Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Hocam merhaba size bolca sorum olacak bu franchıse işlerini takip etmeye başladım.Özellikle birden fazla işi bu yolla takip etmek çok çok iyi bişe.
    Ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada da burger,mc var ancak tabi ilerde farklı ihtiyaçlar dolacağı için sorularım olacak.
    Hırsızlık zor dimi işyerinde?
    küçük bir ilçeye ne önerirsiniz? rent a car,çiğ köfte ,döner, vs doldu ancak kuru temizlemeci yok öneriniz var mı ? yani kısa sürede kar getirecek ?
    mesela ist a 600 bin $ iken bir ilçeye verilen fiyat farklı mı ?
    Birde alışveriş merkezleri hakkında bilginiz var mı ?(bim kipa carrefour vs ) ?

Birden fazla franchise genelde sulu yemek Yada ızgara tarzında oluyor

Ama bir işte iyi olmadan hepsine girmek büyük kumar

Para batabilir , parayı geç sağlığından olursun.

Açgözlülük iyi değil

Profesyonel iş hayatı affetmez direk atar gider seni

--

Küçük ilçe dedin

Araştırma fizibilite çalışman lazım

Tad lazım

Şimdi Antep de git adama burger ye de adam yermi??

Kebap varken ??

-----

Hırsızlık kolay bence

Para çalma yediğin hamburgere fazla köfte koy mesela buda hırsızlık

Tanıklara sosları bedava ver Buda hırsızlık

Yada sandi parası al bkol ver :)

Yada sürekli işe geç gel Buda emek hırsızlığı

Bence hırsızlık olur yapmak isteyen yapar

Ben zaten müdür ile oturup konuşucam yok günlük 1 hamburger yok ufak menü ye

Ailemde izin verirse açıkçası çok abartmamakla beraber yesinler ne yerlerse

O kadar mal satarken hangi yüzle elemana küçük boy hamburger ye diyebilirim desem arkamdan küfür eder gidip çaktırmadan yer fazla fazla bu yüzden çalışanın hakkını vermek lazım

Tabi triple burger yemesin günde 4 tane çatlar :) personel kilolu olmamalı.

---
    Kuru temizleme de bence çok para yok tabi araştırmak lazım

Bakırköy etiler de çok satar

Eyüp Gaziosmanpaşa da hiç müşteri bulamazsın

Yani semt çok büyük faktör parası olan iyi giyinen kişiler tercih eder

Halı yıkama desen araba yıkama desen hani güzel yerde para bırakır aynı anda

Otobüs minibüs ticari binek gelen çok olur işlek caddedir arkadaşın dostun vardır çevren vardır gelirler

----

Evet 600bin $ fix değil

850 ye kadar rahat çıkıyor

-------
    Bim kipa Carrefour evet bilgim var yanlız..

Bim ufak nere gitsem 200 mt kare var yok

Kipa büyük

Carrefour büyük

Ama onlar tekel sanırım yani Carrefour açamazsın

------

Burger işi çocuk işi parayı bırakan çocuklar
    Neden bedava oyuncak veriyorlar düşündün mü ??

O oyuncakları alan çocuklar akıl olarak burger e yöneliyor bilinç altı zehirleme

Hipnotize oluyorlar resmen

Bu yüZden hep çocuklar için menüler oyuncaklar sinema bileti vs çıkar

Anne baba bile çocuk burger istiyor diye hadi biZde yiyelim diyor

Ben şahsen hamburger çok çok nadir yerim
    Genelde çorba içerim etli yemek

-----
    Umarım bütün sorulara cevap vermişimdir

hocam elemanlar pek yemek yemez ztn icecek icer onuda genelde sınırsız bırakıyolar su zaten.

bi arkadaşım çalışmıştı oradan biliyorm o konuda pek sıkıntın olcanı sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

2-3 senede anaparayi cikartip kara gececegini iddia edenler olmus. acaba hayatlarinda hic ticaretin icinde bulundular mi? kabaca ayda 30 milyar kar eder yaw demekle olmuyor o isler.
    @cihan hayirli olsun. ama doldurusa gelmeyin. mumkunse ana sirketin verdigi fizibiliteden baska bir inceleme de yaptirin.

