Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. benimde niyetlendiğim ama sermaye bulamadığım bir kol. yerimizi alalım. yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyorum.
  • İyi yapmışsınız. Bu devirde paranın olduğu yere kurulmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine madem sermaye var daha buyuk duşunun? Hazıra konmak yerine kendi markanızı yaratın. O marka ismine dokeceğiniz parayıda reklamlara dokun birkaç yıl zararına iş yapın insan çekmek için? Sonra millet gelsin sizden franchising alsın. Ah bi sermayem olacaktı be planlarım vardaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaydurugububak -- 5 Ağustos 2014; 23:39:30 >
  • Gaydurugububak kullanıcısına yanıt
    İşleyen düzene o kadar kolay çomak sokamazsınız. Tabi kastettiğiniz bulgur salatacısı çiğ köfteciler değilse.

Ayrıca bu devirde bikaç sene zararına çalışmak her babayiğidin harcı da değildir. Eritmekten gocunmayacağın bir sermayen olacak, hatta batsan da seni üzmeyecek sermayen olucak.

Yani dediğiniz gibi ah param olsa fikir çok ile yürümüyor bu işler malesef. Ticaretin şakası olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

Sen firmaya kasadaki parayı yolluyorsun, o ne kadarını sana yolluyor? Aylık ortalama ciro ne kadarmış ?

Royalty fee kasa çıkışı %10 max para alırsın

100tl %10 tabi daha ince hesapları var

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Bunun yerine madem sermaye var daha buyuk duşunun? Hazıra konmak yerine kendi markanızı yaratın. O marka ismine dokeceğiniz parayıda reklamlara dokun birkaç yıl zararına iş yapın insan çekmek için? Sonra millet gelsin sizden franchising alsın. Ah bi sermayem olacaktı be planlarım vardaaa..

Dostum öyle kolay değil

Insan bildiği markaya yöneliyor gerçekten

Heryerde bu var

Makarna al -- filiz Yada Nuhun Ankara

Baklagil al - reis

Dondurma - algida

Deterjan - ariel

Yumuşatıcı - yumoş

----

Şimdi kot işine girelim

Mavi var
    Collins var
    Şu var bu var

Ben desenki atıyorum ponçik diye kot firması açtım girdim avm ye kim gelir bana

---

Hazır firma isim belli müşteri belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Yok ne yazikki öyle değil

Örnek günde kazandın 10 tl yatırıyorsun ana merkeze havuza

Onlar senin hesaba 4 tl veriyor

Keşke bütün para bana kalsa nerdeee

işte kapitalizmin özeti en baştaki adam hiçbir şey yapmadan %60 ı alıyor
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    ilk 5 yıl bittikten sonra ayda 15min hedef 23 benim için

• Orijinalden alıntı: Cihan

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Birden fazla franchise genelde
    Şimdi Antep de git adama burger ye de adam yermi??

Kebap varken ??

öyle bir yiyorki(antepte yaşıyorum)

hatta nedenlerini yazayım:

1-fast food ucuz(antepin moron esnafı yüzünden kebap fiyatları uçtu ortalama bir porsiyon kebap+ayran için 17-18 lira vermek zorundasın)
    2-insanlar özenti sucuklu pideye yüz çevirir dominosun dandik sucuklu pizzasına 2 kat para verir adam bilmiyorki almanyadaki adamın yediği menünün yanında kendininki çöp--millet dese inanmazdım 3 gün önce almanyada burger kinge gidince anladım adamlar bir patates veriyor türkiyedeki yanında saman kalır abdde fakir halk fast fooda yöneliyor fakat orada bile sınırsız kola+düzgün patates ile veriliyor

ki oradaki adam yerli restoranta gitse avrupada 10 euro(çoğu ülke için oldukça iyimser rakam) abdde 15 dolardan aşağı hesap ödemez fakat fast food olarak türkiyedeki aynı menüden az daha fazla yada aynı parayı verip karnını doyurabilir

ve şunu net bir şekilde söyleyebilirim türkiye mcdonalds ve özellikle burger kingde olan o rahatsız edici yağ kokusu ne birleşik arap emirlikleri ne almanya nede çek cumhuriyeti şubelerinde var patatese bile sinmiş o koku ne hikmetse birtek türkiyede var zaten o virüslü et skandalından sonra mecbur kalmadıkça burger kingden yemiyorum mc donaldsa da pek uğramam

