Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

1.2 trilyonla gayrimenkul alsan 5 bin civari kira alirsin ayda. Burgerde elinize net gececek para 8-10 binin ustundeyse dusunmeyin cok iyi yapmissiniz.

Mühendis olsam mütait olmak da çok iyi

İşi bilsem yaparım

Daire başı max 50 bin harca sat 250 ye

Bence iyi para

Ev yapmak bina yapmak apartman dikmek

İyi para getiriyor

----

Aslında para üretim de satmak da değil

Fırın mı kazanır bakkal mı yoksa unu satan mı

O is 50 ye yapayim 250 ye satayimla olmuyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaç kişi calisiyorsunuz ;) yani kendiniz mi iş gücünü hallediyorsunuz yoksa işçi calistiriyor musunuz? Ayrıca modern sistem mi kurdunuz yoksa geleneksel yöntem mi? 40bine çok uygun geldi bana da ondan soruyorum ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu cidden çok yararlı. Merak ettigim bir şey var çantacı nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden hayırlı işler

merak ettiğim bu franchising olayında zarar edilmesi durumunda ne oluyor? (Allah göstermesin) örneğin 3 sene sonra zarar ediyorsunuz önünü alamadınız mecburen kapanacak. o durumda ne oluyor? yani sormak istediğim işin riski nedir
  • Peki en düşük giderle en çok kazandıran işler hangisi?Franchising'de beklediğim kadar para olmadığını gördüm,600 bin $ veriyorsun ve ayda 3000 gelse %10'u senin,bu çok az bir para ve seni ezmiş oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

O paraya inşaat yap-satcılar gelmiş hemen. 50 bin maliyeti abiiiii 250 ye satıyorsun böyle kar mı var diyenler. Arsa maliyetlerinden haberiniz var mı? Kulaktan dolma bilgilerle atlamayın hemen her işe. Elbette inşaatdan çok iyi para kazanan insanlar var. Ama iş yaptırabilicekleri taşeronları var hepsinin. Sürekli iş başındalar, hiç boşlamıyolar. Kaç tane sıvacı tanıyorsunuz? Kaç tane mermerci tanıyorsunuz? Kaç inşaat ustasıyla tanıştınız daha önce? İnşaat işinden para kazanmak için çevre lazım biraz. İşin tabiri ameleliğini yapmak lazım 2-3 sene. Ondan sonra kendinize güvenirseniz girersiniz.
    Burger King mevzusuna gelince inşallah beklediğiniz cirolar gerçekleşir. Her avm dolup taşmıyor artık eskisi gibi. Zorlu bile hafta içi gidip bakarsanız çok sakin. Orda bir restaurant devir alacaktık, olmadı. Adamlar hala arıyolar gelin verelim diye. Çok tutar acayip iş yapar dediğiniz avmler patlıyor. Beklemediğiniz yerler iş yapıyor. Avmde yatırım yapmak riskli bir karar ama tutarsa getirisi çok yüksek tabi.
    Bir de 2-3 sene önce burnundan kıl aldırmıyordu tab gıda. Çok tanıdık sokarsan araya bayilik veriyordu. Verdikleri de avm olursa paket şeklinde veriyolardı. Yani Burger King, Popeyes, Sbarro. Fiyatı da 3'ü için 1 milyon dolardı. Şimdi nasıl durumlar bilmiyorum. Size böyle bir şey teklif ettiler mi? Sadece Burger'ı verirse Popeyes'i, Sbarroyu kim alır işletir, çok mantıksız.

avm ler artık eskisi gibi dolmuyor mu? Her gün Cevahir deyim hiç azalma görmedim
    Cevahir'de ki mcdonalds bayramın ilk günü 300 bin liralık satış yaptı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Hocam merhaba size bolca sorum olacak bu franchıse işlerini takip etmeye başladım.Özellikle birden fazla işi bu yolla takip etmek çok çok iyi bişe.
    Ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada da burger,mc var ancak tabi ilerde farklı ihtiyaçlar dolacağı için sorularım olacak.
    Hırsızlık zor dimi işyerinde?
    küçük bir ilçeye ne önerirsiniz? rent a car,çiğ köfte ,döner, vs doldu ancak kuru temizlemeci yok öneriniz var mı ? yani kısa sürede kar getirecek ?
    mesela ist a 600 bin $ iken bir ilçeye verilen fiyat farklı mı ?
    Birde alışveriş merkezleri hakkında bilginiz var mı ?(bim kipa carrefour vs ) ?

