yıllardır forumdaym bilgi vermek istedim sadece

• Yaş 16 girebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

Yaş 16 girebilirmiyim

97 dogumlu ve üzeri girebilir.
  • up
  • Hiç bir şekilde sakala izin yok değil mi ? Hacı gibi sakal uzattım şimdi hiç kesemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Hiç bir şekilde sakala izin yok değil mi ? Hacı gibi sakal uzattım şimdi hiç kesemem

aynı skıntı bndede oldu (: 4 ay el degmeyen balta girmemiş sakallarımı kestim malesefki sakala izin yok, grup müdürleri bile sakalsz.
  • quote:

Hiç bir şekilde sakala izin yok değil mi ? Hacı gibi sakal uzattım şimdi hiç kesemem

Kfcde serbest hocam sakal

• Çalışma şartları nasıl ? Haftalık 4 gün tam zamanlı çalışma var mı ? Maaş durumu falan bilginiz varmı hocam ?

• Ben de arkadaşımla Burger'a girmeyi düşünüyorum. Burger'da çalışmış daha önce, tecrübeli. İngilizcem ortalama üstü olduğu için seni direk kasaya koydururum ben dedi. Olabilir mi böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 28 Mayıs 2015; 16:33:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

Konu çok iyi olmuş. Benim sorum şu;
    Insallah unı ye gıdecegım. Paramı da cıkarmak ıstıyorum. Yazın ramazandan sonra 2 ay falan calısmak ıstıyorum. Mesela popeyes e gıttım basvurdum. Part tıme calısmak ıstıyorum dedım. Adamlar benı dırekt alıyor mu yoksa bır yerlerde calısmak gerekıyor mu? Hıc bı yerde calısmadım yanı deneyımım yok. Part tıme dedıgımız 4 saat falan olur heralde ? Nasıl oluyor bu ıs? Bı de seversem belkı unı de okuldan sonra da devam ederım.. Tesekkurler

öncelikle tşk. Yani şöyle diyim bu firmaları gözünüzde büyütmeyin. ben ufak bir şehirde yaşamama ragmen, restoranda 7 personel var, hala 5 kişi arıyoruz eleman yok piyasada. ihtiyaç varsa direk alıyorlar ztn yapışırlar yakana deneyim şart v.s degil. 4 saat part çalışabilirsin, yada haftada 3 gün full çalışırısn daha iyi olr. bizde bi kız var üni öğrencisi, cumartesi-pazar-pazartesi çalışıo sadece, ayda 400 tl alıo.

Ayda 400 tl 3 gun kac saat calısıyor

• quote:

Çalışma şartları nasıl ? Haftalık 4 gün tam zamanlı çalışma var mı ? Maaş durumu falan bilginiz varmı hocam ?

maaşları v.s yukarıda yazdım detaylı. 4 gün 5 gün v.s farketmez istedigin gibi çalışırsn anlaşıp. günlügü 32 tl ye gelio normalde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Song Of Death

Ben de arkadaşımla Burger'a girmeyi düşünüyorum. Burger'da çalışmış daha önce, tecrübeli. İngilizcem ortalama üstü olduğu için seni direk kasaya koydururum ben dedi. Olabilir mi böyle bir şey?

ingilizce öğretmenligine hazırlanıyorm. ingilizce upper inter. ve üzeri . kasa türkçe zaten işin şakası bi yana turistik bölgede işe yarar belki ama, zaten çat pat herkes anlaşabilio ingilizce. kasaya çakılı duramazsn ztn. her gün aynı vardiya yok. bir gün 12-8 çalışıosan, yarın 16.00-24.00 arası çalışırsn, keşke dilin avantajı olsa (: genelde kasada zaten kız bırakılar, erkegin kol gücü fazla oldugu için dayan hamburgere,daya tavuk pişirmeye v.s (: BURGER KİNG KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM. HER SALI SEVKİYAT GELİO MAL DEPOYA, TAŞI TAŞI ÖMÜR YETMEZ . POPEYES-SBARRO YADA AARBYS E GİR.

• quote:

quote:

quote:

Konu çok iyi olmuş. Benim sorum şu;
    Insallah unı ye gıdecegım. Paramı da cıkarmak ıstıyorum. Yazın ramazandan sonra 2 ay falan calısmak ıstıyorum. Mesela popeyes e gıttım basvurdum. Part tıme calısmak ıstıyorum dedım. Adamlar benı dırekt alıyor mu yoksa bır yerlerde calısmak gerekıyor mu? Hıc bı yerde calısmadım yanı deneyımım yok. Part tıme dedıgımız 4 saat falan olur heralde ? Nasıl oluyor bu ıs? Bı de seversem belkı unı de okuldan sonra da devam ederım.. Tesekkurler

öncelikle tşk. Yani şöyle diyim bu firmaları gözünüzde büyütmeyin. ben ufak bir şehirde yaşamama ragmen, restoranda 7 personel var, hala 5 kişi arıyoruz eleman yok piyasada. ihtiyaç varsa direk alıyorlar ztn yapışırlar yakana deneyim şart v.s degil. 4 saat part çalışabilirsin, yada haftada 3 gün full çalışırısn daha iyi olr. bizde bi kız var üni öğrencisi, cumartesi-pazar-pazartesi çalışıo sadece, ayda 400 tl alıo.

