Şimdi Ara

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
11
Favori
46.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

GEREKSİZ Bİ ENGEL YEMİŞTİM O KALKMIŞ, ONUN ŞEREFİNE MERAK EDİLENLERİ SBARRO VE POPEYES DENEYİMİ VE ÇALIŞANI OLARAK CEVAPLIYALIM

MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ ;

-İLK İŞE GİRDİGİNİZDE EKİP ÜYESİ ( AMELE) OLARAK BAŞLARSINIZ

EKİP ÜYESİ MAAŞI = 950 TL ASGARİ ÜCRETTİR. ANCAK ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRME, V.S GİBİ 10-15 DK FAZLA ÇALIŞTIGINIZ İÇİN MESAİ İŞLER BUDA AY SONUNA +50 TL YANİ MAAŞINIZ 1.000 TL'NİN ALTINA DÜŞMEZ

-EXPERT ( SERVİS UZMANI) RÜTBESİ ;

- 3. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA GRAMAJLAR,HAMBURGER YAPIMI ( BURGER İÇİN ÖRNEK ) V.B KONULARDAN SINAVA GİRERSİNİZ. 100 SORUDA 80 NET YAPAN SINAVI GEÇER. MAAŞINIZ 50 TL ARTAR, ORTALAMA 1050-1.100 ARASI MAAŞ ALIRSINIZ.

-SERVİS SUPERVİSOR RÜTBESİ ;

BU RÜTBE MÜDÜRLÜKTEN ÖNCEKİ SON SEVİYEDİR. ARTIK VARDİYA TUTMAYA, MÜDÜRÜN SİZE RESTORANI EMANET ETMESİ, AYAK İŞLERİNDEN TAMAMEN KURTULDUGUNUZ RÜTBEDİR. 6. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA YİNE SINAVLA BU RÜTBEYE HAK KAZANICAKSINIZ. MAAŞ 1.250 TL'DİR.

- VARDİYA MÜDÜRÜ RÜTBESİ

1. YILINIZ BİTTİKTEN SONRA BU RÜTBE İÇİN TEKRAR SINAVA GİRERSİNİZ. SINAVI KAZANAN VARDİYA MÜDÜRÜ OLUR. MAAŞ 1.650 TL'DİR.

VARDİYA MÜDÜRÜ<ASİSTAN MÜDÜR<RESTORAN MÜDÜRÜ<GRUP MÜDÜRÜ OLARAK KARİYER İLERLER. HER RÜTBE ARASI + 500 TL MAAŞTIR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇALIŞMA SAATLERİ/VARDİYA SAATLERİ ;

GÜNLÜK ÇALIŞMA 8 SAATTİR. HAFTADA 1 GÜN İZİN. PARMAK İZİ SİSTEMİ OLDUGU İÇİN 1 DK FAZLA ÇALIŞSANIZ O PARAYI SİZE ANINDA ÖDÜYORLAR. GÜNLÜGÜ ORTALAMA 32 TL (8 SAAT) GELİYOR. BAYRAMLARDA,ÖZEL GÜNLERDE X2 KATI PARA ALIOSUNUZ.

YEMEK SİSTEMİ/PUANLA YEMEK ALIMI

YEMEK SİSTEMİNDE TÜM RESTORANLARIN HAKKI 14 PUANDIR. BU PUANLAR SONRAKİ GÜNE DEVREDİLEMEZ. O GÜN İÇİNDE KULLANILMASI ŞARTTIR. PUANLARA KARŞILIK GELEN YEMEK LİSTESİ ÖRNEGİ ;

KARIŞIK TÜM RESTAURANTLAR PUAN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDR ;

- ET BURGER 5 PUAN
    -TAVUK BURGER 4 PUAN
    - 1 DİLİM PİZZA 5 PUAN
    - ORTA BOY PATATES 3 PUAN
    - COLA-ICE TEA-YEDİGÜN-FRUKO ORTA BOY 1 PUAN
    - SOGAN HALKASI 8'Lİ 5 PUAN
    - ACILI KANAT ADET 3 PUAN.
    - SU 1 PUAN

EDİT = İŞE NASIL GİRİLİR SORUSUNA HIZLI BİR CEVAP ;

