Şimdi Ara

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
11
Favori
45.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhrgn

Sanırım bu konuyu senden daha iyi anlatan olamazdı. tavsiyelerin için tesekkurler gercekten işime yarayacak bilgiler. özellikle zaiyat kısmı. gözlemde müdür de bahsetmişti. bide muhakkak fırca yersin üstlerden o yuzden cokta kasma dedi orta yollu olcaksın hep dedi. sen de aynılarını diyorsun. demek adamın bir bildigi varmış

Türkçesi yıkama yaglama işte hocam. Arıyacak her gün seni bölge müdürü zaten. Köprüden geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. Zaten ilk 1-2 ay seni tek restoranda bırakmazlar. Sayım oluyor banka geliyor v.s teferruatlı işler. İnşaallah senin gittigin yer yeni şubelerden olurda stok mal geldiginde sen degil getirenler yerleştirir. Yoksa gececi oldugunda o kadar malı raflara dizmek saymak v.s hep uzun ve yorucu.

• 2018 yılında ss,asistan müdür ve vardiya müdürü maaşı ne kadar ? biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

2018 yılında ss,asistan müdür ve vardiya müdürü maaşı ne kadar ? biliyor musunuz ?

normal personel asgari ücret, expert 200 lira fazlası, supervisor 400 tl fazla alıyor . bu hep böyle sabit. asistan müdür 700 tl fazla , vardiya müdürü 900 tl fazla alıyor asgari ücrete kıyasla. restoran müdürü var birde ama bu her restoranda olmuyor genelde büyük yerlerde. o prim usulu ciroya göre çok değişken
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi sağ ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

2018 yılında ss,asistan müdür ve vardiya müdürü maaşı ne kadar ? biliyor musunuz ?

normal personel asgari ücret, expert 200 lira fazlası, supervisor 400 tl fazla alıyor . bu hep böyle sabit. asistan müdür 700 tl fazla , vardiya müdürü 900 tl fazla alıyor asgari ücrete kıyasla. restoran müdürü var birde ama bu her restoranda olmuyor genelde büyük yerlerde. o prim usulu ciroya göre çok değişken

Alıntıları Göster
    Abi 17 yaşındayım en fazla 2 ay çalışma vaktim var üniversiteye gideceğim bu sene 2 ay çalışıp çıkma şansım varmı part time olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoraBabaTR

Abi 17 yaşındayım en fazla 2 ay çalışma vaktim var üniversiteye gideceğim bu sene 2 ay çalışıp çıkma şansım varmı part time olarak ?

Alıntıları Göster
    Bu şekilde söylersen malesef işe almazlar. Söylemeden girmen gerekli ancak. Çıkabilirsin tabi ama kıl bir müdür varsa resmi ihbar süresinde dilekçe vermeni ister. Çıkıcagın günden 15 gün önce çıkıcagını söyliceksin resmi olarak prosedür bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

Bu şekilde söylersen malesef işe almazlar. Söylemeden girmen gerekli ancak. Çıkabilirsin tabi ama kıl bir müdür varsa resmi ihbar süresinde dilekçe vermeni ister. Çıkıcagın günden 15 gün önce çıkıcagını söyliceksin resmi olarak prosedür bu şekilde.

Alıntıları Göster
    15 gün önce dilekçe vermeyince ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraBabaTR

15 gün önce dilekçe vermeyince ne oluyor

Alıntıları Göster
    İşten ihbar yani dilekçe vermeden ayrılırsan tazminat cezan var. Bu tüm çalıştıgın yerler için geçerli . 15 gün işverenin eleman bulma süresi senin yerini doldurmask için
  • maaş konusunda maaş saat koaçta yatar bilgi verirseniz sevinirim bana ayın 2 sinde yatacak dediler 15 günlük çalışablidim işyeri değişikliği yaptılar yani bi nevi işten attılar beni bende gitmedim falan dilekçe yazdım sigortamda yatmamış Kangal3454 yardımcı olursan sevinirim
  • Hocam servis var mı?
  • servis var gece 12 de çıkıyosanız
  • benim maaş niye yatmıyor ya Kangal3454@
  • tamam beyler bayanlar az önce yattı 1 gibi öğlen yatıyo bilgisi olmayanlara popeyes tan çıktınız çok çalışmadınız mesela ayın 3 ünde bu saatlerde yatıyo soranlar olucaktı saat kaçta yatar diye burdan da duyurayım
  • Şu an saatliği kaç lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_96

Şu an saatliği kaç lira?
    6,45 TL
  • Arkadaşım popeyesta çalışıyor fakat özel bir nedenden dolayı işten çıkması gerekiyor işten çıkış süreci nasıl işler?kaç günde işten çıkar?

• up
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagayura -- 3 Mart 2021; 13:5:32 >
  • Başlangıç maaşı 950TL dediğin, 2019 için mi yoksa konunun açıldığı 2015 için mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.