Şimdi Ara

Burger King'te ikinci içecek 5 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yeni bardak iste verirler kasadakilerin bardağın peşine koşacaklarını düşünmüyorum olmadı de bardağı yeniler misiniz içinde buz var buzsuz içiyorum vs. bi dh ölücüsü çözüm yolu bulur 

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

kaç yaşındasınız bu çöplere para veriyorsunuz hala aynı paraya doğal hamburger var ayrıca boykot edin biraz arkadaşlar. bakın ufak tefek şeyler için euro cup ta nasıl geldiler milletimizin üstüne. biraz yerli marka tercih edin. alıntılayıp cevap da vermeyin

Ne için kimin için boykot? Şu doğu akdenizdeki doğalgaz sahasında Türkiye'yi saf dışı bırakmak için Fransayla anlaşan, topraklarını para karşılığı elleriyle İsraillilere satan malum arapları savunmak için mi ? Burada boykot değil ibret alınır. Malum biz de şuan araplara varımızı yoğumuzu satıyoruz. Kendine daha mantıklı hayat amaçları bulabiliyor olman lazım madem yaşın bu kadar büyük.

Ayrıca sana ne milletin kaç yaşında ne yediğinden? Ülke ekonomisini burada sıcak fırsat kovalayanlar mı belledi? İnsanlar şu berbat ortamda ucuza bişeyler almaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 17 Temmuz 2024; 18:48:14 >

• serkhann S kullanıcısına yanıt
    1 ay önce soğuk latte kahve almıştım 40tl olmuş bir firtta bitti buzları kaldi acaba beni mi yediler dedim o kadar az mi oluyordu aklim almadı 😦
    Bu yenileme olayını subeler hiç söylemedi hırsımı gidip soğuk kahve ile alayım verirlerse kac kez yeniliyoruz göze batmadan 😀
  • Kassady kullanıcısına yanıt

son 1 senede ispanya, almanya, hollanda ve fransada mc ve bk yedim. inan oralarda bile o markalar hiç güzel değildi. yemeden önce bir tek bizim ülkede kötü sanıyordum. bir tek barcelonada yediğim little caesars mükemmel çıktı. kasiyere sordum "büyük boy margarita pizza ne kadar?" diye. o da "bizde pizzalar tek boy dedi. büyük orta küçük vs. yok." şaşırdım bu duruma. neyse pizzalar hazır olunca eleman kutuları elime bir verdi. beklediğimden çok ağırdı. yere düşürecek gibi oldum kutuları. meğerse adamlar yarım kilo kaşar ve garnitür atmış pizzaya bol kepçe  akşam 5.30 da yediğim pizza sabaha kadar doyurdu. bizim burda LC ve dominos türevleri kuru hamur boş pizza yediyor bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Temmuz 2024; 20:38:43 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

bK ve mc donaldsta malzeme kalitesi bence Türkiyedekilere oranla daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.