Birden fazla franchise genelde sulu yemek Yada ızgara tarzında oluyor

Ama bir işte iyi olmadan hepsine girmek büyük kumar

Para batabilir , parayı geç sağlığından olursun.

Açgözlülük iyi değil

Profesyonel iş hayatı affetmez direk atar gider seni

--

Küçük ilçe dedin

Araştırma fizibilite çalışman lazım

Tad lazım

Şimdi Antep de git adama burger ye de adam yermi??

Kebap varken ??

-----

Hırsızlık kolay bence

Para çalma yediğin hamburgere fazla köfte koy mesela buda hırsızlık

Tanıklara sosları bedava ver Buda hırsızlık

Yada sandi parası al bkol ver :)

Yada sürekli işe geç gel Buda emek hırsızlığı

Bence hırsızlık olur yapmak isteyen yapar

Ben zaten müdür ile oturup konuşucam yok günlük 1 hamburger yok ufak menü ye

Ailemde izin verirse açıkçası çok abartmamakla beraber yesinler ne yerlerse

O kadar mal satarken hangi yüzle elemana küçük boy hamburger ye diyebilirim desem arkamdan küfür eder gidip çaktırmadan yer fazla fazla bu yüzden çalışanın hakkını vermek lazım

Tabi triple burger yemesin günde 4 tane çatlar :) personel kilolu olmamalı.

---
    Kuru temizleme de bence çok para yok tabi araştırmak lazım

Bakırköy etiler de çok satar

Eyüp Gaziosmanpaşa da hiç müşteri bulamazsın

Yani semt çok büyük faktör parası olan iyi giyinen kişiler tercih eder

Halı yıkama desen araba yıkama desen hani güzel yerde para bırakır aynı anda

Otobüs minibüs ticari binek gelen çok olur işlek caddedir arkadaşın dostun vardır çevren vardır gelirler

----

Evet 600bin $ fix değil

850 ye kadar rahat çıkıyor

-------
    Bim kipa Carrefour evet bilgim var yanlız..

Bim ufak nere gitsem 200 mt kare var yok

Kipa büyük

Carrefour büyük

Ama onlar tekel sanırım yani Carrefour açamazsın

------

Burger işi çocuk işi parayı bırakan çocuklar
    Neden bedava oyuncak veriyorlar düşündün mü ??

O oyuncakları alan çocuklar akıl olarak burger e yöneliyor bilinç altı zehirleme

Hipnotize oluyorlar resmen

Bu yüZden hep çocuklar için menüler oyuncaklar sinema bileti vs çıkar

Anne baba bile çocuk burger istiyor diye hadi biZde yiyelim diyor

Ben şahsen hamburger çok çok nadir yerim
    Genelde çorba içerim etli yemek

-----
    Umarım bütün sorulara cevap vermişimdir

Çok teşekkürler hocam zahmet edip cevap vermişsin ben 18 yaşındayım babam çiftçi ve yedek parçacı bende eczacı olursam üçü iyi para getirecek daha sonra büyütebilir miyim diye kafama takıp duruyorum bu işlerde hoşuma gidiyor dondurmacıdır,kuru temizlemedir,kahve dünyası vs zaten abiminde var bir planı cafe üzerine.
    Peki hocam var mı fikriniz büyük şehirlerde yavaş yavaş tutmaya başlayan bayiliklerden ?

