Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cirodan pay (Royalty Fee): %8

Reklam Katılım Ücreti: %5

Min. Metraj: 300 m2 (AVM içinde 120 m2)

Min. Toplam Maliyet: $700.000 + KDV (yaklaşık) başlamaktaymış.

Franchise çok pahalı olmasına karşın iyi para kazandırabilen yöntemdir.
  • Evet oldukça haklısın

3 senede o parayı çıkarmak imkansız bir hayal

Minimum 5 yıl lazım

Ayrıca evet firmaya güvenip tamam demedik başka yerlede araştırdık belediye muhtar en indesine eski esnafına kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah utandırmasın kardeşim bol kazançlar

ben para türklere gitsin diye yemezdim avmlerde marmaris büfeleri sevmesemde oralara giderdim artık soracam francise mi diye:D
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Part tıme da bana 450 verse yeter zaten öğrenci olucaz 350 de yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

saati 28.5-29.5 tl arası değişiyor kardeşim. hesaplayabilirsin çalışma saatine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

+500.000 gibi miktar veriliyor ve aylık 10.000 TL kazanç ise yıllık 120.000 yapar bence çok düşük seyyar köftecinin bile aylığı 10.000 den aşağı gelmiyor aylık kazanç 30-50 Bin aralığında olmalı ki iyi para kazanılsın tabi ilk ay ilk yılda bu olmayabilir ama ilerleyen yıllarda bu rakamlar görülmeli zaten yeri geldiği full çeken marka ama aylık gideride az değil net kaç para kalıyor önemli dedim ya full çekiyor bazıları sinek avlıyor bazılarında kuyruk oluyor oturcak 1 sandalye bulamıyorsun neyse sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

Dostum öyle düşünürsek

Midyeci pilavcı çok iyi para bırakıyor

Ama %500 kar bıraksa bile sen hiç iş adamıyım pilav arabalarım var 50 tane

Ben böyle duymadın hiç

Herkesin bir şekli var çalışma hayatında

Yoksa az sermaye ile çok para iş yapabilirsin ama sistem farklı

Düşünce değişik.

1 tane burger yerine 200 tane pilav arabası alsam daha iyi olur belki ama çark öyle gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

saati 28.5-29.5 tl arası değişiyor kardeşim. hesaplayabilirsin çalışma saatine göre

Kaç para saati

30tl mi

Günde 3 saat çalışsa ayda ne eder

• Haklısın ama düşün basit bi yemek arası satan adam bile o kadar kazanıyorsa ben yarım milyon oraya gömüyorsam o parayı 1 yılda çıkarmam lazım 10-15 Bin TL için o kadar para gömmek mantıksız bana göre ki yemek sektörü bu bide fast food satıyorsun yıllık ciroyu yazdım oraya ortalamanın çok altına kalıyor bana göre.

Bu işin kaymağını yiyenler çok oldu ve her yerde bi Burger King MC Donalds mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Kaç para saati

30tl mi

Günde 3 saat çalışsa ayda ne eder

günlük demek istedigimi sende biliyhorsun seni franchisingden men ediyorum

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Garip ama bazı restourant sahiplerinin 6-7 dükkanı var

Kabaca 10 trilyon vermişler

Alan 1 dükkan daha alıyor mantığı

Vardır bir cevabı elbet

• Bence o kadar parayi oraya gömmek akıl karı değil 600 bin $bende olacakti ki ev arsa toprak ne bulsam alirdim hepsini kiraya verir yada yuksek fiyattan satardim en güzel yatirim toprak isi bana gore senin olduktan sonra calismana bile gerek yok kiralarla her turlu gecinirim ve keyfime bakar hayatimi yasardim ama yok ne yazık ki

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Toprak belki olabilir

Ev alıp satmak değil evi yapmak para getirir

Keşke fabrikam olsa 1000 kişiye iş versem evlerine para götürseler

Ev alıp satmak sadece senin cebine para koyar ya diğer insanalar ??

