Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar çoktan satıldı toptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

600 bin burger için çok iyi bir rakam gibi geldi bana.

dolar diyo ama
  • Harfiyat işinde para var

Dozer kamyon taşıyıcı kırıcı delici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600k dolar verip de aylık 20-30 lira getirecekse afedersiniz ama büyük budalalık ediyorsunuz...

Bakın şu an keçi yetiştiriyorum 40 000 lira ile işe girdik. bir yıl sürüyü büyüttük şu an senelik 50 lira bırakıyor bize. Artı daha devlet teşviği vs almıyoruz bile sadece peynir satıyoruz ve keçi satıyoruz. Önümüzdeki yıl bırakacağını düşündüğümüz 85-90 lira bu net kar tabi tüm masraflar çıktığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 6 Ağustos 2014; 0:55:22 >
  • bir tane tanidigimiz var 3-4 tane luks ev kiraladi calismiyor evde dolaniyor ailecek istedikleri her seyi yapiyorlar aylik kira geliri yetiyor onlara arada sirada ofise gidiyor diger dairelere talip olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smail14 S kullanıcısına yanıt
    Ev yapmak herkesin harcı olmamalı parası olan müteahhit oluyor

Şöyle mezitli deki evlerden yapıp istanbulda

Parası mezitli gibi olsa

---

Istanbul da en kötü ev genelde hepsi kötü 200 bin çekiyorlar

Ama ev dediğin öyle olmaz

----

Hakkını vermek lazım dediğin gibi deprem olsa o kadar ahı nasıl alayım ölsem iyi

• Allah daha çok versin

Bizde ailece birkaç iş var kuyumculuk tekstil oto galeri ve gıda

Kısmet her geçen zaman devir değişiyor

Bizde yön çizeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

600k dolar verip de aylık 20-30 lira getirecekse afedersiniz ama büyük budalalık ediyorsunuz...

Bakın şu an keçi yetiştiriyorum 40 000 lira ile işe girdik. bir yıl sürüyü büyüttük şu an senelik 50 lira bırakıyor bize. Artı daha devlet teşviği vs almıyoruz bile sadece peynir satıyoruz ve keçi satıyoruz. Önümüzdeki yıl bırakacağını düşündüğümüz 85-90 lira bu net kar tabi tüm masraflar çıktığında.

Hocam ben de babamı böyle bir işe teşvik etmek istiyorum ya bağ bahçe ya da hayvancılık düşük bütçeli ana paralı 40-50 gibi sizin zorlandıgınız noktalar neler ve geçmişiniz var mıydı bu konuda

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Gerçekten zengin değilim bana göre Zenginlik

Kendi marka değeri olmak

Vakko mesela

Onlar gibi olsam Zenginim derim

• ben birgün taksiye bindim adam taksi ve plaka sahibi çıktı bir ara adamı kaçırsam ne kadar fidye alırım diye düşünmedim değil...

Adam 1.5 trilyonu taksiye bağlamış, diyor ki ayda 6000 geliyor bana.
  • Biz üç kuruşun hesabını yaparken adam 600bin, dolar diyor birde

Birde yazını cümlenin altına değilde cümle sonundan devam ettirsen daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 6 Ağustos 2014; 1:08:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

600k dolar verip de aylık 20-30 lira getirecekse afedersiniz ama büyük budalalık ediyorsunuz...

Hocam ben de babamı böyle bir işe teşvik etmek istiyorum ya bağ bahçe ya da hayvancılık düşük bütçeli ana paralı 40-50 gibi sizin zorlandıgınız noktalar neler ve geçmişiniz var mıydı bu konuda

Daha önce hiç tecrübemiz yoktu ufak bir araştırmadan sonra hadi yapalım dedik. Keçiden verim almak istiyorsan yeminden kesmeyeceksin ve düzgün şartlar altında besleyeceksin başka sıkıntı yarataacak kısmı yok. Şu an elimizdeki tüm peyniri satabiliyoruz, hatta iki üç katı üretin onları da alırız deniyor piyasa aç yani. Bunun yanında mesela sizin gibi işe girecek olanlara da keçi satıyoruz onları saymıyorum ben kar diye, yemek üzeri tatlısı gibi düşünüyorum.
    Bu işte sadece hile yapmayacaksın %100 keçi peyniri diye satıyorsan içinde bir damla bile inek sütü olmayacak mesela. Piyasada keçi peyniri diye satılan ürünlerin hemen hemen hepsinde inek sütü oluyor. Özellikle marketlerde kaplarda satılanların hepsi %40 keçi sütü vardır veya yoktur.
    Keçinin tek problemi herkesin sevmemesi, sevmeyen yemiyor sevense keçi peynirinden başka şey yemez mesela.
    Yemine de çobanına da para veriyorum kendim uğraşmıyorum o konularda. Ben daha çok pazarlama ve planlama kısmını yönetiyorum gibi düşünün. Ona rağmen dediğim gibi iyi para bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 6 Ağustos 2014; 1:14:38 >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    O işte de para çok tabi

Matild manukyan kadar taksi plakan varsa (rahmetli 2001 de öldü)

• Abi ben de şuan oralarda takılıyorum evet şuan burger king iyi iş yapıyor 5 yıl daha belki iş yapar ama ben 5 yıl sonra şuan ki kadar iş yapacağını düşünmüyorum bunda 5 yıl önce açmış olsaydınız şuan acayip karda olurdunuz fakat yanlış anlamadıysam 10 yıllık bir şey ve ben 10 yıl sonra ki karınızın bu işe 1.200.000 tl para yatırma riske değeceğini düşünmüyorum
  • Crag Drag kullanıcısına yanıt
    Dostum Mercedes in en iyi full arabaları ne kadar

Adam var 1 trilyona Mercedes alıyor sadece

Ben en azından iş kurmak amacındayım

Ciddiyim isteyen baksın 1 trilyondan fazla tutan Mercedes in Türkiye'de arabası var

• bu devirde en çok karlı iş bunlar zaten
    insanlar dolu dolu geliyor fast food lokantalarına özellikle bk ve mc bizim de bütçe kısıtlı olduğu için simit sarayı için firmayla görüşücez
    yani bu işten para kazanamama gibi bir olay yok şimdiden hayırlı olsun hocam
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Kısmet artık bir yerden bir yere işler değişiyor

• Baksana hayat çok mu güzel lan ?
  • Valla zor işler. Allah kolaylık versin. Bizde Dominos açtık 850bin tl harcadık. 1,5 ay oldu. henüz cebimize para girmiş değil :) Bu işler hemen kazanç vermiyor malesef biraz zaman istiyor. Kısmetse ikinciyide açıyoruz bir kaç aya. Bakalım eylül ekimden sonra umutluyuz.
    Burger King, Dominos gibi firmaların çok yüksek royalty reklam gideri vs gibi kesintileri var. işte royalty, reklam gideri, eleman paralarıi kira, elektrik doğalgaz, yakıt, ek masraflar vs derken eline kalan %10-15 oluyor maksimum.
  • Neden burgerking aynı kalitede hatta daha kaliteli malzemeler kullanarak kendi markanızı oluşturmak daha uygun daha eğlenceli olmazmı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.