İŞ BAŞVURUSU NASIL OLMALI = İ ŞE GİRMEK HELEKİ YAZA YAKLAŞILDIGI ZAMAN ÇOK ÇOK KOLAYDIR. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZ FİRMAYA GİDİP, MÜDÜRLE GÖRÜŞME TALEP EDİN. ANCAK EN ÖNEMLİ ŞEY ERKEN GİTMENİZ. AVM İSE 10.00'DA AÇILDIGI İÇİN 11'DE GİDİN HEMEN. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZİ BELİRTİN. ZATEN ELEMAN SIKINTISI OLDUGU İÇİN HEMEN KABUL EDİCEKTİR. SİZDEN , NUFUS CÜZ. FOTOKOPİSİ, SAGLIK BELGESİ,ÖĞRENCİ BELGESİ, SABIKA KAYDI ,İKAMETGAH + 4 RESİM İSTİYOR. BUNLARI TAMAMLAYIN TESLİM EDİN. 3 GÜN İÇİNDE SİGORTANIZ BAŞLAR VE İŞBAŞI YAPARSINIZ . TEK TAVSİYEM BURGER KİNG'TEN UZAK DURUN. YAPILCAK İŞ DEGİL ÇOK YOGUN.

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS  - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ

Part Time Çalışma Saatleri Nasıl ?
    Ne Kadar Maaşı var ?
    Saati Kendi Programımıza Göremi Ayarlıyoruz Onlarmı ?

4 saat part olr işte. müsait saatlerini söylersin, eleman lazımsa alırlar. günlük 32 tl. aetk kaç gün çalışırsn o kadar para alırsn.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

GEREKSİZ Bİ ENGEL YEMİŞTİM O KALKMIŞ, ONUN ŞEREFİNE MERAK EDİLENLERİ SBARRO VE POPEYES DENEYİMİ VE ÇALIŞANI OLARAK CEVAPLIYALIM

MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ ;

-İLK İŞE GİRDİGİNİZDE EKİP ÜYESİ ( AMELE) OLARAK BAŞLARSINIZ

EKİP ÜYESİ MAAŞI = 950 TL ASGARİ ÜCRETTİR. ANCAK ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRME, V.S GİBİ 10-15 DK FAZLA ÇALIŞTIGINIZ İÇİN MESAİ İŞLER BUDA AY SONUNA +50 TL YANİ MAAŞINIZ 1.000 TL'NİN ALTINA DÜŞMEZ

-EXPERT ( SERVİS UZMANI) RÜTBESİ ;

- 3. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA GRAMAJLAR,HAMBURGER YAPIMI ( BURGER İÇİN ÖRNEK ) V.B KONULARDAN SINAVA GİRERSİNİZ. 100 SORUDA 80 NET YAPAN SINAVI GEÇER. MAAŞINIZ 50 TL ARTAR, ORTALAMA 1050-1.100 ARASI MAAŞ ALIRSINIZ.

-SERVİS SUPERVİSOR RÜTBESİ ;

BU RÜTBE MÜDÜRLÜKTEN ÖNCEKİ SON SEVİYEDİR. ARTIK VARDİYA TUTMAYA, MÜDÜRÜN SİZE RESTORANI EMANET ETMESİ, AYAK İŞLERİNDEN TAMAMEN KURTULDUGUNUZ RÜTBEDİR. 6. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA YİNE SINAVLA BU RÜTBEYE HAK KAZANICAKSINIZ. MAAŞ 1.250 TL'DİR.

- VARDİYA MÜDÜRÜ RÜTBESİ

1. YILINIZ BİTTİKTEN SONRA BU RÜTBE İÇİN TEKRAR SINAVA GİRERSİNİZ. SINAVI KAZANAN VARDİYA MÜDÜRÜ OLUR. MAAŞ 1.650 TL'DİR.

VARDİYA MÜDÜRÜ<ASİSTAN MÜDÜR<RESTORAN MÜDÜRÜ<GRUP MÜDÜRÜ OLARAK KARİYER İLERLER. HER RÜTBE ARASI + 500 TL MAAŞTIR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇALIŞMA SAATLERİ/VARDİYA SAATLERİ ;

GÜNLÜK ÇALIŞMA 8 SAATTİR. HAFTADA 1 GÜN İZİN. PARMAK İZİ SİSTEMİ OLDUGU İÇİN 1 DK FAZLA ÇALIŞSANIZ O PARAYI SİZE ANINDA ÖDÜYORLAR. GÜNLÜGÜ ORTALAMA 32 TL (8 SAAT) GELİYOR. BAYRAMLARDA,ÖZEL GÜNLERDE X2 KATI PARA ALIOSUNUZ.