Ayda 400 tl 3 gun kac saat calısıyor

1 gün 8 saat çalışıosn. 32 tl veriolar günlüge vurdugunda. ayda 12 gün çalışsa, 370 tl para alır.

• quote:

quote:

Ben de arkadaşımla Burger'a girmeyi düşünüyorum. Burger'da çalışmış daha önce, tecrübeli. İngilizcem ortalama üstü olduğu için seni direk kasaya koydururum ben dedi. Olabilir mi böyle bir şey?

ingilizce öğretmenligine hazırlanıyorm. ingilizce upper inter. ve üzeri . kasa türkçe zaten işin şakası bi yana turistik bölgede işe yarar belki ama, zaten çat pat herkes anlaşabilio ingilizce. kasaya çakılı duramazsn ztn. her gün aynı vardiya yok. bir gün 12-8 çalışıosan, yarın 16.00-24.00 arası çalışırsn, keşke dilin avantajı olsa (: genelde kasada zaten kız bırakılar, erkegin kol gücü fazla oldugu için dayan hamburgere,daya tavuk pişirmeye v.s (: BURGER KİNG KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM. HER SALI SEVKİYAT GELİO MAL DEPOYA, TAŞI TAŞI ÖMÜR YETMEZ . POPEYES-SBARRO YADA AARBYS E GİR.

Peki hocam. Sağolun tavsiye için. Şimdi direk restorana gidip iş başvurusu yapmak istiyorum mu diyeceğiz?

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam. Sağolun tavsiye için. Şimdi direk restorana gidip iş başvurusu yapmak istiyorum mu diyeceğiz?

aynen öyle usta ama tavsiyem hafta içi ve saat 1-2 den önce gitmen. sakin olsn restoran. kalabalıkta müdür restorandan zor çıkıp snle ilgilenir. tavisyem burgera başvurma. arbys popeyes sbarro
    iyidr.

• Yaş sınırı mınumum kaçtır ve mağazaya gidip müdür yoksa kimle konuşmalıyız. Ve internetten başvuru yaptım geri dönmediler ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Yaş sınırı mınumum kaçtır ve mağazaya gidip müdür yoksa kimle konuşmalıyız. Ve internetten başvuru yaptım geri dönmediler ne yapmalıyım

98 dogumlu en düşük. müdür her zaman magazda olmak zorunda, en fazla ya yemegeç ıkar yada wc'ye v.s , internetten yda tel ile başvurunca dönmüolr geri
  • 22 yaşındayım finaller bittikten sonra evde duracağıma gidip bir yerlerde part time çalışayım diyorum daha önce her yaz mermer fabrikasında bile çalıştım ama hiç hizmet sektöründe çalışmadım sıkıntı yaşar mıyım paraya ihtiyacım yok fakat evde duramıyorum ayrıca çabuk sinirlenen bir yapım var böyle yerlerde çalışırsam sıkıntı yaşar mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

22 yaşındayım finaller bittikten sonra evde duracağıma gidip bir yerlerde part time çalışayım diyorum daha önce her yaz mermer fabrikasında bile çalıştım ama hiç hizmet sektöründe çalışmadım sıkıntı yaşar mıyım paraya ihtiyacım yok fakat evde duramıyorum ayrıca çabuk sinirlenen bir yapım var böyle yerlerde çalışırsam sıkıntı yaşar mıyım ?

çabuk sinirleniosan bilşey diyemicem. yogunluk zamanları hep stres, ters müşteri v.s denk gelebilio. ama sonçta bişey kaybetmessn gir dene.
  • quote:

GEREKSİZ Bİ ENGEL YEMİŞTİM O KALKMIŞ, ONUN ŞEREFİNE MERAK EDİLENLERİ SBARRO VE POPEYES DENEYİMİ VE ÇALIŞANI OLARAK CEVAPLIYALIM

MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ ;

-İLK İŞE GİRDİGİNİZDE EKİP ÜYESİ ( AMELE) OLARAK BAŞLARSINIZ

EKİP ÜYESİ MAAŞI = 950 TL ASGARİ ÜCRETTİR. ANCAK ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRME, V.S GİBİ 10-15 DK FAZLA ÇALIŞTIGINIZ İÇİN MESAİ İŞLER BUDA AY SONUNA +50 TL YANİ MAAŞINIZ 1.000 TL'NİN ALTINA DÜŞMEZ

-EXPERT ( SERVİS UZMANI) RÜTBESİ ;

- 3. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA GRAMAJLAR,HAMBURGER YAPIMI ( BURGER İÇİN ÖRNEK ) V.B KONULARDAN SINAVA GİRERSİNİZ. 100 SORUDA 80 NET YAPAN SINAVI GEÇER. MAAŞINIZ 50 TL ARTAR, ORTALAMA 1050-1.100 ARASI MAAŞ ALIRSINIZ.