• Zamanında bizim bir abimiz de bu işle ilgilendi. Ne burger ne de Mc olan bir şehir merkezinde açaçaktı. Çok kalabalık ve insan sirkülasyonun çok yüksek olduğu bir caddede. Ancak bulunan dükkanı beğenmediler. Başka bir yer önerdiler o da cadde dışındaydı ve iş yattı. bu olaydan 2-3 sene sonra (geçen sene) Burger kendisi gelip caddede bir binayı komple satın aldı ve baştan aşağı tekrar düzenledi. Şİmdi çatır çatır iş yapıyor. Binaya sanırım 3-4 milyon lira gömdüler. Caddenin potansiyelini görüp bizi saf dışı bırakmak istediklerini düşünmüyor da değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Peki en düşük giderle en çok kazandıran işler hangisi?Franchising'de beklediğim kadar para olmadığını gördüm,600 bin $ veriyorsun ve ayda 3000 gelse %10'u senin,bu çok az bir para ve seni ezmiş oluyorlar.

Ayda 3 bin mi? Matematik zayıf anlaşılan.

• 8 sene içinde, 2000 yılında olduğu gibi bir gecede doların iki katına fırlamayacağı ne malum? Çok riskli.
  • Hocam bu yatırım mantıklı mı pek emin değilim çünkü nerede açıyorsun hala izah etmedin. burger king ve mcdonalds açacaksan yer faktörü çok önemli. Açacağın yer biraz liberal ve kalabalık olmalı. Bunun için en uygun yerler : Beşiktaş,kadiköy,bakırköy. Bunun dışında bu işe bulaşma derim. Kar edersin ama diğer türlü ani batışa da geçebilirsin.
    Ana parayı 4 yılda tamamlarsın diye düşünüyorum. AVMde açman daha iyi olmuş 600bin lira iyi fiyat peşini bırakma derim. Tekrarlıyorum sadece yer faktörü önemli malum sadece firmanın adını kullanacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12680

8 sene içinde, 2000 yılında olduğu gibi bir gecede doların iki katına fırlamayacağı ne malum? Çok riskli.

Dostum risk almadan para kazannılmaz
  • 2006 senesine kadar lokantamda senin kazanmayı planladigin tutarın 2 katını kazaniyordun hey gidi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

quote:

Orijinalden alıntı: 12680

8 sene içinde, 2000 yılında olduğu gibi bir gecede doların iki katına fırlamayacağı ne malum? Çok riskli.

Dostum risk almadan para kazannılmaz

Yaklaşık 1 trilyonu 8 yıl sonra geri ödemeli borç veriyormuşsun gibi düşün. 8 Senede borcu verdiğin insanın ölme ihtimalini gözünün önüne getir. Para daha kısa vadede kendini nötrleyecek birşeye yatırılabilir. Tercih meselesi tabi ben şuan çok sığ bakıyor da olabilirim konuya, hiç yatırım yapabileceğim trilyonlarım olmadı :)

• Hayırlı olsun.Bir ara bizde düşündük ama kendi bildiğimiz işi yapmayı daha uygun bulduk
  • 600 bin diyen arkadaşlar para biriminin lira değil dolar olduğunun farkındalar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Never More

2006 senesine kadar lokantamda senin kazanmayı planladigin tutarın 2 katını kazaniyordun hey gidi günler

sonra ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitball

Mcdonalds ac.

Hijyen sevmeyenler ve kazıklananlar eksilemiş.
  • Galericilik veya emlakçılık çok iyi para bırakır.Bu iki işten birine girişebilirsiniz.Biz de 1-2 seneye galeri açıyoruz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

Hocam bu yatırım mantıklı mı pek emin değilim çünkü nerede açıyorsun hala izah etmedin. burger king ve mcdonalds açacaksan yer faktörü çok önemli. Açacağın yer biraz liberal ve kalabalık olmalı. Bunun için en uygun yerler : Beşiktaş,kadiköy,bakırköy. Bunun dışında bu işe bulaşma derim. Kar edersin ama diğer türlü ani batışa da geçebilirsin.
    Ana parayı 4 yılda tamamlarsın diye düşünüyorum. AVMde açman daha iyi olmuş 600bin lira iyi fiyat peşini bırakma derim. Tekrarlıyorum sadece yer faktörü önemli malum sadece firmanın adını kullanacaksın

600bin lira değil, 600bin DOLAR. yani 1.2 milyon liradan fazla :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.