Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nucLear kullanıcısına yanıt
    Reklam için %5

Royal için 8-10

Sizede hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli soruyu kimse sormamış : Yere düşenleri ne yapacaksınız?
  • forumda ne zenginler varmış dominoscular burgerkingciler vay canınaa
  • usnn U kullanıcısına yanıt
    Birgün çok Zengin olursam

Eğlenmek için 600 bin $ ı atarmıyım bir hayale

Onu düşünürüm ama bir süre

• xXHeLLXx X kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşayım

Zengin değilim

Bu miktar para zenginlik değil

1 taksi plakası 1.5 trilyon

Mercedes full donanım araç 1 trilyon

• Avm de falanda günde 1000 kişi gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaya yatırınca ne kadar faiz getiriyor? Bence şöyle yapın tabii eğer uygun olursa size. Yakın bir akrabamız araba kiralama-alıp-satmayla uğraşıyor. Pek fazla bir şey yapmıyorum, 3e alıyorum 2 düzeltiyorum 5 e satıyorum diyor. Ayrıca kiralamadanda iyi para kalıyormuş.
    Rahat aylık 4-5 gelirim var diyor. Bir şey yapmıyorum dediğine pek inanmıyorum ama , fazlada zorlu olacağını zannetmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryagain4 -- 6 Ağustos 2014; 1:45:44 >
  • Ticari açısı kazanılan para iyi hoşta.
    Ben bu tür yerlerin çoğalmasına karşıyım yabancı sermaye vs. Ayrıca genç nesilde çok zarar verdiği düşüncesindeyim

• 600 bin tl ye olmaz o iş. 600 bin dolar olmasın ?

• O değilde taksim burger king fena kazanıyo

• Bende böyle birşeyler iletiyorum babama franchise falan yok diyor . Taksim meydanda iş yeri vardı yıktılar malum olaydan.Ordalarda bitanedaha açar gibi . Ben yinede mc yada burger fısıldıyorum bakalım.

• 3 senede 600 bini geri alırsınız sonra kar etmeye başlarsınız güzel iş burger king her yerde iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Dostum Mercedes in en iyi full arabaları ne kadar

Adam var 1 trilyona Mercedes alıyor sadece

Ben en azından iş kurmak amacındayım

Ciddiyim isteyen baksın 1 trilyondan fazla tutan Mercedes in Türkiye'de arabası var

Farkındayım işte bana o rakamınız bile fazla geliyorki siz kendimi zengin görmüyorum. Ben 1000 lira civarı bisiklet almak için 3 ay biriktirmek zorundayım sen düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres ver gelip bi burgerını yiyelim kanka beleşe
  • Böyle patronum olsun
  • 2-3 senede anaparayi cikartip kara gececegini iddia edenler olmus. acaba hayatlarinda hic ticaretin icinde bulundular mi? kabaca ayda 30 milyar kar eder yaw demekle olmuyor o isler.
    @cihan hayirli olsun. ama doldurusa gelmeyin. mumkunse ana sirketin verdigi fizibiliteden baska bir inceleme de yaptirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Yok ne yazikki öyle değil

Örnek günde kazandın 10 tl yatırıyorsun ana merkeze havuza

Onlar senin hesaba 4 tl veriyor

Keşke bütün para bana kalsa nerdeee

işte kapitalizmin özeti en baştaki adam hiçbir şey yapmadan %60 ı alıyor

O başta ki adam da zamanın da o markayı marka yapıyor. Önemli olan nokta o işde. Kimse kimseyi tutmuyor ki marka oluşturma konusun da. Şimdi başta durup parasını kesinlikle alır tabi. Adam hamburger diye bişi oluşturmuş. Ucubik bişi mi değil, et,domates sebze patates al sana yemek. Ama ilgi görmüş, görmüş ki böyle büyük bir marka olmuş. Zamanın da yapmış yapacağını yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

600 bin tl yi 2-3 yılda çıkarırsınız sanıyorum, mevcut burger king mağazalarındaki talebe bakarak. Hele AVM lerde belki daha kısa sürede de çıkartılabilir. Hayırlı olur umarım, kurulabilecek en iyi işlerden biri olmuş.

Hocam bizde batmadan önce çok araştırdık o zamanlar 750 bin lira deniyordu ve Eskişehir için 8 yıldan önce o para eline geçmez dendi ondan sonrası kar dendi ama bilirsiniz ki bu ülkede 1 saat sonra ne olucağı belli olmazken bana 8 yılda dönecek bir işe ve o da tam olarak belli değil(!) yatırım yapmak karlı bir iş değil ne yazık ki.Daha düşük yatırımlarla daha yüksek para kazanabileceğiniz inovasyon olacak fikirler bulmak her zaman kısa sürede daha karlı olmuştur.
  • Bence kendi markani yaratma fikri doğru işlerle zor değil. Kendimden ornek vereyim sinava hazirlandigim için bu yil çok burger MC e yolum düştü . Bu dondurulmus gidalar gerçekten Cok sagliksiz ne zaman yesem midemi rahatsız ediyor sindiremiyordum. Bunyem kabul etmiyordu.Bir kerede resmen zehirlendim serum falan yedim 3 gün yatak-tuvalet arasında geçti.
    Bence bu bende oluyorsa baskalarinda da oluyordur. Bu yüzden canim hamburger çekerse artik Pisagor burger diye bir yer var ankara turan güneşte ordan söylüyorum . Dondurulmuş değil ggünlük et olduğundan saglikli en azindan tadi da güzel . Fiyat olarak ta gayet iyi 16 TLye patates cola 2 etli hamburger gayet iyi. Normalde boyle yerler cok pahali olur mesela günaydin burger. Bu yüzden arza gore marka yaratip yine kazanılabilir . Ankarada oldugum için buradan örnek vvereceğim . Yarin Bahçelievler veya kizilayda cihanin yeri diye eli ayagi düzgün temiz ferah mekan acsan kimse ya bunun adini bilmiyorum denemem ben demez. Bir gelen begenirse tekrar gelir.
    Burada kimse uzman değil tabi ki ama yazdigin karlar bence burger için o kadar iyi değil. Gözden uzak bir AVMde burger aaçmak bence işlek yerde marka oluşturmaktan risklidir. Ayrıca kendini şirket raporlarına kaptirirsan zaten her şey iyi güzel gelir mesela Volkswagen galerisine gittin araba bakiyorsun onyargilisin adama dedin iste bunun dsg sanzimaninda sorun varmis hep aksiyormus dersin. O sana bu seri ile biz bu sorunu cozduk deyip sanzimani eline verebilir. O yüzden dikkat et. Anlaşmaya imza attiktan sonra artik yalnizsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.