Bildirim
Burger King .. Siparişi vereli 1 saatten fazla oluyor . :@
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
burger king'i ara -
hiç alma læ buz gibi olmuştur o geri gönder bence burger iyice bozdu -
nick konu utanmazlığı -
Benim 20 dakikada geliyor siparişlerim eskiden 1 kez başıma geldi şikayette bulundum artık zamanından bile erken geliyor.
Aynı şikayeti Mc içinde yaptım şimdi sıra gelmedi Mc'e. -
burger yolda kokmaya başlamıştır et,açıkta kaldımı kokuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon
nick konu utanmazlığı
-
kapıyı çalınca açma, sende onu (dolayısıyla onları) beklet -
Bence alma geri gönder. -
doğru bencede kapıyı açma geri dönsün bastardlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Benim 20 dakikada geliyor siparişlerim eskiden 1 kez başıma geldi şikayette bulundum artık zamanından bile erken geliyor.
Aynı şikayeti Mc içinde yaptım şimdi sıra gelmedi Mc'e.
Eskiden bende de öyleydi hocam.2 gün önce sipariş verdim 25-30 dkda geldi. Bugn nednse böyle oldu..Aradım adam restoranla konuşacam sizi aricam fln dedi..Aradı az önce sipariş çıkmış birazdan teslim edilicek fln dedi.. Bakalım. -
geldiginde içeri davet et veeee
parçala onu şampiyon -
Yemeksepetinden verdiysen siparişi yorum yaparken bir güzel azarla.Yemek sepeti bizzat uyarıyor onları.Bana arayarak haber vermişlerdi Burger King'i şikayetiniz üzerine uyardık falan diye.Bir dahada öyle bir şey başıma gelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowStep
Yemeksepetinden verdiysen siparişi yorum yaparken bir güzel azarla.Yemek sepeti bizzat uyarıyor onları.Bana arayarak haber vermişlerdi Burger King'i şikayetiniz üzerine uyardık falan diye.Bir dahada öyle bir şey başıma gelmedi.
Benim 2 defa Mc Donalds siparişim 1 saat 20 dakikada geldi puanların hepsini 1 verdim.Yemeksepetinede şikayetimi ilettim.Mcdonalds Genel Müdürlükmü ney öyle birşeyden aradılar müdürüde biraz azarladım küçük düştüm falan diye adam çok ezildi -
Nickin ile çelişiyosun -
verdiğin saat çok yanlış dostum artık motorlarada trafik var istanbulda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X