Şimdi Ara

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
11
Favori
45.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncel yönetici adayı maaşları ne kadar. Ve yönetici olunca ne kadar maaş veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

Arkadaşlar güncel yönetici adayı maaşları ne kadar. Ve yönetici olunca ne kadar maaş veriyorlar.

önlisans mezunu müdür 2000 tl. lisans mezunu restoran müdürü 2300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Arkadaşlar güncel yönetici adayı maaşları ne kadar. Ve yönetici olunca ne kadar maaş veriyorlar.

Bu ücretler 3 aylık deneme suresinde verilen maaşlar mı .
  • quote:

quote:

quote:

3 AYLIK DENEMELERDE % 25 30 ARASI EKSİK MAAŞ VERİLİYOR. standart şuanki maaş bunlar. müdür olarak yüksek bişey beklemeyin. müdür demek köle demek. kafasına göre sizi o şehirden bu şehire gönderirler v.s .

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 AYLIK DENEMELERDE % 25 30 ARASI EKSİK MAAŞ VERİLİYOR. standart şuanki maaş bunlar. müdür olarak yüksek bişey beklemeyin. müdür demek köle demek. kafasına göre sizi o şehirden bu şehire gönderirler v.s .

Anladım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

• Peki hocam daha iyi maaş ve şartlarda çalışabileceğimiz önerebileceğin bir yer varmıdır.
  • arkadaslar yonetici adayı icin basvurmustum( lisans mezunu) . aradılar gittim grup müdürüyle gorustum. iki gün gözlem süreci dediler ona da gittim. sonra bide insan kaynakları görüsmeye cagırdı. ona da gittim. ik bir hafta içinde dönüş yaparız dedi( mail yada tel) ama ne arayan vaaar ne soran. boyle bir durumda ne yapmak gerek.4 kere farklı farklı yerlere gitmişim adamlar olumsuz bile olsa arama zahmetini gostermiyor.süreç hakkında bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhrgn

arkadaslar yonetici adayı icin basvurmustum( lisans mezunu) . aradılar gittim grup müdürüyle gorustum. iki gün gözlem süreci dediler ona da gittim. sonra bide insan kaynakları görüsmeye cagırdı. ona da gittim. ik bir hafta içinde dönüş yaparız dedi( mail yada tel) ama ne arayan vaaar ne soran. boyle bir durumda ne yapmak gerek.4 kere farklı farklı yerlere gitmişim adamlar olumsuz bile olsa arama zahmetini gostermiyor.süreç hakkında bilgisi olan?

Aramaları lazımdı şimdiye kadar . Sanırım begenmemişlerdir.
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    begenmediler diyelim haklı olabilirsin ama begenmedik diye de haber verir insan biz de yolumuza bakarız unuttular mı naptılar anlamadım cidden. bir hafta içinde muhakkak donus yaparız dediler ama :S bende bu yüzden saf saf bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhrgn -- 14 Temmuz 2017; 18:20:36 >
  • quote:

begenmediler diyelim haklı olabilirsin ama begenmedik diye de haber verir insan biz de yolumuza bakarız unuttular mı naptılar anlamadım cidden. bir hafta içinde muhakkak donus yaparız dediler ama :S bende bu yüzden saf saf bekliyorum.

unutma ihtimalleri düşük. zaten deli gibi başvuru var. tüm işletme mezunları işsizlikten başvuruyor.
    evet haklısın orası da oyle gerci. ben basvurdugumda bile 13000 kişinin basvurusu vardı. neyse bakalım pzt günü arayıp derim noldu bizim iş. biraz söveceğim sanırım. böyle lakayıt bir tavır beklemezdim kurumsal bir şirketten. kendileri aramış olursa da süreç ve koşullar hakkında yeni bilgi düşerim. teşekkürler cevabın için.
  • quote:

evet haklısın orası da oyle gerci. ben basvurdugumda bile 13000 kişinin basvurusu vardı. neyse bakalım pzt günü arayıp derim noldu bizim iş. biraz söveceğim sanırım. böyle lakayıt bir tavır beklemezdim kurumsal bir şirketten. kendileri aramış olursa da süreç ve koşullar hakkında yeni bilgi düşerim. teşekkürler cevabın için.

kurumsal kelimesini duyunca gülesim geldi :) Hey gidi hey ... Restorana kocaman pizza ustası alınıcaktır yazan sbarro ya girdigimde yerdeki derz aralarını diş fırçasıyla fırçalatıcaklarını hiç hayal etmemiştim :)) Yasal kölelik sistemidir tab gıda :)
    sayende aramadıklarına sevineceğim. ama işsiz de oturulmuyor mecbur basvuruyoruz biz de. kim istemez ülkesinde insan gibi calısıp faydalı olmayı. neyse bakalım. internet üzerinde calısan herkes uzak durun diyor. var demek bir bildikleri diyeceğim de benim de aklıma su geliyor. deveye neden boynun egri demişler nerem dogru ki demiş. türkiyede kim insan gibi calısıyor ki!!
  • quote:

sayende aramadıklarına sevineceğim. ama işsiz de oturulmuyor mecbur basvuruyoruz biz de. kim istemez ülkesinde insan gibi calısıp faydalı olmayı. neyse bakalım. internet üzerinde calısan herkes uzak durun diyor. var demek bir bildikleri diyeceğim de benim de aklıma su geliyor. deveye neden boynun egri demişler nerem dogru ki demiş. türkiyede kim insan gibi calısıyor ki!!