vergi levhalarını incelerim hocam ben trilyon ödeyen var örnek taksim
  • Forumdan gelenlere ikram var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pek öyle hissetmiyorum

En son ne zaman eğlendim pek aklıma gelmiyor

Para olunca kadın oluyor

Kadın parayı çok sever rahat buluyorsun ama gönlünden geçen gecelik değilse ki ben pek öyle şeylere bulaşmam

İçki desen çok nadir ayda 1 kez en fazla 2

Sigara nargile yok

Ot gibi yaşıyorum ben :) çiçek açıcam

Geçen gün dedim bi Rc araba alayım benzinli parkta bahçede babam direk 31-32 yaşına geldin ne var bu oyuncaklarda

Yani anlayacağın pek yaşayamıyorum

Sistemin kölesi oldum (aile)

Hocam sen sistemin kölesi olduysan biz ölelim

• quote:

Yok müdür şef şef yrd eleman hepsi ana firmadan gelecek onlar cv veriyor şu şöyle bu böyle sende oturup konuşuyorsun

Mesela bayan müdür istedik yardımcılarda bayan olsun dedik

Çalışanlar erkek müdürlerden çektiklerini söylüyorlar

Ayrıca bayanlar daha titiz ince düşünür

Her personele eşit davranılmasını isterim zaten aldıkları para yapılan işin altında

Para az iş çok yazık

Tutupta size 2000 tl vericem de diyemem döngü bu şekilde işte

Öğrenciler vs

aslında tam tersi düşünmeniz gerekirdi.. kadınlar pek iplemiyor işleri, kalabalık restoranlarda neye uğradıklarını şaşırıyorlar.. tavsiyem çalışanlarınızın çoğunluğunu kadınlardan kurmamanızdır. malum iş ağır ve sürekli olduğundan hastayım gelmiyorum şöyle oldu böyle oldu şeklinde sürekli personel sıkıntısı çekilecektir. yetersiz durumlarda grup şefleri personel dengesini tuttururlar fakat atayacakları restoran müdürüne sözünüz geçecekse (pek zannetmiyorum) personel tercihlerinizi net olarak bilmesini sağlamalısınız.. asistan müdürler shift müdürleri özellikle düzgün seçilmelidir. alınan para beklenen özelliklere göre aslında normal. bi whopper, chckn royal vs. yapmak çok da zor bir iş değil haliyle :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

600 bin burger için çok iyi bir rakam gibi geldi bana.

Ufak tefek masraflarla beraber bi 10-15 bin daha çıkabilir

Aklımda başka bir konu daha var

Avm yönetimi de tmm derse kiralıcaz

En üst kat örnek 5. Kat yemek katı orda varız

Ben dedim ki alt kısım -2 -1 otopark kısımlarına da dondurma milksake gibi su vs hemen al götür bakma ne kadar 1 tl dondurma sandy ne kadar örnek 2.25

Ufak tefek şeyler

Tabi bunun için yaz ayı ideal

Kışın mümkün değil dondurma satmak :)

Kışın kahve cay tatlıda yapabılırsınız otoparkta :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burgerking işinde iyi para yok. geçen 4 sene önce 300bin dolara mecidiyeköye burgurking açtım. ayda 40bin bırakıyor. 40bin çok az para. yetmiyor kardeşim. yatıma mazot almak istiyorum zaten 15bin o tutuyor. iş yok burger işinde. çiğköfteci aç sen. şaka la şaka amele gibi fabrikada çalışıyom. aysonunu getirmenin derdindeyim. yanlış anlama dostum, sistemin kölesi olmuşum demişinde, sen sistemin kölesi olduysan biz neyiz çözemedim Allahaşkına. bu hepimiz için geçerli. insanoğlu hep açgözlüdür. benim gibiler için sen zenginken, senin gibiler içinde ferrarisi olan adamlar zengin. sende kendini fakir görüyosun demekki. hakkında hayırlısı olsun. inşallah yapacağın iş tutar.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    hocam benim babamda çantacı(kuyumculukta). Babamdan başka bu işi yapan yok sanıyordum sizi görünce şaşırdım. Bi de nasıl bu kadar zengin oldunuz? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 bin tlyi git bankaya % 11 faize koy aylık 6 milyar gelcek garanti akarı yok kokarı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

600 bin tlyi git bankaya % 11 faize koy aylık 6 milyar gelcek garanti akarı yok kokarı yok

600 bin $ yazıyor yanlış görmediysem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extuin -- 6 Ağustos 2014; 9:41:08 >
  • Hocam part tıme çalışan birine kaç tl maaş vereceksiniz?? Eylülde istanbulda iş arayacağımda.