YEMEK SİSTEMİ/PUANLA YEMEK ALIMI

YEMEK SİSTEMİNDE TÜM RESTORANLARIN HAKKI 14 PUANDIR. BU PUANLAR SONRAKİ GÜNE DEVREDİLEMEZ. O GÜN İÇİNDE KULLANILMASI ŞARTTIR. PUANLARA KARŞILIK GELEN YEMEK LİSTESİ ÖRNEGİ ;

KARIŞIK TÜM RESTAURANTLAR PUAN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDR ;

- ET BURGER 5 PUAN
    -TAVUK BURGER 4 PUAN
    - 1 DİLİM PİZZA 5 PUAN
    - ORTA BOY PATATES 3 PUAN
    - COLA-ICE TEA-YEDİGÜN-FRUKO ORTA BOY 1 PUAN
    - SOGAN HALKASI 8'Lİ 5 PUAN
    - ACILI KANAT ADET 3 PUAN.
    - SU 1 PUAN

EDİT = İŞE NASIL GİRİLİR SORUSUNA HIZLI BİR CEVAP ;

İŞ BAŞVURUSU NASIL OLMALI = İ ŞE GİRMEK HELEKİ YAZA YAKLAŞILDIGI ZAMAN ÇOK ÇOK KOLAYDIR. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZ FİRMAYA GİDİP, MÜDÜRLE GÖRÜŞME TALEP EDİN. ANCAK EN ÖNEMLİ ŞEY ERKEN GİTMENİZ. AVM İSE 10.00'DA AÇILDIGI İÇİN 11'DE GİDİN HEMEN. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZİ BELİRTİN. ZATEN ELEMAN SIKINTISI OLDUGU İÇİN HEMEN KABUL EDİCEKTİR. SİZDEN , NUFUS CÜZ. FOTOKOPİSİ, SAGLIK BELGESİ,ÖĞRENCİ BELGESİ, SABIKA KAYDI ,İKAMETGAH + 4 RESİM İSTİYOR. BUNLARI TAMAMLAYIN TESLİM EDİN. 3 GÜN İÇİNDE SİGORTANIZ BAŞLAR VE İŞBAŞI YAPARSINIZ . TEK TAVSİYEM BURGER KİNG'TEN UZAK DURUN. YAPILCAK İŞ DEGİL ÇOK YOGUN.

BURGER KİNG/SBARRO/POPEYES/ARBYS  - ÇALIŞMA SAATLERİ/MAAŞ SİSTEMİ/KARİYER TABLOSU/YEMEK SİSTEMİ

Part Time Çalışma Saatleri Nasıl ?
    Ne Kadar Maaşı var ?
    Saati Kendi Programımıza Göremi Ayarlıyoruz Onlarmı ?

4 saat part olr işte. müsait saatlerini söylersin, eleman lazımsa alırlar. günlük 32 tl. aetk kaç gün çalışırsn o kadar para alırsn.

Alıntıları Göster
    Burger King Asistan müdürlük teklifi aldım, 3 aylık eğitimden sonra asistan müdürü olarak işe başlayacağım, eğitim sürecinde 1450, asistan müdür olunca 1650 lira gibi bir maaş alacağım söylendi. Primler vs 1700'ü geçiyormuş. Merak ettiğim bu 3 aylık zaman zarfında ne gibi eğitim göreceğim, hamburger yapıp paspas mı çekeceğim, yoksa ciddi bir eğitim mi alacağım ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Burger King Asistan müdürlük teklifi aldım, 3 aylık eğitimden sonra asistan müdürü olarak işe başlayacağım, eğitim sürecinde 1450, asistan müdür olunca 1650 lira gibi bir maaş alacağım söylendi. Primler vs 1700'ü geçiyormuş. Merak ettiğim bu 3 aylık zaman zarfında ne gibi eğitim göreceğim, hamburger yapıp paspas mı çekeceğim, yoksa ciddi bir eğitim mi alacağım ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

asistan şuan 1700 küsür alıyor. eğitim ürün gramajları,nasıl yapılıcakları, müşteri ile irtibat v.s konuları içeriyor. paspas, bulaşık v.s gibi şeyler tabiki yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

asistan şuan 1700 küsür alıyor. eğitim ürün gramajları,nasıl yapılıcakları, müşteri ile irtibat v.s konuları içeriyor. paspas, bulaşık v.s gibi şeyler tabiki yok

Alıntıları Göster
    Popeyeste yarın evrakları teslim edicez de bu işte zorlanır mıyız hocam ? Öğrenciyiz saatleri okula göre ayarlayabilir miyiz? İkinci öğretimiz zaten. Kasa çok zorlar mı? Şipariş falan alma kolay öğrenir miyiz işi ? Bende genelde hep bir korku olur bu kasa işinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TavoKarub