Bekarsan ve iş bulamıoyorsan zaten müdür olarka çalış . O şehirden bu şehire postalarlar sıkıldıkça . En azındna burdan çıkınca dersin yöneticiydim tecrübem var v.s . 2-3 sene katlan yeter.
    bekarım. baska bir fastfood firmasında tecrübem var (yurtdısı mutfak elemanı) . ama aramıyorlar ki. ümidimi kestim. alacak olan adam bu kadar bekletmezdi sanırım. yeni sube acacagız orda degerlendirmek istiyoruz dediler. ona da tamam dedik baska yerlere gondermelerine de tamam dedim ki bundan sikayetim olmaz. yeni sube acacaklar ancak bir egitim süreci var . aramayacaklar herhalde. ararlarsa da yazarım zaten.strese girdim bi haftadır.
    Arkadaşlar 14. gün itibariyle arandım. Firma arayıp teklifi yapıyor. en umulmadık bölgeye dahi gidebilirsiniz eğitime ama size baştan bunu söylüyorlar. ücretler aşagı yukarı kangal3454 arkadasımın belirttiği gibi. 3 aylık bir eğitime dahil oluyorsunuz. istenilen evraklar da belirtildiği gibi. bütün secerenizi istiyorlar diyebilirim. Başlamayı düsünenler için hayırlısı olsun. kimse kimseyi babasının hayrına çalıstırmaz hangi pozisyondan baslarsanız baslayın her işi yapacaksınız. bu da belirtiliyor zaten.
  • quote:

Arkadaşlar 14. gün itibariyle arandım. Firma arayıp teklifi yapıyor. en umulmadık bölgeye dahi gidebilirsiniz eğitime ama size baştan bunu söylüyorlar. ücretler aşagı yukarı kangal3454 arkadasımın belirttiği gibi. 3 aylık bir eğitime dahil oluyorsunuz. istenilen evraklar da belirtildiği gibi. bütün secerenizi istiyorlar diyebilirim. Başlamayı düsünenler için hayırlısı olsun. kimse kimseyi babasının hayrına çalıstırmaz hangi pozisyondan baslarsanız baslayın her işi yapacaksınız. bu da belirtiliyor zaten.

Hayırlısı olur inşaallah. Eger ki eğitim sonrasıda devam edersen sana tavsiyem mutlaka restoranın cirosunu arttırmaya odaklı birşeyler yap. Dükkanıda yaksan fırça yemezsin ama ciro düşükse susmazlar. Şu firmada en önemli şey senden bir önceki müdüründen fazla ciro yapmak her gün. Başkada afedersin bir bok istemiyorlar. Bizim zamanımızda müdür küfür ediyordu kamera var herşey var şikayet ediosun adama bi halt olmuo fırça atıolar 1-2 üstler o kadar. Çünkü adam deli gibi ciro yapıodu sabahçı müdüre göre. Bunların kasaya para girsinde gerisi umurlarında degil

ciroyu yuksek tutmaya calıısacagım ama altımdakileri ne ezerim nede kötü davranırım.ben de o pozisyonlarda calıstım ve asıl gemiyi onların yürüttüğünün farkındayım. tavsiyen icin tesekkur ederim elimden geleni yaparım ciro icin. (usta dönerci) peki önerebileceğin şeyler var mı restoran performansını artırmak üzere. firmanın urunleriyle ilgili sikayetleri arastırdım. genelde müşteriler önce görsellik sonra lezzeti ön planda tutuyor. tavsiyen varsa mutlulukla dinlerim. tesekkurler yardımların icin
  • quote:

ciroyu yuksek tutmaya calıısacagım ama altımdakileri ne ezerim nede kötü davranırım.ben de o pozisyonlarda calıstım ve asıl gemiyi onların yürüttüğünün farkındayım. tavsiyen icin tesekkur ederim elimden geleni yaparım ciro icin. (usta dönerci) peki önerebileceğin şeyler var mı restoran performansını artırmak üzere. firmanın urunleriyle ilgili sikayetleri arastırdım. genelde müşteriler önce görsellik sonra lezzeti ön planda tutuyor. tavsiyen varsa mutlulukla dinlerim. tesekkurler yardımların icin

Ürün gamı belli zaten hocam. Gelen müşteri tipide bellidir. Usta dönerci zaten pek yogun degil. Çoğu ilde tavuk döneri kaldırdı. Çünkü tekerlek ocakta dönüyor ve satılmazsa yanıyor. Bu yüzden o yanık et çöpe atmak zorundasın buda senin günlük atık kotana işliyor. Zamanla bunları anlatıcaklar zaten sana. Günlük çöpe atma limitlerin var. Hiçbirşey çöpe atmazsan yine işkilleniyorlar. Müşteriye sen bagırsan bile müşteri azalmaz. Burda önemli olan elemanlarla ilişki. Labali olursan kafasına göre iş yaparlar. Sertte olma. İş zamanı ciddiyet ama molalarda çıkışlarda öyle ben müdürüm akıllı olun vs gibi ezici hareket yapma. Günlük geldiklerinde sıkıntıları var mı yok mu sor . Zaten zamanla anlarsın bunları. Şirket çok köklü benim tanıdıgm bölge müdürleride var. Adam altında mercedes öyle boş boş restoranlrı geziyor denetliyor yalandan. 4 k para alıyor. Yeme içme araç şirketten.

Sanırım bu konuyu senden daha iyi anlatan olamazdı. tavsiyelerin için tesekkurler gercekten işime yarayacak bilgiler. özellikle zaiyat kısmı. gözlemde müdür de bahsetmişti. bide muhakkak fırca yersin üstlerden o yuzden cokta kasma dedi orta yollu olcaksın hep dedi. sen de aynılarını diyorsun. demek adamın bir bildigi varmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.