3-kolay ulaşılabilirlik avmlerin food courtları fast food işletmesi dolu kebapçılar da arada açıyorlar fakat standart tutturamıyorlar ve pahalılar

birde o dandik menüleri almak için uzu

• Hayırlısı olur İnşallah hayırlı kazançlar nasip etsin Allah..
  • yer neresi acaba çalışmaya gelirim belki
  • bk o kadar az mi kazaniyor ben genelde bildigim bi kac avmde cidden cok cok iyi is yapiyor neredeyse gitmedigim avm yok hepsindede bk var tabi caddelerdeki bazi yerlerde iyi is yapiyor amerikada bile bi caddece 5 hamburgerci yoktur eminim bizim burda 5 tane var mc ve bk trde sirf havasina gidiyor herkes kucuk buyuk benim calistigim yer 500k ciro yapyor aylit bazen daha fazla yani sizin bk 5 yilda kurtariyorsa bence cok gereksiz olmus basvurunuz evet gida sektorunde her zaman para vardir ama su anda en iyi yatirim giyimde dunyaca unlu markalarin distributorlugunu yapmak en iyisi yada trde ki iyi bayan giyim markalarida cok cok iyi kazaniyor onemli olan aslinda mekan saglam olunca her turlu kazaniliyor(taksim,bebek,kadikoy vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodbrok

hocam siz sadece yoneticekmisiniz yoksa kasiyer falanda olacak misiniz yonetecekseniz cok guzel temiz is ayni insaat muhendisi olup 3-4 ev kiralayip calismamak gibi

merakimi bagislayin . İnsaat muh. olup 3-4 ev kiralayip calismamak gibi derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 6 Ağustos 2014; 0:27:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım olumlu bir yatırım olur ve kat kat kazanç sağlarsınız.

Benimde kendi planlarım düşüncelerim var ama önce çok büyük bir mucize lazım Süper Loto
  • zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış lafı ne kadar doğru dimi
    konu popüler
  • Burger king

Gercekten cok iyi bi tercih

Ama avm deil restorant olarak acarsaniz !

Burger kingde calisirken hafta ici restorantta en az ciro 7 bin tl

Hafta sonu 17 bin tl ye cikiyor
    Sadece dondurma makinesi 2 bin tl yaptigini biliyorum ve bu restorant ilk 1 ayda bu tabloya ulasti :)

Ama avm acarsaniz rezalet !

Avm de calisan arkadaslarimin soyledigine gore

Avm de hafta ici maksimum 2 bin tl
    Hafta sonu maksimum5 bin tl yapior

• MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımda dediğim gibi bende yemiyorum

Ben çorba içen biriyim sulu yemek yerim osmanlı tarzı

Burger mi kuzu şişmi dersen

Kuzu şiş derim dürüm derim

Evet etler farklı pınarın eti ile Amerikan danası eti bir değil

Bu cola da bile var abd colası ile Türkiye bir değil

• smail14 S kullanıcısına yanıt
    Bize sunulan yerler arasında restourant cadde üzeri ne yazıkki pek parlak gelmedi

------

Şimdi İstanbul'da Cevahir iyi trump kötü

Cevahirin yanı cadde iyi istinye

Eyüp merkez cadde restourant kötü forum ist avm iyi

Bölge bölge değişiyor

• quote:

Bize sunulan yerler arasında restourant cadde üzeri ne yazıkki pek parlak gelmedi

------

Şimdi İstanbul'da Cevahir iyi trump kötü

Cevahirin yanı cadde iyi istinye

Eyüp merkez cadde restourant kötü forum ist avm iyi

Bölge bölge değişiyor

Anliyorum

Umraniye son durak dan bagsediyordum :)

Abi bence vaz gecmelisin bu isten :)

Bizim peder gibi mutahit ola bilirsin

Bilgim yok diyorsan bir isi bilene parasiyla yaptirirsin parani katlarsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

1.2 trilyonla gayrimenkul alsan 5 bin civari kira alirsin ayda. Burgerde elinize net gececek para 8-10 binin ustundeyse dusunmeyin cok iyi yapmissiniz.

Mühendis olsam mütait olmak da çok iyi

İşi bilsem yaparım

Daire başı max 50 bin harca sat 250 ye

Bence iyi para

Ev yapmak bina yapmak apartman dikmek

İyi para getiriyor

----

Aslında para üretim de satmak da değil

Fırın mı kazanır bakkal mı yoksa unu satan mı

hocam yok mu size yardimci olacak muhendis,yapi denetim,muteahhit .Bir sure yanlarinda calisin isi anlar muteahhitlikle daha iyi para kazanabilirsiniz. Yalniz çöküş bir depreme bakar

ayrica taksi hat alabilirsiniz iyi prim yapiyormus aylik getirisi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 6 Ağustos 2014; 0:44:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.