Popeyeste yarın evrakları teslim edicez de bu işte zorlanır mıyız hocam ? Öğrenciyiz saatleri okula göre ayarlayabilir miyiz? İkinci öğretimiz zaten. Kasa çok zorlar mı? Şipariş falan alma kolay öğrenir miyiz işi ? Bende genelde hep bir korku olur bu kasa işinde.

zorlanmazsın dersem yalan olur. öyle bi gerizekalı müdür denk gelio ki uğraşıp duruosn. şans işi çok iyi insanlarda gelebilir. saatler tamamen müdürün insiyatifinde. 2. öğretimsen. sabahki vardiyaya gelirsin. tabi fix bi sabahçı yoksa . kasada bişey yok ztn. hngi ildesin bilmedigmden yogunluk hakkında birşey diyemiyorm. ancak kasada - çıkınca müdür senden kesebilir şirket prosedürü bu yönde. ama idare ediolar genelde kesmiolar maaşından
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TavoKarub

zorlanmazsın dersem yalan olur. öyle bi gerizekalı müdür denk gelio ki uğraşıp duruosn. şans işi çok iyi insanlarda gelebilir. saatler tamamen müdürün insiyatifinde. 2. öğretimsen. sabahki vardiyaya gelirsin. tabi fix bi sabahçı yoksa . kasada bişey yok ztn. hngi ildesin bilmedigmden yogunluk hakkında birşey diyemiyorm. ancak kasada - çıkınca müdür senden kesebilir şirket prosedürü bu yönde. ama idare ediolar genelde kesmiolar maaşından

Alıntıları Göster
    2 seneye yakındır calısıyordum süpervizor olarak askere gittim bıraktım.
    simdi tekrar girdim.
    burger king aslında eglencelidir ortam olarak vs. bizim restorant o sekılde idi.
    insana insan gibi davranan yönetici ve calısanlar olduktan sonra is ne kadar zor olsada takmıyorsunuz makara kukara geciyor vakit

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Ortam güzel olduktan sonra en ağır işler bile hafif geliyor insana. Kendimden biliyorum :)
  • Gittim bugün görüşmeye eleman alamıyoruz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

Gittim bugün görüşmeye eleman alamıyoruz dediler

hepsini dolaş. sbarro-popeyes-burger-usta dönerci v.s
  • quote:

quote:

Hayır almadılar. Burger king hariç sordum fast food restaurantlarına sbarro arbys popeyes...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yönetici adayı ne kadar alıyor , önerirmisin ? ayak işleri mi yaptırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

quote:

4 yıllık üni mezunuysan iyi olr. ozaman az çok rahatsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 4 ne fark ediyor ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 4 ne fark ediyor ki

birinde müdür, 2 yıllıkta müdür yardımcısı olarak bşlşıon. 350 de maaş farkeedio

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 4 ne fark ediyor ki

birinde müdür, 2 yıllıkta müdür yardımcısı olarak bşlşıon. 350 de maaş farkeedio

Alıntıları Göster
    hocam asistan müdürü olarak işe başlıyacak birisi çalışacağı yeri kendi seçebiliyomu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 4 ne fark ediyor ki

Dostum 3 aylık eğitimin sonunda olacağım vardiya müdürü ne kadar şu an için maaşı?

• quote:

Orijinalden alıntı: freestylermode

hocam asistan müdürü olarak işe başlıyacak birisi çalışacağı yeri kendi seçebiliyomu ?

başlıcagın yeri seçersin ama belki 1 hafta snra bile seni başka şehire yada başka ilindeki restorana gönderebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freestylermode

başlıcagın yeri seçersin ama belki 1 hafta snra bile seni başka şehire yada başka ilindeki restorana gönderebilir.

Alıntıları Göster
    4 yillik popeyes restoran muduru calisani idim 6 ay oncesine kadar. akliniz varsa tab gida sirketlerinde sorumlu mudur olmazsiniz. prosedurler, maliyetler, sayimlar, ivirlar zivirlar sizin sosyal, ekonomik, fiziki tum hayatinizi olumsuz yonde etkiler. akli olan bu sirketler de zaten calismayi tercih etmez

• Part time calisma sekilleri ve ucretler nedir acaba ? Kykdan kredi alan biri, kredi kesilmeden calisabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

Part time calisma sekilleri ve ucretler nedir acaba ? Kykdan kredi alan biri, kredi kesilmeden calisabilir mi ?

kredi kesilebilir. ama bir arkadaş kesilmio diodu bizim restoranda çalışan. part time zor herkes almaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.