-SERVİS SUPERVİSOR RÜTBESİ ;

BU RÜTBE MÜDÜRLÜKTEN ÖNCEKİ SON SEVİYEDİR. ARTIK VARDİYA TUTMAYA, MÜDÜRÜN SİZE RESTORANI EMANET ETMESİ, AYAK İŞLERİNDEN TAMAMEN KURTULDUGUNUZ RÜTBEDİR. 6. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA YİNE SINAVLA BU RÜTBEYE HAK KAZANICAKSINIZ. MAAŞ 1.250 TL'DİR.

- VARDİYA MÜDÜRÜ RÜTBESİ

1. YILINIZ BİTTİKTEN SONRA BU RÜTBE İÇİN TEKRAR SINAVA GİRERSİNİZ. SINAVI KAZANAN VARDİYA MÜDÜRÜ OLUR. MAAŞ 1.650 TL'DİR.

VARDİYA MÜDÜRÜ<ASİSTAN MÜDÜR<RESTORAN MÜDÜRÜ<GRUP MÜDÜRÜ OLARAK KARİYER İLERLER. HER RÜTBE ARASI + 500 TL MAAŞTIR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇALIŞMA SAATLERİ/VARDİYA SAATLERİ ;

GÜNLÜK ÇALIŞMA 8 SAATTİR. HAFTADA 1 GÜN İZİN. PARMAK İZİ SİSTEMİ OLDUGU İÇİN 1 DK FAZLA ÇALIŞSANIZ O PARAYI SİZE ANINDA ÖDÜYORLAR. GÜNLÜGÜ ORTALAMA 32 TL (8 SAAT) GELİYOR. BAYRAMLARDA,ÖZEL GÜNLERDE X2 KATI PARA ALIOSUNUZ.

YEMEK SİSTEMİ/PUANLA YEMEK ALIMI

YEMEK SİSTEMİNDE TÜM RESTORANLARIN HAKKI 14 PUANDIR. BU PUANLAR SONRAKİ GÜNE DEVREDİLEMEZ. O GÜN İÇİNDE KULLANILMASI ŞARTTIR. PUANLARA KARŞILIK GELEN YEMEK LİSTESİ ÖRNEGİ ;

KARIŞIK TÜM RESTAURANTLAR PUAN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDR ;

- ET BURGER 5 PUAN
    -TAVUK BURGER 4 PUAN
    - 1 DİLİM PİZZA 5 PUAN
    - ORTA BOY PATATES 3 PUAN
    - COLA-ICE TEA-YEDİGÜN-FRUKO ORTA BOY 1 PUAN
    - SOGAN HALKASI 8'Lİ 5 PUAN
    - ACILI KANAT ADET 3 PUAN.
    - SU 1 PUAN

EDİT = İŞE NASIL GİRİLİR SORUSUNA HIZLI BİR CEVAP ;

İŞ BAŞVURUSU NASIL OLMALI = İ ŞE GİRMEK HELEKİ YAZA YAKLAŞILDIGI ZAMAN ÇOK ÇOK KOLAYDIR. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZ FİRMAYA GİDİP, MÜDÜRLE GÖRÜŞME TALEP EDİN. ANCAK EN ÖNEMLİ ŞEY ERKEN GİTMENİZ. AVM İSE 10.00'DA AÇILDIGI İÇİN 11'DE GİDİN HEMEN. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZİ BELİRTİN. ZATEN ELEMAN SIKINTISI OLDUGU İÇİN HEMEN KABUL EDİCEKTİR. SİZDEN , NUFUS CÜZ. FOTOKOPİSİ, SAGLIK BELGESİ,ÖĞRENCİ BELGESİ, SABIKA KAYDI ,İKAMETGAH + 4 RESİM İSTİYOR. BUNLARI TAMAMLAYIN TESLİM EDİN. 3 GÜN İÇİNDE SİGORTANIZ BAŞLAR VE İŞBAŞI YAPARSINIZ . TEK TAVSİYEM BURGER KİNG'TEN UZAK DURUN. YAPILCAK İŞ DEGİL ÇOK YOGUN.

Part Time Çalışma Saatleri Nasıl ?
    Ne Kadar Maaşı var ?
    Saati Kendi Programımıza Göremi Ayarlıyoruz Onlarmı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.