• Abi adam Turbolinea'nin parayi bulmus hali gibi degil mi?Yazilarina baksaniza alt alta yazmis adam 1 trilyona mercedea aliyor 1 trilyon para degil falan

Umarim isiniz tutar saglam para kazanirsiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extuin

quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

600 bin tlyi git bankaya % 11 faize koy aylık 6 milyar gelcek garanti akarı yok kokarı yok

600 bin $ yazıyor yanlış görmediysem?

Aynen aylik 10 bin fln verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Hocam part tıme çalışan birine kaç tl maaş vereceksiniz?? Eylülde istanbulda iş arayacağımda.

Elbette tercih yine senin kardeşim fakat maaşları baya düşük , çalışma şartlarının pek iyi olduğu da söylenemez.
  • bende sakaryada avm'de POPEYES'ta çalışıyorum. günlük ciro 3500'ü zor geçiyor. hfta sonları 6 bin civarı. birde bu cirodan kalan kârı direk eline almıyorsan malzeme parasını düşünce bide tab gıda senden kesinti yapıyorsa harbi kötü iş. zaten başlangçta 1.2 milyon ödüon sen bunlara. hala neyin yüzdesini istio açlar. sırf sömürme sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Hocam part tıme çalışan birine kaç tl maaş vereceksiniz?? Eylülde istanbulda iş arayacağımda.

maaşı yine tab gıda belirliyor. franchaise sahibinin kafasına göre yetkisi yok cebinden vermedikçe. ilk giriş yani ekip üyesi asgari ücret alıyor işte. hesab et part time 'ı
  • +500.000 gibi miktar veriliyor ve aylık 10.000 TL kazanç ise yıllık 120.000 yapar bence çok düşük seyyar köftecinin bile aylığı 10.000 den aşağı gelmiyor aylık kazanç 30-50 Bin aralığında olmalı ki iyi para kazanılsın tabi ilk ay ilk yılda bu olmayabilir ama ilerleyen yıllarda bu rakamlar görülmeli zaten yeri geldiği full çeken marka ama aylık gideride az değil net kaç para kalıyor önemli dedim ya full çekiyor bazıları sinek avlıyor bazılarında kuyruk oluyor oturcak 1 sandalye bulamıyorsun neyse sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 6 Ağustos 2014; 11:08:34 >
  • çok yerinde bir yatırım olur. şansen zamanında böyle bir yer açmayı düşündüm. sermaya 4-5 yıl içerisinde kendini çıkarır
    iyi kazanırsınız. yalnız yeri iyi ayarlayın kalabalığın olduğu yerler bu gibi restoranlar için bulunmaz nimettir.
  • zenginler ölsün. dönerciden selamlar
  • Tiffany giyim bayiligini almistim 60 bin teminat yatirmistim 30 bin tl ise anahtar teslim parasi vermistim konsepte uygun olarak yapilmisti. Yaklasik 5 bin gibide nebim programi, fatura yazicisi , barkot vs gitmisti. Calisma sekli ise gelen mallara fatura degil irsliye kesiyorlar. Aylik satilan mallar nebim programinda gorukuyor zaten bu satilan mallarin faturasi ay icinde geliyor. Nakit bende posta yatan paralar ise tiffany hesabina yatar. Ay sonunda toplanan paralar hesaplanir. Nakit fazla kredi karti az ise benim yuzdemden kalan parayi tiffany havale ediyordum. Ama nakit az kk fazla ise onlar bana havale yapiyorrdu. Hicbir urune para vermiyorsun sattigin malin kaarini aliyorsun. Sistem cok iyidi. Insallah sizde aradiginizi bulursunuz Allah utandirmasin.

Ek olarak bilmeyen arkadaslar icin eger anlasmayi iptal edilirse yatirmis olunan teminat mektubu 60 bin yada 600 bin geri aliniyor. Sirkette kalmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 6 Ağustos 2014; 11:16:22 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.