• @CR7_35 En cok kazandiran yemek sektoru degil dostum :)

• Açtığınız konuyu ilgi ile takip ediyorum.benımde KFC açmak nıyetım var arge aşamasındayım.işlek bir cadde ve bır avm arasında kaldım.AVM
    Giriş rakamı ortalama 24,000 bın kişi .cadde ıse muamma tabii .kiralar ise aynı 12-15 bın tl arasında. bır seçim yapacagım.bence markanın ımajına cıddı bır darbe vurulmadığı muddetçe ve dogru yer seçimiyle hayli kazançlı bır iş olacağı yonunde .ben sıra beklemeden bu tarz yerlerden bır şey aldığımı hatırlamıyorum.sızın içinde benım içinde hayırlısı olsun.
  • quote:

Toprak belki olabilir

Ev almaktan ziyade ev yapıp satmak daha çok insana ekmek sağlar.
    1 konut için gereken kalemleri düşünürsen (elektrik prizinden tut evi sattıktan sonra içine alınacak eşyalara kadar) çok daha fazla insan ekmek yiyor bu işten.
    Ayrıca daha kârlı 100.000 TL ye mal ettiğin bir daireyi çok rahat 200-250 ye satabilirsin.

• Oto Galariden sonrasını okumayayım dedim ama bir şey kalmamıştı zaten, okudum.
  • O paraya inşaat yap-satcılar gelmiş hemen. 50 bin maliyeti abiiiii 250 ye satıyorsun böyle kar mı var diyenler. Arsa maliyetlerinden haberiniz var mı? Kulaktan dolma bilgilerle atlamayın hemen her işe. Elbette inşaatdan çok iyi para kazanan insanlar var. Ama iş yaptırabilicekleri taşeronları var hepsinin. Sürekli iş başındalar, hiç boşlamıyolar. Kaç tane sıvacı tanıyorsunuz? Kaç tane mermerci tanıyorsunuz? Kaç inşaat ustasıyla tanıştınız daha önce? İnşaat işinden para kazanmak için çevre lazım biraz. İşin tabiri ameleliğini yapmak lazım 2-3 sene. Ondan sonra kendinize güvenirseniz girersiniz.
    Burger King mevzusuna gelince inşallah beklediğiniz cirolar gerçekleşir. Her avm dolup taşmıyor artık eskisi gibi. Zorlu bile hafta içi gidip bakarsanız çok sakin. Orda bir restaurant devir alacaktık, olmadı. Adamlar hala arıyolar gelin verelim diye. Çok tutar acayip iş yapar dediğiniz avmler patlıyor. Beklemediğiniz yerler iş yapıyor. Avmde yatırım yapmak riskli bir karar ama tutarsa getirisi çok yüksek tabi.
    Bir de 2-3 sene önce burnundan kıl aldırmıyordu tab gıda. Çok tanıdık sokarsan araya bayilik veriyordu. Verdikleri de avm olursa paket şeklinde veriyolardı. Yani Burger King, Popeyes, Sbarro. Fiyatı da 3'ü için 1 milyon dolardı. Şimdi nasıl durumlar bilmiyorum. Size böyle bir şey teklif ettiler mi? Sadece Burger'ı verirse Popeyes'i, Sbarroyu kim alır işletir, çok mantıksız.

• quote:

Toprak belki olabilir

Düşüncelerin güzel ama ev aldiginda alim satim yaparsan ya da kiraya versen sürekli para gelecek kendini garantileyeceksin o paralarla yine is kurarsin yani ben olsam öyle yapardim kendimi garantiye aldigim için kafam rahat olur ve daha saglikli düşünürdüm :D

• Bu konuya sadece söyleceğim şey fak tı kapitalizm
  • kendi markanızı oluşturun ve yine aynı yerde açın. temiz ve lezzetli iş yapın.
    mesela adı kinger burg olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.